Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. 16 ноября 2015го года медийный монстр Бени Коломойского канал «Г+Г» запустил проект по созданию собственного карманного президента Украины. Студия «Квартал 95» на деньги Коломойского сняла сериал «Слуга народа» с официальным слоганом: «История следующего Президента».

Вот тут бы нам насторожиться, но хрен там плавал: сериал снят прям по всем чаяниям простого народа. Чтоб не пил, не курил, и цветы всегда дарил, чтоб зарплату отдавал, тёщу мамой называл.
    А еще чтоб посылал нафуй МВФ, когда удобно, и периодически херачил народных избранников в ВР из калаша. Ну как в такого не влюбиться?

Надо понять одно: телевизор покупают за космические суммы не только ради прибыли. Телевизор нужен как мощнейший инструмент влияния на самый широкий спектр избирателей. Начиная от бабульки в селе, где это вообще единственный источник развлекухи, и заканчивая столичным офисным работником, который включает себе ТV-бубнилку под ужин.

По итогу мы приобрели себе запланированного и профинансированного президента и ручное моно-большинство в Раде.
    Всё как и рассчитывал Беня. Одним махом парламентаризм стал погрешностью, которой можно пренебречь, и политические договорняки по сути свелись к тому, что Беня дергал за верёвочки, а Вова поднимал ручки и ножки.

Суммарно национализация Приватбанка, ободранного Коломойским, обошлась нам примерно в 200 млрд гривен, и за прошедшие после национализации годы Украина не покрыла и четвертую часть своих затрат.

Сегодняшняя власть ОЧЕВИДНО не будет делать никаких резких шагов в сторону Коломойского. Потому что не может: верёвочки управления президентом совершенно не случайно оказались в нужных руках. Телевизор Бени сделал Вову кумиром миллионов и телевизор может его опустить обратно к игре хуем на пианино. А еще может усадить за решетку на много лет, и Вова прекрасно это понимает.

К чему я это всё?
    А я просто уже два года наблюдаю, как маленькая, но гордая оппозиция в лице Демсокиры и Руха опору капітуляції пытается помочь судам принимать правильные решения.
    Решения, стоимостью в 5,5 млрд долларов денег медиа магната, в руках у которого президент, жирный кусок ВР, Офис Президента, а дело рассматривает судья - Бенин старинный друг Богдан Львов.

Завтра Кассационный хозяйственный суд будет выносить решение для Канцлерского суда штата Делавер по ферросплавному заводу Бени. Если коротко - Коломойский хочет получить бумажку о том, что он не выводил краденное у Приватбанка бабло из Украины и не отмывал его через недвижимость в Штатах, а инвестировал в экономику США свои кровные-честные денежки.
    Почему это не так – можно почитать кратенько на 8ми листах у Швеца:
    View: https://www.facebook.com/anton.an.shvets/posts/1457166537988980

Я не знаю, работает это или нет, есть ли выхлоп с этих митингов на 100 человек под судами в любую погоду, но я знаю точно, что не делая ничего лучше не будет.

А еще я знаю, что у них Колумбет и к ним много вопросов, поэтому если кому жмёт и трёт упоминание Сокиры и Руху опору в моей ленте, то я дико извиняюсь, но это не мои проблемы. Я решила помогать им информационно и буду это делать впредь. Люблю знаете ли быть причастной к правильным вещам.

Поэтому, если кому-то это покажется важным, приходите завтра к Верховному Хозяйственному суду по адресу Копыленка- 6, в 12:45.
    Я, например, приду.
    Настохорошело сидеть дома, пока эта тварь уползает от американского правосудия с помощью бумажки из самого честного в мире украинского суда.
    Таня Адамс

2. По информации Министерства энергетики, запасы угля на украинских ТЭС «Центрэнерго» рассчитаны не более чем на одну-две недели.

➡️ На официальном сайте ведомства указано, что по состоянию на утро 18 октября запасы составили 752,9 тыс. тонн, что меньше показателя 11 октября на 5,9%. При этом в соответствии с утвержденным планом на 18 октября на складах должно быть 2,896 млн. тонн угля.

➡️ Таким образом, фактические запасы топлива ниже плановых в 3,8 раза. При этом уже остановлены 22 блока на 9 ТЭЦ и ТЭС. Сейчас зелёная власть срочно определяется, чей покупать уголь – российский или белорусский. И готовит масштабный информационный антикриз по этой сделке.

