Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, та не придирайся до слів, не мухлюй і висмикуй слова з тексту. Дивися ширше ;)
    Було зато круто, коли президент відкривав дорожні знаки, шо нє? :)))

View: https://youtu.be/4PSKe-1T41I

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

От вже брехливе циганське рило!
    Ти, тваринко, своєму баронові бреши.

3. Влада цинічно зірвала прем`єру фільму про офшори Зеленського.

Розслідувальній агенції «Слідство.Інфо» відмовили у приміщенні для показу фільму «Офшор 95», що присвячений таємницям бізнесу Півшостого. Так, прем’єру було заплановано 3 жовтня на 19:00 у Малій опері. Однак лише за п’ять годин до показу директор закладу Олексій Прасол прямо заявив, що не показуватиме фільм про президента, бо йому "телефонували зверху".

Дурнішої влади я ще не бачив. Якби цю стрічку показали зараз, може й вдалось згодом локалізувати розголос про неї. Наразі ж починає працювати ефект Стрейзанд, і результати розслідування почнуть розповсюджуватись у геометричній прогресії. Одна біда - зебілам все це Божа роса.

4. Gyppsy

Міську-поц, якщо маєш то кіно «Офшор 95», то давай тягни його сюда
    Подивимося

5. Нарешті він зізнався. Ну як зізнався - проговорився. Бо ж досі Янелох стверджував, що з Лукашенком обговорював винятково долю вже затриманих вагнерівців, буцім-то вимагаючи видати їх Україні. І раптом:
    «Моє обговорення було з паном Лукашенко – це правда. Телефоном, коли ці люди [бойовики «Вагнера»], наскільки мені відомо, автобусами заїхали на територію Білорусі. Я щось чув, що вони там звідкись згідно операції летіли, я не знаю…».

« - Я сказал - будет сидеть!» (с)

6. Раніше в Трускавець їздили хворі нирками і печінкою, тепер - хворі на голову

7. View: https://www.youtube.com/watch?v=Pp0WWZbNGq4

• Баян Баян x 1
  8. Gyppsy

Міську-поц, дякую за кіно. В неділю подивлюся.

Правда, той опис «Кортежи нахуй, льготы, блядь, ваши дачи нахуй, всех, сука, нахуй, чтоб простой учитель жил, как президент! А президент жил, как учитель», — говорив Василь Голобородько у серіалі «Слуга народу». не налаштовує на шось серйозне ;)

Я вчора дивився прес-конференцію Зе.
    Якщо її порівняти з його тамтою першою турбо-конференцією, то він таки досить швидко вчиться і стає матьорим політиком.
    Петро ще з ним наплачеться :)))

Останнє редагування: 4 жов 2021
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Матьорим палітіком" хрипатый обрезанец выглядит только для скорбных умишком зебуинов.

• Подобається Подобається x 1
  10. Я ось тільки одного не розумію ...

Офшорами Зеленського нас відволікають від державної зради Зеленського?
    або
    державною зрадою Зеленського нас відволікають від офшорів Зеленського?

11. Пригадаймо пафосний виступ Володимира Зеленського на трибуні Генасамблеї ООН про замах на свого першого помічника Сергія Шефіра зі словами, що це було постріли в реформи і українську демократію.

Тепер вони звучать справді особливо, коли на всіх шпальтах світових ЗМІ Сергій Шефір фігурує як керівник офшорів Зеленського, партнер Зеленського у відмиванні грошей олігарха Коломойського і власник елітної нерухомості у Лондоні.

Або, як сказав Андрій Єрмак, «виступ Президента України на Генасамблеї ООН був одним з найочікуваніших і мав потужний ефект».

Фейкова боротьба з олігархами і корупцією президента Зеленського стає вже публічним світовим фактом.

Він вже більше не смішний недолугий блазень на найвищій державній посаді, а досвідчений корупціонер і аферист з мінімум 10-річним стажем.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Накінець дійшло, а як із такою мантрою захлинались порохоботи у своїй жовчі у 2019?

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно.
    Він жадібний ворог.

14. досвідчений корупціонер і аферист з мінімум 10-річним стажем.

15. Медіа-імперія Коломойського не помітила розслідування "Офшор 95"

Не повідомили про розслідування ТСН, УНІАН, Главред. Також промовчали ахметівські "Сегодня" та державний "Укрінформ" . Водночас РБК-Україна написало про розслідування тільки в контексті фігурантів з інших країн.

УНІАН та Укрінформ розмістили тільки новину з реакцією на розслідування, зокрема від радника керівника ОП Михайла Подоляка:"Якщо пригадати перебіг передвиборчої кампанії 2019 року, то все, що зараз озвучується, тоді вже теж звучало на різних рівнях. Фактично сьогодні відбулося повернення в змістовне поле тодішніх виборів. Жодного дефіциту відповідей на звинувачення від опонентів у 2019 році не було – усе отримувало належні реакції", – зазначив він.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не найкраще оправдання перевод стрілок, не що хтось невинний, а що Зеленський гірший.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Да, хрипатый коррупционер-жидок таки гиршый.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)