Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не пасувало колишніх соратників і партнерів по бізнесу.
    А зробив би таке, більше би це оцінили і більше би вплинуло на рейтиннг, порівняно з "Євнгелієм" від чорноволохів і армією ботів.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, це Ви круто загнули - поставили поряд Зе і Гейтса :)))
    Ну та най буде)

@medwedo berlogsoni, то получається, що Зе трохи боягуз, чи шо? Торта боїться?
    Он Янукович яйця не настрашився, і далі йшов в народ ;)

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На цих придурошних ботів, яким башляє Порох, от нам не хочеться витрачати енергію?Не хочеться,бо це впусту - пуста трата енергії, часу і т.п. А уявіть собі, з чим стикається Зеленський. Скільки йому, його оточенню, і його охороні треба впусту витрачати зайвої енергії та часу на оту кодлу, що називає його зрадником, та якими тільки словами не називає, і не важливо - добре він робить, чи десь помиляється. Це великий геморой, коли кожного дня.
    Проблем багато і без того, що зриватимуть свято.
    А що назвуть трусом, так і без того назвуть - невже це не зрозуміло? Відшити оті зайві проблеми і робити своє.
    Якими словами розкидується зелена комаха, що тут ошивається? Чи пензюк? не знаючи людини, до якої вони звертаються. Отакі ж неадеквати ошиваються там, де можна Зеленського перестріти. От раз нема бану, то є ігнор. От тобі і ігнор, а десь і бан.
    До речі, Гапсі, Зеленський їде без остраху на передову, в Маріупіль, то який він трус?

Останнє редагування: 16 жов 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я навів приклад, що дурні трапляютьсяі всюди. Завжди найдеться який-небудь херострат, який забажає прославитися тим, що зробить якусь пакость відомій особі.
    Просто приклад з Гейтсом - не порівняння, а яскравий приклад того, що навіть на людину, яка робила лише добро, знайдеться дурень, який зробить проти нього підлість.
    Стосовно Зеленського, то я просто скажу, що він - менше зло чим Порошенко і робить більше користі для України, ніж Порошенко.
    Там під роликом багато коментарів стосовно того, що в Гейтся кинули тортом, на кшталт "класс!"
    Але якщо вже проводити паралелі (надумані) між Зеленським і Гейтсом, то можна хоча б згадати дороги, що будуються з ініціативи Зеленського.
    Є люди, які користуються цими дорогами, як є люди, які користуються Майкрософтом, але це не заважає їм робити якісь капості (пакості) проти тих, хто зробив їм добро.

Мене особисто не цікавить, чи боїться Зеленський навколишніх, чи не боїться. Головне, аби робив добру справу.
    Ми ж ще не забуваймо, що Зеленський - єврей, а антисемітів ніде не бракує.

5. medwedo berlogsoni

Ґиппси (Гыппсы)

6. medwedo berlogsoni

Лещенко вчора казав, а що то за хрін написав статтю в Форбс. Займався Бразилією і Китаєм, а тут раптом на Україну "пробило".
    Порівнювати серіал із життям можуть лише ідіоти. І круглі ідіоти - ті, хто вірить подібним порівнянням.
    Щоб далеко не ходити (не моє, а Сергія Лещенка):
    Давайте порівнювати Термінатора, якого зіграв Шварценеггер, з тим, що цей же Шварценеггер робив, коли став губернатором Каліфорнії.

Чому Шверценеггер, ставши губернатором, не вів себе так, як Шварценеггер на екрані? Чому не виривав дверей в дамських автомобілях, бо не поміщався на передньому сидінні, тому вирвав двері і переднє сидіння, щоб сісти на заднє? Чому не брав злочинців за ногу, не тримав униз головою, а потім розжимав пальці зі словами "Я його відпустив. Аста ля віста!" Чому не стрибав з літака в болото? Чому на Марс не літав? Чому не завагітнів у решті решт!? [​IMG]

Ідіоти ви, порохоботи, круглі ідіоти!

• Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ну та при чому тут Гейтс, Порошенко і дороги з Майкрософтом?
    Зеленський боягуз чи нє?

8. medwedo berlogsoni

Знову за рибу гроші.
    Ви помітили, що Ваші пости складаються в основному з запитань, інколи - дурних?
    То Ви питаєте, що хочуть мітингуючі в Тбілісі, хоча там чітко мовиться в відео, чого вони хочуть, то запитуєте, чи боягуз Зеленський, як наче я знаю.
    Я знаю лише те, що бачу. А бачу я, що він не злякався (поки що) олігархату і намагається зламати олігархічну систему в Україні.
    Вам Сільвер Булліт чітко сказала свою думку, а я з нею погоджуюся.

Хочете подискутувати, он є Гудман, дискутуйте з ним. Я свою думку висловив однозначно. Переконувати нікого не збираюся.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вищий антикорупційний суд підтвердив законність закриття справи по формулі «Роттердам+»

Херой полку 73%

А що? Ротердам+ ще вас не відпустив? Ше тримає?

10. Lanktocha

В ідеалі, варті кращого, ніж ці 2, на них світ клином не зійшовся і скільки протиставляти неактуальне?

11. Головне відчуття останніх днів - Зеленський дійшов до точки перелому. Коли стара магія закінчується, а нова не виникає.

