Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ну як молороси можутьговорити про патріотизм Порошенка. Ну як?

2. Думаю, в Кремлі довго вибирали прізвище підписанта для путінського послання Зеленському.
    Не президент, не прем‘єр, не міністр закордонних справ, навіть не прес-секретар - а «радник», та ще й такий, хто в часи свого зіц-президентства мав погоняло Жалкій.
    Ось це і є чітке визначення рівня Зеленського в кремлівській «табєлі о ранґах». Котре, як не сумно це визнавати, не сильно відрізняється від нашого.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а Ви чомусь не відреагували на мій допис з файною піснею 16-го року ;)

View: https://youtu.be/UVXLoQ5Sdtg

А якщо якісь вар"яти нині цю пісню перекладуть на мову і її знову заспівають - вона ж і дальше буде актуальна, шо хіба нє? ;)

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я її не слухав: у мене іспанська, як Ви розумієте, на першому плані...
    Я взагалі не люблю 95 кварталу. Марна трата часу. Зранку, поки холодно, одним оком глянув в ЛФ, другим - в укр.нет, а потім трохи читаю Смарагдове місто. Уже дійшли до брами.
    Мене поки що нинішній Зеленський влаштовує. І зовсім не влаштовує нинішній (і вовєкі вєков однаковий) Порошенко.
    Аста ля віста!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви ще про Хотабичя почитайте.
    Тобто, ви десь на рівні підсвідомості розумієте що падлокловуну залишилось недовго красти і зраджувати Україну.
    Потім за Рабіновічя проголосуєте?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Скажите этому ляху, что я не из тех Муравьевых, что были повешены, а из тех, которые вешают"(Муравьев-Виленский)
    И как ни обсуждают антиолигархический закон - он заставил жужжать осиное гнездо - закон принудит кучку о*евших от безнаказанности и жадности лиц начинать играть по правилам...
    А Пороха дожмут, не сомневаюсь - он уйдет из политики, уступив место кому-то с меньшим антирейтингом. И закончится этот бесконечный хайп и раздрай. Страна будет нормально жить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Silver bullet

Однако)
    "Ауфвидерзеен, херр Мецгер".Глава Укрэксимбанка уволен.
    Зеленский крепкий орешек) Быстро избавляется от тех, кто добавляет ему седых волос. Друзья - они друзья до первого прокола.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. 20211011_172348.jpg

9. medwedo berlogsoni

Останнім (та й передостаннім) часом я не дуже додивляюся до дописів наших порохоботів. Так, по діагоналі інколи перегляну.
    Але мені здалося, що кілька днів тут хтось із порохоботів підскакував, що Мецгер - людина Зеленського, і Зеленський захищатиме його, Виявилося трохи не так.
    Разумков бігає по всіх ахметовських каналах, кричить, що всі йдуть не в ногу, один він - в ногу. Але здається мені, що скоро Разумков піде не в ногу, а ... пробачте мою французьку.

10. Gyppsy

Згадайте стартову ЗЕ-команду, котру в 19-му році так хвалив Зеленський. " Вся моя команда – це мої люди. Вони не моя власність. Я їм не наказую, що робити. Вони пройшли довгий якийсь шлях, шлях виборчої кампанії"(с)
    95 квартал як колиску кадрів до уваги не беремо ;)
    "Разумков - досвідчений політик", став спікером. "Данилюк - досвідчений спеціаліст", став секретарем РНБО, "Рябошапка - 100% мій генпрокурор", "Богдан - сильний юрист", став головою АП. Того першого прем"єр-міністра /забув, блін, як же його.../ Зеленський також вихвалював. Ну і дальше по списку...

І шо, де ці досвідчені і сильні "люди Зе" зараз? :)

Разумков і перед виборами бігав по всіх каналах замість Зе ;)

11. medwedo berlogsoni

Нічого-нічого. Коли починається партія в шахи, пардон, в шашки, всі шашки також належать тому, хто починає грати партію. Але потім деякі шашки-фішки злітають з дошки...
    Вам особисто: "шашечкі ілі єхать"?

12. Gyppsy

А дарма, пісня файна.
    Її через ґуґл-перекладач перекласти на мову - і тепер можна запросто співати на мітингах і демонстраціях :)

13. Gyppsy

Мені особисто - аби не брехали :)

14. Blaberus

Рило, скільки разів шановні форумчани викривали твою брехню?

15. Blaberus

Вже "прієхалі".

16. Blaberus

Но єто не относится к любовникам. От Ермачка Зеленский никогда не откажется. Наверное у него пенис большой.

17. Blaberus

То есть, речь о посадке уже не идет. А сколько бьіло надежд! И теперь все єти надеждьі обоссаньі падлоклоуном.
    Иногда мне даже жаль зебилов.

18. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви як у воду дивилися...
    "Розвалюється міжнародна коаліція, Зеленського вже не поважають" (так вважають порохоботи)
    А тим часом...
    В голову нікому не залізеш.
    Я говорив ще два роки тому, що знайдуться люди в "Слугах", які будуть спочатку найвірнішими слугами із слуг. Ці самі люди в комуністичні часи були б вірними ленінцями, а в часи монархії служили б вірою і правдою царю і отєчеству.
    При фашистах вони були б гауптшарфюрерами і штурмбанфюрерами, а при націоналістах ходили б у вишиванках, з оселедцями і висячими вусами.

Такі проявляють себе лише згодом.

Багато тих, хто попав в команду Зеленського, говорили, що хотів чути Зеленський, сподіваючись прийти до влади і мати свій кусок з того пирога, який можна почати ділити, знаходячись при владі.
    Багато хто вважав Зеленського слабаком (кловуном, маріонеткою Коломойського і Путіна), сподівався показатися "на людях", щоб почати будувати власну політичну кар"єру. Яскраві приклади: Богдан і Разумков.
    Не вийшло.
    Пішов я до гарбузів...
    Привіт комахам, що зараз в онлайн поналазили.

19. Silver bullet

:)))как прикажешь тебя понимать, Саид?(с)
    У насекомого даже такие проблемы бывают?))

Вот уже до чего докатились порохоботи, йой:facepalm:

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чии не у всіх президентів, перші прохідні люди, з якими пройшли, не є вічними, тикаєте пальцем на Разумкова, а в Порошенка було інакше?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)