➡️ Что имеем на выходе? Уже известно, что с 1 ноября кабмин начинает экспорт белорусской электроэнергии, а сейчас к этому кейсу добавляется российский уголь.

➡️ Теперь попытайтесь проследить за логикой. Покупка угля с государственных шахт 2014-2015 годах - это "государственная измена" и предлог лишний раз зацепить Порошенко. Покупка электроэнергии у незаконного режима Лукашенко и угля у Путина в 2021 году - это "на благо Украины". Это другое.

➡️ А ведь можно было просто ограничить аппетиты Игоря Валериевича по электроэнергии и Рината Леонидовича по углю. Но разве Владимир Александрович пойдёт на такой самоубийственный шаг?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сергій Лещенко (ну, той, у якого є дружина і квартира - це я порохоботам) казав на днях, що після 17 серпня, коли було піднято тарифи на перевезення залізної руди, Ахметов заплатив Укрзалізниці приблизно на мільярд гривень більше, ніж якби ті тарифи не підняли. А тарифи тривалий час для Ахметова були нижче собівартості. А з нового року тарифи на перевезення піднімуться ще. Укрзалізниця має гроші тепер на закупівлю комфортних пасажирських вагонів. А там ще й Макрон приїжджає, умовлятиме, щоб купували французькі електровози.

Якби Зеленський захотів домовлятися з Ахметовим, то на це було два з половиною роки. Чому Ахметов і підпихав Разумкова, бо бачив, що з Зеленським домовлятися не вдається. Разумков і так загальмував підняття тарифів та ренти на видобуток корисних копалин.

• Подобається Подобається x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я ж кажу - сталева вісь у Зелі є. Досі ніхто не чіпав Ахмєтова.

5. Лаконічно та дуже доступно, від Наталя Лютікова, про офшори ухилянта Зеленського та про те, хто ж саме нажився на війні.

Дякую, Наталко, навіть мені, піхотинцю, все є зрозумілим.

View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2129684147178619/

6. Реакція на Pandora Papers у різних країнах:

1. Чехія.
    Партія прем'єр-міністра Бабіша програла вибори, і він втрачає посаду.

2. Чилі.
    Розпочата процедура імпічмента Президенту.

3. Україна.
    Зеленський вийшов і сказав, що в усьому винуватий Порошенко.
    Все.

• Баян Баян x 1
  7. 16 ноября 2015го года медийный монстр Бени Коломойского канал «Г+Г» запустил проект по созданию собственного карманного президента Украины. Студия «Квартал 95» на деньги Коломойского сняла сериал «Слуга народа» с официальным слоганом: «История следующего Президента».

Вот тут бы нам насторожиться, но хрен там плавал: сериал снят прям по всем чаяниям простого народа. Чтоб не пил, не курил, и цветы всегда дарил, чтоб зарплату отдавал, тёщу мамой называл.
    А еще чтоб посылал нафуй МВФ, когда удобно, и периодически херачил народных избранников в ВР из калаша. Ну как в такого не влюбиться?

Надо понять одно: телевизор покупают за космические суммы не только ради прибыли. Телевизор нужен как мощнейший инструмент влияния на самый широкий спектр избирателей. Начиная от бабульки в селе, где это вообще единственный источник развлекухи, и заканчивая столичным офисным работником, который включает себе ТV-бубнилку под ужин.

По итогу мы приобрели себе запланированного и профинансированного президента и ручное моно-большинство в Раде.
    Всё как и рассчитывал Беня. Одним махом парламентаризм стал погрешностью, которой можно пренебречь, и политические договорняки по сути свелись к тому, что Беня дергал за верёвочки, а Вова поднимал ручки и ножки.

Суммарно национализация Приватбанка, ободранного Коломойским, обошлась нам примерно в 200 млрд гривен, и за прошедшие после национализации годы Украина не покрыла и четвертую часть своих затрат.

Сегодняшняя власть ОЧЕВИДНО не будет делать никаких резких шагов в сторону Коломойского. Потому что не может: верёвочки управления президентом совершенно не случайно оказались в нужных руках. Телевизор Бени сделал Вову кумиром миллионов и телевизор может его опустить обратно к игре хуем на пианино. А еще может усадить за решетку на много лет, и Вова прекрасно это понимает.

