Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Охороняти треба, я і не заперечую.

Але Ви мені скажіть - для чого було звільняти від людей цілу вулицю, чи урочище?

2. Журналісти "Схем" видали розслідування про те, як Зеленський з Шефіром у 2014 р., прямо під час бойових дій виводили депозити з банку олігарха Курченка. Так-так, отого смотрячого за підприємствами Донбасу від Москви.

Як ви гадаєте що відповіли на це з Банкової? Там відповіли, що це американці гадять Зеленському. Аби нашого найвпливовішого в світі ЗЕвована зробити слабеньким. Бачите - прогрес! Вже не Порошенко! І не Москва! Вже визнають, що бити їх почали навідь з Заходу.

Мені лише цікаво, якщо вони взяли на озброєення тези часів червонго совка - як швидко ми почуємо про підступні плани яструбів НАТО? А про те що "в США негрів лінчують"?

View: https://www.facebook.com/669612884/posts/10158837373372885/

3. Gyppsy

Міську-поц, а чим в цей час займалася гідна влада? Де були НБУ, СБУ, РНБО? Вони про це знали чи нє?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Значить, так треба. Мені.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Вже забрати свої гроші з банку, який пішов до дна, смертельний гріх? А, банк Курченка)) У того Курченка тих банків було хто зна, бо він був гаманцем у Саші стоматолога.
    Був такий собі Дельта-банк, де матуся мого чоловіка тримала свої тисячи, вона дуже продумана бабуся і досі, розмінявши десяте десятиріччя)). Так цей банк почав тонути, і ми з чоловіком як оті потерпілі займали чергу мало не вночі, щоб до роботи(!) скільки-небудь її тисяч зняти для неї. Капець! В кінці-кінців моя донька взяла своє грудне немовля, пробилася з боєм через чергу до якогось там начальника, і їй видали всі гроші, що залишились.
    Ця не вигадана історія з 2014року, коли народився мій онук...А от чий був цей банк? Може, і Курченка.
    І нічого в тому, що Зеленський з Шефіром пішли тоді без черги, не бачу. Тоді здавалось, що валиться небо. Пороху світить державна зрада, а Зеленський, бачте, забирав свої депозити з банку. Тьху.

6. medwedo berlogsoni

Пам"ятаю... Я тоді, ще до того як він почав валитися, взяв великого телевізора (104 см по діагоналі) в кредит через цей банк. Потрібно було щомісяця відносити в відділення невеличку суму (триста гривень чи що...). А потім банк почав банкрутувати, люди били двері в відділеннях, займали, як ото Ви кажете, чергу з ночі... Приходжу я до банку, стоїть величезна черга, очі палають у всіх недобрим вогнем. Я, кажу, не отримувати, а внести гроші. Зараз внесу і всім вистачить отримати. Недовірливо впустили всередину в супроводі людей з черги. Здав я свої триста гривень. Потім найближче відділення закрилося, треба було їхати далі, витрачати час. Я ото і розрахувався достроково, віддав суму, що залишилося віддати. Бо мали позакривати всі відділення, а куди б перевели мій кредит - невідомо. Їздь тоді по місту, шукай.
    Федьке Быку чужого не надо (с)

7. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm::facepalm:Дура, просто редкостная дура. Смертельный грех заключается в том, что всем гражданам возвращается только определенная сумма, а Зеленский хотел забрать всю, которая значительно, в десятки раз, превышает получаемую обычным гражданином, например, учителем. А потом тот же Зеленский в своей предвыборной программе, которой являлся сериал, заявил, что он хочет, чтобы простой учитель жил как президент, а президент - как простой учитель.
    Специально для тебя, дура, поясняю, что первое деяние Зеленского прямо противоречит его словам, сказанным в его же предвыборной программе.

8. Спасали твою сраку від кацапів.
    Циган, не старайся бути більшим придурком, чим ти є в реальності

• Подобається Подобається x 1
  9. IMG_20211015_130550_825.jpg
    Рєбята прийшли до всесвітнього успєха.

"Реальная версія "Слуги народу" не схожа на телесеріал. Це провал" - пише Forbes.

Спалять хату редактору, як думаєте?

