Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а виглядає, що ця охорона - це вже якесь хвороблива забаганка)))
    Невже Зеленський так боїться?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не боїться, а просто так треба. Всі інші президенти боялися менше і їх боялися менше, бо завжди можна було домовитися.
    Кучма не боявся Ющенка, Ющенко Ахметова катав у власному авто, Ющенко призначав Януковича "прємьєром", Порошенко був міністром в уряді Азарова, а Медведчук нехило прибарахлився при Баризі (прибарахлитися при баризі - це гра слів, яку я щойно придумав).
    Коли вони начебто боролися, насправді - пускали народу пил в очі. Ніколи б ніхто не застрелив на сцені Майдану Яценюка, Порошенка чи навіть Тягнибока. Ото тоді був справжній цирк з тими кулявлобами. По простих людях стріляли, щоб показати, що начебто має місце протистояння не на життя, а на смерть.
    Зеленський - не із системи, і схоже, що з ним пробували домовитися, але поки що не вийшло. Тому, думаю, дуже велике бажання у декого появилося - прибрати Зеленського фізично.
    В той же час, уявіть собі, що на Хортиці застрелили б посла.
    Я скажу те, що сказав би в цьому випадку будь-який порохобот: "Зелене серло трусилося лише за себе, але не змогло організувати захист представника країни, яка йому повірила і допомагала Україні". Що при цьому казав би Порошенко і як би по самі плечі заламував картинно руки, можна лише уявити.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із серії "Нагадай козі смерть..."
    Констатація факту чи не було у нього статті із критикою Зеленського?

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В чому справа, Лактоша?
    Тема про падлокловуна? Падлокловун обіцяв зупинити війну? Падлокловун обіцяв піти геть, якшо не зупинить протягом року? Падлокловун наживається на війні?
    І що далі? Чи не ви писали матеріали сайтів ДНР про те що Порошенко поганий? Коли Вас ткнули пикою, Ви почали стверджувати що це правда і неважливо яке джерело.
    Пам"ятаєте, як зебіли, коли їм вказували на ненависть кацапів до Порошенко, верещали що їх думка кацапів не цікавить, вони люблять зєлєчку? Я пам"ятаю.

5. Good man

Good man Обычный человек

Этот факт близко ничего не значит. В западном мире другое отношение к преступлениями и преступникам. Достаточно посмотреть их допросы. По нашим меркам это приятная дружеская беседа.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты бежишь впереди паровоза. В действительности никаких посадок, которые обещал Зеленский, нет. Никаких больших проблем у олигархов нет. Не надо выдавать цирк за действительность.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно не звертає. Бо злодійкувате бидло і зрадник при владі в чужій країні це не їх проблеми.

8. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, я говорю не про президентів і послів.
    Я говорю конкретно за Зеленського як людину - чого він так боїться?

9. medwedo berlogsoni

10. Gyppsy

Кому треба? :scratch_one-s_head:

11. medwedo berlogsoni

Мені.

12. Gyppsy

А чому ж тоді Ваші захцянки має фундувати весь український народ?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Blaberus

Знову "Бе-бе-бе...", гівнометання та спроби розвести срач.
    Зупинення війни - піар, аналогічний, від Порошенка, закінчення бойових дій перемогою за години.
    Ватани і рашисти не критикують Зеленського? Не менше порохоботів.

14. medwedo berlogsoni

Спасибі всьому українському народові, що фундує мої захцяники.:hi:

15. Gyppsy

У всьому має бути присутній здоровий глузд.
    Звільняти і оточувати всю вулицю, щоб одна особа поклала вінок - це дурість і параноя.
    Хай для Зе покладає вінки в себе в кабінеті.

16. medwedo berlogsoni

Я Зеленському все прощаю, і його недопрацювання, і те, що він наобіцяв та не встиг чи не зміг. Хай керує.
    А скільки буде таких як я, покажуть наступні вибори.
    Хай Зеленського охороняють. Бо дурнів, які хочуть його смерті, не бракує.

17. View:
    View: https://www.facebook.com/100011976225419/posts/1150544572021406/

18. View: https://www.facebook.com/100002574026676/posts/4377855185643572/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)