К чему я это всё?
    А я просто уже два года наблюдаю, как маленькая, но гордая оппозиция в лице Демсокиры и Руха опору капітуляції пытается помочь судам принимать правильные решения.
    Решения, стоимостью в 5,5 млрд долларов денег медиа магната, в руках у которого президент, жирный кусок ВР, Офис Президента, а дело рассматривает судья - Бенин старинный друг Богдан Львов.

Завтра Кассационный хозяйственный суд будет выносить решение для Канцлерского суда штата Делавер по ферросплавному заводу Бени. Если коротко - Коломойский хочет получить бумажку о том, что он не выводил краденное у Приватбанка бабло из Украины и не отмывал его через недвижимость в Штатах, а инвестировал в экономику США свои кровные-честные денежки.
    Почему это не так – можно почитать кратенько на 8ми листах у Швеца:
    View: https://www.facebook.com/anton.an.shvets/posts/1457166537988980

Я не знаю, работает это или нет, есть ли выхлоп с этих митингов на 100 человек под судами в любую погоду, но я знаю точно, что не делая ничего лучше не будет.

А еще я знаю, что у них Колумбет и к ним много вопросов, поэтому если кому жмёт и трёт упоминание Сокиры и Руху опору в моей ленте, то я дико извиняюсь, но это не мои проблемы. Я решила помогать им информационно и буду это делать впредь. Люблю знаете ли быть причастной к правильным вещам.

Поэтому, если кому-то это покажется важным, приходите завтра к Верховному Хозяйственному суду по адресу Копыленка- 6, в 12:45.
    Я, например, приду.
    Настохорошело сидеть дома, пока эта тварь уползает от американского правосудия с помощью бумажки из самого честного в мире украинского суда.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як писав Павло Тичина:
    Та нехай собі як знають
    Божеволіють, конають,
    — Нам своє робить
    Окрім "неправильного" президента немає інших проблем?
    Та, хоча би посилення пандемії.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

краще слово - "стрижень". Тому що навколо вісі щось крутиться. А "стрижень" не несе в собі такого відтінку, як слово "вісь". Хоча слова де в чому синонимічні.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я практично зовсім не дивлюся політичні шоу
    Хіба, якщо потрафлю, то Говорить Великий Львів )

Просто Ахмєтов не зможе існувати без співпраці з владою. А влада не зможе існувати без співпраці з Ахмєтовим.
    Якщо вже Марина в нього на каналі ноги розкрєчила, то про що говорити)))

11. Gyppsy

У Дроздова про Ахмєтова

Ostap Drozdov
    [​IMG]Вибране · 3 год ·
    20-15 прямий етер Прямим текстом 4 канал. Поки зелена піар-машина, розрахована на візуалів-баранів із правом голосу й відсутністю мізків, сутужно вичавлює з себе казочки про "деолігархізацію", реальна зелена влада, розрахована на свої офшорні рахуночки та багатократне збагачення, здійснює цілком протилежні дії: Ахмєтову (улюбленцю криворізьких хохмачів) дають дозвіл на придбання місцевого монополіста Кіровоградобленерго, а перед тим у суді успішно валять справу НАБУ про Ротердам+ в інтересах усе того ж домашнього улюбленця. Нормальна "деолігархізація", нічо не скажеш. Будуть й інші теми і гості, які краще й не скажуть про епоху повної профанації. 20:15

View: https://youtu.be/rHZbCKmiRtg

12. Gyppsy

ІНТЕРВ'Ю ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО на гарячі теми | ЕКСКЛЮЗИВ телеканалу ICTV

View: https://youtu.be/mjOvQJWwuuU

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Логічно:

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І що Вам робить своє? Маєте на увазі хуторянську психологію?
    Зрадник при владі це слідство основної проблеми: бидлячості наріду.
    А падло якраз розікрало ковідний фонд під дикі воплі радісті отари зебуїнів.

15. Gyppsy

Міську-поц, чуєш @Mykhaylo Khomchyn
    Як тобі кіно "ІНТЕРВ'Ю ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО на гарячі теми | ЕКСКЛЮЗИВ телеканалу ICTV"?

Зе тобі все зрозуміло розказав за газ, за офшори і за товаріща Пєтра, чи нє?

16. Ви зрозуміли так? З 2014 по 2019 рік, земразь розбагатів з 200 000 $ до 15 000 000 000 $.
    Увага питання. У скільки разів він став багатшим за п'ять, йб його мать, років, одночасно звинувачуючи Порошенко в збагачення в 84 рази?

