Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Зеленський обіцяв, що йде на один президентський термін.
    Обіцянки треба виконувати....

Якщо він таки піде на вибори - значить або за нього не треба голосувати...
    (це зовсім не означає, що треба автоматично голосувати за Порошенка)

ну хіба що він щось таке утне неймовірне...
    відмовиться особисто від багато чого...
    і буде сприятлива ситуація в країні, досягнення за перший термін...
    тоді можна буде ще подумати

2. mypucm

ось моя логіка:
    в мене є права (згідно конституції... і взагалі...)
    вибори - це делегування частини своїх прав комусь іншому...
    (депутат збирає частину прав від мене та інших виборців, і створює закони (правове поле, правила гри)
    ------------------------------

за кого конкретно я проголосую на майбутніх виборах?
    не знаю :dntknw:
    потім почитаю програми, порівняю зі своїми інтересами, і когось може й виберу...

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На наступних виборах, можуть бути інші кандидати. Хіба що кучмівський сценарій і суперник явне "більше зло".

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ще не нажерлися "новимі ліцамі"?

5. Дорогі українці!

Сьогодні вже середа.

Я знаю, що ви чекали на моє звернення ще вчора, але краще пізно ніж ніколи.

Майже два роки тому, ви обрали мене Президентом України.

Обрали, тому що я:

- говорив геть інше за попередників,

- вів себе геть по іншому за попередників,

- обіцяв вам геть інше за них.

За цей час.

Я часто робив правильні вчинки і часто помилявся.

Я був виважений і був занадто емоційний.

Я вів себе професійно і вів як аматор.

Я давав по руках і я заплющував очі.

Мені вже є чим пишатися і вже є за що червоніти.

Вчора, дякуючи жахливій ситуаціі яку створив мій кум в державному банку, я мабудь вперше чітко зрозумів що повинен перед вами вибачитися і користуючись цією нагодою хочу виправити одну велику власну помилку.

Зветься ця помилка - друзі президента у владі.

Тому:

1. Ініціюю негайне звільнення з посади керівника державного банку.

2. Ініціюю негайне розслідування проти всіх причетних як до нападу так і по суті журналістського розслідування.

І мабудь головне.

Сьогодні ж, я опублікую повний список всіх своїх друзів, бізнес-партнерів, екс-співробітників Кварталу, кумів та родичів яких за час свого президентства я та члени моєї родини подавали до списків у ВР, призначали на державні посади та заводили у владні коридори.

Прямо зараз, я звертаюсь до кожного з цих людей:

Друзі!

Дякую кожному з вас що в різні часи зголосилися на моє прохання посилити нашу команду у владі. Але змушений визнати, заводити друзів у владу - була моєю великою помилкою.

Не помилкою вашого друга Володі Зеленського, але помилкою Президента України Володимира Зеленського.

Тому.

Прошу до кінця вже цього дня кожного з вас за власним бажанням подати у відставку з ваших посад у владі.

Ми залишимося друзями по життю, але на час мого президентства наші професійні дороги розходяться.

Дорогі українці!

Не помиляється лише той хто нічого не робить. Я помилився і я це виправлю.

Висновки мною зроблено.

Дякую всім за пильність

Рухаємося далі.

P.S. Так би це зробив я, якби за неповних два роки дожив би до такого гівна …

Олексій Давиденко ©

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. MayorMayor

Зелупоголовые, что-то Бубачька давно нихера "пид особыстый контроль" ничего не брал.Шо такое?Оно там здоровое?

• Смішно Смішно x 1
  8. Blaberus

Вроде взял освобождение Саакашвили, замученного тяжелой неволей.

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Логіка моя мені каже, що Зе проведе реформу вибору президента голосуванням в ВР.

10. mypucm

і шо це міняє?
    все одно він обіцяв на один термін...

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І шо далі, майори?
    Ці більше вам подобались?:)))

12. Стало відомо, через яке питання Мецгер напав на журналістів.

Конфлікт між знімальною групою програми "Схеми" та главою Укрексімбанку Євгеном Мецгером почався через розслідування видачі банком кредиту на купівлю торгово-розважального центру SkyMall у Києві. Уточнювальні питання журналіста вивели Мецгера з рівноваги

Нагадаю, Укрексімбанк видав $60 млн кредиту деякому Сергію Брюховецькому, вихідцю з Донецька, який, за даними журналістів, підозрювався у фінансуванні тероризму.

Брюховецький – батько або вітчим Марини Кондаурової, яка вийшла заміж за народного депутата від фракції ОПЗЖ Федора Христенка. Відомо, що в 2020 році Христенко святкував весілля в Москві з бюджетом в $1 мільйон.

Також хочу нагадати, що Мецгер - кум Олени Кравець з "Квартала-95" та давній дружбан Зеленского.

Джерела повідомляють, що наразі Єрмак дав команду Мецгеру дітись кудись на пару тижнів для того, щоб про цей інцидент змогли підзабути. Потім, враховуючи важливість Укрексімбанку в оборудках по "Великому крадівництву", все повернеться на круги свої. Влада, яку ми заслужили.

ObozЧат | Fb | Insta | ObozБот

13. Треба визнати - Яник все ж таки розумніший від бубачки - того пуйло прийняв з радістю, бо камаз з грошима то завжди камаз з грошима, а кому потрібен бубачка з засвіченими офшорами і квартирою в Ялті? Так що просто тихенько придушать прямо на кордоні і скажуть, що нічого не бачили.

14. MayorMayor

Дурочка, а "дали" все ясно- Бубачьку по окончании каденции "сдавать" будут наперегонки. Это так сложно понять скорбным умишком зелупоголовикам?

15. Lanktocha

Деколи актуальні і старі перевірені кадри. Питання на засипку, чому не було такої реклами і розкрутки у силовика Наливайченка чи дипломата Безсмертного на виборах 2019?

16. Blaberus

Тому що вороги були зацікавлені саме в падлокловуні.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Майори, я понимаю, что вы из "пострадавших", но не стоит заглядывать так далеко (чтоб сильно не разочаровываться. ) И вашему идолу тоже не стоит быть излишне вспыльчивым, сидя на пороховой бочке.
    Кстати, у вас,майоры,умишко вдвое мощнее, а не понимаете, почему никто из бывших персон не имеет обычаев сдавать первые лица) Им потом что - бегать как потерпевшим по миру как бегал Онищенко? :)))
    Им же никто работы не даст. Причем нигде.
    Делать общее дело, а потом, обосравшись и обидевшись, жаловаться? А чего не жаловались, пока работали)бггг
    :)

18. Lanktocha

Та не про нього йшла мова, що заклинуло?
    Ось і доказ, що олігархічне спонсорство відіграє не останню роль на виборах.

19. Blaberus

А про кого ще може йти мова в темі "Зеленський і КО - 2"?
    На тлі цього дуже дебільно виглядає боротьба зрадника з олігархами. Але для бидла пройде.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)