Цей перелом мав статися раніше - ще навесні. Але його вміло відстрочили за допомогою рішень РНБО. Влада махає шашкою - народ радіє. Чи це не щастя?

Але ніщо не вічне. Зараз бустерні дози санкцій не привертають уваги. 17е оголошення підозри Медведчуку не вражає. І 125 справу проти Порошенка теж не розбурхає телеглядачів.

А виборці Зеленського - це в першу чергу не обтяжені ідеологічними поглядами телеглядачі. Яким, що лібертарианство, що авторитаризм - один хер, аби було цікаво включити наступну серію.

Але одноманітний серіал рано чи пізно повинен був набриднути, і він набрид.

І тепер куди краще заходять журналістські розслідування проти влади. Нехай іноді вони зліплені не якісно. "Слуг народу", люди люблять ненавидіти навіть більше, ніж захоплюватися. А таких приводів все більше.

"Простому хлопцю з народу" все складніше пояснювати свої дачі, кортежі і офшори, а також витівки підсілих на бабло і наркоту "слуг". І люди будуть бурчати і матюкатися з тим же задоволенням, що плескали в долоні.

12. medwedo berlogsoni

Про президентів та замахи на них. Улоф Пальме, наприклад, нікого не боявся, і його застрелили. В тихій мирній Швеції.
    Улоф Пальме — Вікіпедія
    А тепер - про президентів США. Просто почитати.
    Список замахів на президентів США — Вікіпедія
    Президент - така посада, що можуть і вбити. Тому потрібна охорона.
    Але я щось не пригадую, щоб вбивали розробників програмних продуктів загального призначення, месенджерів, пошуковиків чи операційних систем.

13. Good man

Good man Обычный человек

Для тебя ещё раз поясняю. Если человек хочет забрать всю сумму из банка, гораздо больше, чем положено простому учителю при разорении банка, то в этом нет ничего плохого.
    Также нет ничего плохого в том, чтобы президент жил как простой учитель, а учитель как президент.
    Оба желания в отдельности и сами по себе хороши. Но они противоречат друг другу. Факт. Точка.

14. Good man

Good man Обычный человек

Только полный идиот может провести параллели между Шварцнеггером, который сыграл много ролей в кино, где каждая роль никак не была связана с губернаторством, и Зеленским, у которого сериал был самой настоящей предвыборной программой.
    Разумеется, у Шварценеггера была полноценная избирательная кампания, ведь его роли в кино дали ему только известность.
    А у Зеленского, также разумеется, никакой предвыборной кампании не было, ибо она была ему не нужна, потому что её роль выполнил сериал.

Проводя итоги, можно смело сказать, что Серёжа Лещенко использовал в своей речи известный метод нивелирования фактов - в грамотной обвинении одного человека берётся отдельный факт или пара, они связываются с другим человеком, далее ко второму человеку применяются причинно-следственные связи от первого, приходят к полностью идиотскому выводу и на этой основе говорят об идиотизме в отношении выводов в адрес первого.

Покажу на реальном примере идиотизм подхода Лещенко. Когда ловили одного маньяка, убийцу и насильника детей, то в поле зрения оперативников попал человек, который занимался забоем и разделываем скота. Версию начали раскручивать. В итоге это оказался нужный им человек. Значит ли это, что любой человек в этой сфере это маньяк? Конечно, нет. Но по дебильной логике Лещенко именно это и значит. Ведь на человека вышли не случайно, анализировались именно люди, которые умеют работать ножом с плотью.

Разумеется, нормальный человек понимает, одного факта работы на скотобойне для вывода о маньячной сущности мало, нужны другие и именно в этих других фактах маньяк со скотобойни будет отличаться от своих законопослушных коллег.

Точно также с Зеленским и Шварцнеггером, у них есть пара общих фактов, но есть принципиальные отличия, о которых я сказал выше. И именно эти факты делают их карьеры госслужащих различными настолько, что глупо применять причинно-следственные связи из одной карьеры к другой и наоборот.

Так что, идиоты вы, сторонники Зеленского, раз не знаете приём, которым воспользовался Лещенко, выгораживая Зеленского. И вдвойне идиоты, если останетесь при своём мнении после моего доказательства.

15. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ну чому ж Ви називаєте дурним питання Зеленський боягуз чи нє?
    Звичайне простеньке питання, а Ви так і не дали відповіді :)

До речі, Ви так і не дали відповіді на ще одне моє просте питання А сам Зеленський брехун чи нє? Як Ви вважаєте? #22545 :)

@medwedo berlogsoni, Вам важко написати "так" або "ні"?

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А є ще третій страх - тупе бздіння.
    Зовсім в дитинство впали?

17. Blaberus

Це та передова що на студії Довженка?

18. Lanktocha

З бойовими діями не так просто. Зверніть увагу на старе інтерв'ю Ходаковського - що не захоплювати торгувався і Ахметов і самі путінархи воліли щось залишати, щоб була можливість торгуватися та ставити ультиматуми Києву.

19. Два тижні тому було опубліковано розслідування "Офшор 95" про те як Володимир Зеленський в офшорах відмивав гроші вкрадені Ігорем Коломойським у вкладників ПриватБанку.

Пройшло два тижні як Володимир Зеленський жодним словом не прокоментував цей скандал...

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  20. Blaberus

Лактоша, Ви хворий?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)