Останнє редагування: 18 жов 2021
  17. Красунчик
    Зеленський сміливо заявив учора про сюжет Слідство-інфо:
    - Чесно кажучи, сюжет не дуже, я вам кажу як професіонал. По-перше, нічого нового, це було для мене, як дежавю. У 2019 році все те саме кіно я бачив на каналах олігарха Порошенка, який показував, тому що розумів, що проти мене бруду ніякого немає. Радий, що жодної нової деталі я не побачив. Це говорить про те, що з 2019 року на мене як на президента України нічого товариш Петро так і не знайшов.

Нинішній президент сміливо підозрює, що все розслідування затіяв саме Порошенко. І під цю справу підставив і Путіна з його оточенням, і чилійського президента, і британських та чеських політиків.

Чого лишень не зробиш, щоб насолити Найвеличнішому лідеру сучасності. Навіть мілких, як тюлька, путіних не жаль присобачити.
    Піднайняти 600 журналістів, щоб досадити Володі.

Скажіть, ви ще бачили більшого Нарциса? Він серйозно думає, що світ крутиться навколо нього?
    Ви чули, що на Канарах виверження вулкану? Це зроблено силами зла виключно для того, щоб Володька не махнув туди, як в ОМАН.
    Ну чи в Кабо-Верде до Поклонської. Але ніт, тут Лєна на стрьомі.

А по великому рахунку – Зеленський знає, що його залізний електорат йому це вже пробачив. А ті, хто сильно вумні і для них важливо, щоб президент, як і його посполиті чесно платив податки – і так за Найвеличнішого вже не голосуватимуть.

От змоделюємо ситуацію. Скоріш за все було так: у 2011 році Коломойський вивів частину наших вкладів в офшор. Порекомендував Вовчику і К створити теж офшор. І перегнав з рахунку на рахунок (наче б для збільшення статутного капіталу) 40 мільйонів доларів.

Скоріше за все – це була зарплата кварталу за 2-3 місяці боїв на ідеологічному фронті. Кого вони там розстрелювали у 2011-му ідеологічно? Ну, Юлію Володимирівну (за це вона і підголосовує за них. Жінка, вже все пробачила).

І всі скажуть – офшори не жмуть. Усім можна. Навіть борець за правду (закреслено) дєнюжку Сєрьога Лещенко каже, що усі можуть мати офшор. Ну да.

Тільки ж ми розуміємо, що за цим офшором Володимир Олександрович забув заплатити податки. А от я чесно платив. Щоб його татко – доцент міг зарплату отримувати.
    А Володимир Олександрович – забув заплатити. Так от, офшори погано, бо не чесно. Але законно. А от не сплачувати податки – не чесно і не законно.

За це у Європі судять. Навіть Аль-Капоне не могли закрити за мафіозну діяльність. Закрили за несплату податків.
    А у нас частина суспільства це вибачає своєму лідеру. Бо самі, якщо можна відкосити – відкошують. Тому і Вовчик – маладца. І саме це нас роз’єднує з європейцями. Все зводиться до елементарного, з дитинства: што такоє харашо і што такоє плохо.

Але біда Зеленського у тому, що закріплюючи статус героя, який « я нє лох і імєл ввіду платіть налогі» у своїй цільовій групі – забуває, що в Україні є люди, яким соромно перед іноземцями за такого президента.

Просто частина з нас ментально вже в Європі. І що таке добре і погано – ми думаємо однаково із чехами чи австрійцями. А частина з Вовчиком у совку. Де у колгоспі вкрасти – не гріх, а подвиг.

Вони тільки забувають, що крадучи з бюджету, або не додаючи в бюджет, вони крадуть не у міфічному колгоспі. А у нас з вами.
    І цей стид бачить увесь світ.
    Хвалися Вова і далі, як ти не платив податки. Посміємось.
    Віктор Бобиренко

18. Gyppsy

Міську-поц, ти блудиш)))
    Зе на держслужбу прийшов в 2019-му році
    А По постійно на держслужбі з кінця 1990-х
    :)))

19. Gyppsy

Міську-поц, а я так і думав, що ти сам своїми словами нічого не скажеш, а притягнеш якогось лємбєрга :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Зате я не тягаю сюди методички М.Подоляка чи твоєї лубянської контори.
    Срачогони.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)