Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про олігархізацію. Точніше, деолігархізацію.
    Читаємо про Сполучені Штати.
    Деолігархізація: як працюватиме в Україні і як спрацювало у світі
    Чи не нагадує це ту обставину, що Ахметов ще з подачі уряду Януковича, транзитом через уряд Порошенка і аж до недавнього часу ( до 17 серпня нинішнього року) платив залізниці за перевезення залізної руди та за перегону порожніх вагонів менше, ніж інші перевізники (причому - нижче собівартості)?
    І лише при Зеленському в результаті великих зусиль і спротиву з боку Ахметова (руками його маріонеток) вдалося підняти ціни за транспортні послуги для компаній Ахметова до рівня собівартості.
    Зараз Ахметов починає судитися з урядом, щоб уряд відмінив ту постанову, і щоб він, Ахметов, знову заганяв Укрзалізницю у збитки.

2. medwedo berlogsoni

А все тому, що мотивацію відбивають в школі. Причому - у всьому світі.
    І кожен, хто закінчив школу, а потім вуз (виш), твердо переконаний, що не зможе вивчити мову, бо в нього немає хисту.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та йой... Тотой, прости Господи, журналіст Бутусов ще 23.09.2021 сказав за ті патрони
    Патрони, якими стріляли в Шефіра, куплені у Львові
    У нас тих патронів в підвалах більше ніж дрібної бульби, вони ше з партизанки лишилися)
    Їх мабуть на Вернісажі купляли :)))

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

не зовсім так (в моєму випадку)

я трохи вмію користуватися інтернетом...
    сьогодні мені доступні будь-які найкращі сучасні технології для покращення пам'яті, вивчення мов і т.д. (наприклад, у вигляді книжок, відео, і т.д.)

просто НЕ ХОЧУ покращувати знання інших мов...
    патріотизм, сцуко, мучає...

на перспективу в Україні краще вивчати мови фізики та математики...

• Подобається Подобається x 1
  5. mypucm

30 років тому у нас випускалися побутові комп'ютери, інша електроніка...
    поруч у Херсоні був напівпровідниковий завод, комбайновий завод і т.д.

це все базується на інженерній освіті, природничих дисциплінах...

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Останнє редагування: 27 вер 2021
  7. Good man

Good man Обычный человек

Среди сторонников Зеленского это не приветствуется от слова совсем.
    Зам главы комитета по безопасности от слуги народа и член всех комиссий с НАТО не знает количество членов НАТО. А вопрос об этом считает провокационным.
    Глава партии слуги народа считает, что фиксация его речи на видео, где он называет женщину сосной, это обман.

Это только те эпизоды любви самых близких сторонников Зеленского к математике и физике, которые первыми пришли на ум.
    А про сторонников Зеленского на форуме и говорить не надо, тут полное неуважение и пренебрежение к математике и физике. Яблоко от яблони недалеко падает.(с)

8. БРЕХНЯ, ЯК СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНИ.
    Є такий міністр закордонних справ на прізвище Кулеба. Раніше був дуже непоганим дипломатом. Але як писав ще Карл Маркс – «бытиё определяет сознание». Якщо зрозуміліше, то «з ким поведешся, від того і наберешся». Так от, цей міністр давно вже приєднався до хору співочих панегіріків на адресу Зеленскького, які останній так полюбляє. Зокрема, згадуючи спіч презЕдента перед пустим залом у Нью-Йорку, Кулеба в ефірі Г+Г (хто б сумнівався) заявив (дослівно): «Його промова справила величне враження. Я можу без перебільшення сказати, що це була одна з найсильніших промов у стінах Генасамблеї ООН.»

➡️ Твою ж дивізію! У Єрмака та Мендель Володимирсанич був «найвеличнішим політиком» сучасності, тепер от весь світ, нібито, у захваті від його (якщо чесно – досить хамської та примітивної) промови. Завтра його посіпаки називатимуть Президентом Землі, Сонця, та зірки Альдебаран?

➡️ А тепер невеличкий аналіз того, де промови Зеленського, а де його справи… Беремо останній візит Найвеличнішого до США. Чомусь там, а не у рідній країні, він представив «План трансформації України». Із залученням мільярдних інвестицій, черговим подоланням бідності та виходом України у політичні та економічні лідери сучасності.

➡️ ОК - це чудово, якщо є амбітні плани. А чи є вони насправді – чи це чергове окозамилювання від зеленої команди? Зокрема, видання «Українські новини» надіслало запит в основні державні структури про цей «план». Підсумок: ОПУ, РНБО, а також Верховна Рада та Кабінет Міністрів не мають у своєму розпорядженні ніякого Плану трансформації України! Копії відповідей від цих поважних структур можете подивитись нижче - у моїх коментарях. Тобто, це був пшик, гра на публіку та сцяння в очі нашим американським партнерам.