10. Silver bullet

Знову цей клован зробив не так! Повчив би його хто-небудь!)
    Як нагатити мільйони при владі, тридцять років світити рилом з екранів і програти танцюристу з кварталу)
    Ну де той політик, що розкаже, як можна рейтинг про*бувати в нуль?А далі втратити совість і розум від мстивості?
    А то неук починає розчаровувати, рейтинги в нього якісь, не дуже бажають падати...Ще в політичних рішеннях домагається усього чого забажає. Та це ж жах якийсь.:)))

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не треба по 10 раз копіпастити одне і те саме, про дописи про Зеленського! На жаль, чи не всі президенти могли обдурити свій народ, а із західними лідерами таке вже не проходило. Таке стосується і Порошенка з показовими реформами.

12. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, хочу ще додати дещо стосовно поняття "боятися".
    Є два види страху, принципові, на мою думку.
    Один страх - це боятися щось робити, боятися зачепити якихось злодіїв в законі чи злодіїв при владі і займатися тим, що відганяти ос від бджіл (ну, чи бджіл від ос).
    А другий страх, це все таки починати притискати до нігтя цих злодіїв, але боятися за власну безпеку, тому що справа йде про мстивих осіб, яких садять чи намагаються посадити за злочини, і тому від таких можна чекати що завгодно.

Десь так.
    Навіяло читанням Чарівника Оз. Маленька дівчинка-сирота з Канзаса, Страшило з головою, набитою соломою, Бляшаний Лісоруб з порожнім, аж гуде, тулобом та ще більш порожньою головою, а також Лякливий Лев, який боїться всього на світі, (компанія - так собі) йдуть і знищують всесильну Злу Відьму.

13. Gyppsy

Міську-поц, ти бреши але й міру знай :)))
    Мою сраку від кацапів спасали добробати і ЗСУ.

Банк Курченка /як і будь-який банк України/ звітував НБУ і Уряду. НБУ підзвітний президенту і парламенту.
    Чому та лабуда вилізла аж тепер?

14. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, шо Ви мені байки розказуєте про якихось злодіїв в законі чи злодіїв при владі? :)))

Я Вас питаю - чому тоді, коли Зе стоїть біля Стіни пам"яті, на вулиці так мало людей і для чого там так густо і багато військових?

View: https://youtu.be/N4aTduSA-Ds

Останнє редагування: 15 жов 2021
  15. Silver bullet

Знімають красивий патріотичний ролік про захисників - живих, і тих, яких можно побачити тільки на фото..
    Ви забуваєте, шо він шоумен.
    Щоб був гарний перший, другий і третій план треба, шоб не було там якихось хомчиних, які прийдуть з дурними намірами, не дивлячись на святість заходу. Будуть галасувати, лізти з плакатами, зривати все, що задумано.
    Взагалі скоро так і буде завжди. Без народу, зате з квадракоптером.
    Ви бачите, що у нас на форумі?
    Три-чотири ідіоти зробили з форума палату №6.
    До речі, в житті їх дуже мало, вони тільки пакостять в інтернеті, на каналах Пороха і там, де якісь заходи з президентом.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Silver bullet

Я не претендую на щось, не нав'язую свою думку. Мені так здається.

17. Теорія управління нам каже, що у разі виникнення критичної ситуації в першу чергу треба шукати вихід з неї, а не тих, хто винен. І я, на своєму досвіді, переконався в правильності цієї аксіоми не раз і не два, коли стикався з проблемними підприємствами - там де керівник шукає винних, замість того, аби слухати мене, то там толку не буде.
    Так що коли мені кажуть, що Порох помилився, коли не став в першу чергу ригів шашечкою рубати, я сміюсь - Порох тоді поступив так, як мав би вчинити досвідчений і висококваліфікований менеджер - в першу чергу заходився рятувати державу, відклавши покарання на потім. І ця стратегія була б абсолютно вірною, але хто міг знати, що нарід... ех.
    Але, як будь який висококваліфікований менеджер, Порох вміє вчитися на власних помилках, і більше такої помилки не припуститься.
    Так що Ростов то буде блакитна, але недосяжна, мрія для найсцикливішого віслюка. І не тільки для нього.
    Anatolii Dovhaniuk

18. Gyppsy

Той Anatolii Dovhaniuk сильно помиляється.
    Чим горшок накипів тим і смердіти буде

Порох брехун по жізні.

Останнє редагування: 16 жов 2021
  19. medwedo berlogsoni

Ви все сказали вірно. От давній приклад з Біллом Гейтсом. Людина зробила революцію в царині інформатики. У кожного на столі - комп"ютер із операційною системою від Майкрософт. Витрачає мільяди доларів на благочинність.
    Але знайшовся один ідіот...

View: https://www.youtube.com/watch?v=zTPwaQ1gcU0

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)