➡️ Як тут не пригадати «5 запитань від Зеленського», які він виніс від час виборів. Там і пожиттєвий тюремний термін для корупціонерів, і вільна економічна зона на Донбасі, і скорочення депутатського корпусу до 300 обранців, і ще щось про Будапештський меморандум. Де всі ці обіцянки та прожекти? Немає – головне, щоб костюмчик сидів та локшина не переводилась на вухах електорату.

➡️ Я навів лише два приклади того, як слова цієї влади розходяться з ділом, бо про закінчення епохи бідності, зарплатню вчителям по $4000, польоти на Місяць, подолання корупції, звільнення Донбасу тощо вже ніхто і не згаду.

➡️ Але у цієї команди є один великий плюс – вона дуже креативна. І щоб ви не згадували про попередні обіцянки, вони весь час вкидають в інформаційний простір все нову та нову, вибачте, фуйню. Про перейменування країни, про АТО – як курорт про для хлопчиків, про перехід на латиницю тощо. В мене б на це все фантазії не вистачило, але досвід роботи у 95 кварталі не проп`єш – ці люди будуть дивувати нас новими й новими прожектами, креативними знахідками та карколомними пропозиціями. Одне залишиться незмінним - ніякого відношення до розвитку України цей словесний креатив не має.

➡️ Є одна істина: той, хто бреше, не розуміє труднощі свого завдання - бо йому потрібно надалі ще сотні раз разів збрехати, щоб підтримати першу брехню. Першою брехнею було те, що комік, якого для свого профіту створив одіозний олігарх, може стати державником та патріотом. Все інше – похідне від першої брехні.

Вимкніть телевізор та увімкніть розум – все інше похідне.

9. mypucm

а ви знаєте, ким працює батько Зеленського? )

йому в Монголії навіть пам'ятник поставили...

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Конный?

11. IMG_20210927_101029_173.jpg
    1. Ідіотське звинувачення.
    2. Півтора року в СІЗО.
    3. П'ять місяців цілодобового арешту.
    4. Нічний домашній арешт
    --- ми знаходимося тут ---
    5. Скасування арешту, під особисті зобов'язання.
    6. Виправдання, в зв'язку з відсутністю доказів.
    7. Органи прокуратури приносять вибачення.
    8. Риторичне питання №1 ...
    9. Риторичне питання №2 ... і так далі.

Ну от якось так буде, як мені здається. Сьогодні Андрій Антоненко змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт. І ідіотизм нинішньої ситуації в тому, що нам доводиться радіти навіть такому.

Риторичні запитання, в основному, звучать "какого хрена" і "хто відповість за це свавілля".

12. medwedo berlogsoni

Я вже. У мене у дипломі записана професія "математик".

Але стосовно математики скажу так. Не всім вона дається. Як не всім дається, наприклад, музика.
    А от іноземною мовою може оволодіти будь-хто, хто володіє рідною мовою. Отой механізм засвоєння мови, що знаходиться в людській голові, з часом не псується.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский точно не папин сын. Я не про анализ ДНК, а про характер. Это мамин сын. Это первое.
    Второе. Он уже давно в сфере бизнеса. Причём такого, где всё держалось на договорённостях, а не на договорах ещё во времена глубокого СССР, а уж во времена независимости Украины тем паче. А значит основной поток мимо налоговой. Там математические законы давно подмяты законами чёрного нала - доллар пишем, десять в уме.

15. Good man

Good man Обычный человек

А в трудовой - капитан ФСБ?

16. mypucm

як казав коломойський:
    обивателі вважають що мільярди доларів готівкою їздять туди-сюди через кордони... :facepalm:
    це ж скільки чемоданів треба :facepalm:
    ----------------------------------------------
    у сучасному світі приховати значні грошові потоки неможливо :)

17. medwedo berlogsoni

18. Good man

Good man Обычный человек

Это же бизнес услуг. Самое лучший для отмывания денег. Я тонкостей не знаю, но отбелить не проблема, это знаю точно. Никто наличку не возит, всё через схемы и офшоры. Достаточно взглянуть на владельцев бизнеса Зеленского, чтобы понять, что он в этом как рыба в воде. Там владелец Uitrff из Кипра, которое владеет Jfdfgg на британских виргинских островах, последней фирмой в долях владеют Вася, который друг и Лена, которая родственница жены. Всё в лучших традициях.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У них мама важливіша, "син югіста" хіба що Жиріновський.
    Який телеканал - і цим все сказано.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)