Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

А вы, редкий гость, когда делаете вывод, не забывайте об истории вопроса, иначе получится, что СССР во второй мировой войне был плохим, ведь он занял Берлин, а войска Гитлера Москву не брали.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Всі зебіли неймовірно тупі. "Чому", ви запитаєте мене?(С)
    Справа в тому, що водію нічого не загрожувало. Бо по склу не стріляли. Якби я намагався вбити свого слугу, я стриляв би по склу. Бо в броньованій автівці скло найслабкіше місце.
    Але ця ганебна історія, що розрахована на дебілів, надала привід тварюці збільшити охорону і удовжити кортеж. Ще два-три подібних "замахів" і кортеж буде мати довжину від ОП до держдачі, яку зрадник не віідав голодним "дєткам" і яку спотворив та обікрав разом зі своєю Лєнкою-бомжихою.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Каскадер (фр. cascadeur, англ. Stunts) — професія в кінематографі; виконавець складних і небезпечних трюків.

Автокаскадери
    Часто каскадери підміняють акторів в кадрі на час виконання трюків, але є актори, які самі виконують трюки і, отже, одночасно виконують і роботу каскадера. У разі «підміни» актора каскадером, для зйомок часто підбирається каскадер, схожий за статурою на актора; потім каскадера гримують під актора і під час виконання трюка його не знімають повним планом — так для глядача підміна актора каскадером залишається непомітною.

В чому затримка, сестра? Каскадер - той, хто замінює артиста у трюках, що небезпечні для життя. За це йому платять.
    Що не так?

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так я, коли не зайду, практично в кожному повідомленні тут читаю "зебіли", "порохоботи" і т.д.

як можна взагалі довго знаходитися у такому середовищі? :scratch_one-s_head:
    шкода часу...
    краще вже детективний серіал подивитися - хоч нема ризику, що хтось навісить і на мене ярлик
    ------------------------
    ОСЬ СТАНДАРТНА СХЕМА ПАДІННЯ БУДЬ-ЯКОГО ФОРУМУ ЧИ СОЦМЕРЕЖІ... :pardon:

- спочатку зникають незаміжні дівчата,
    - потім падає культурний рівень...
    - потім зникають цікаві, кваліфіковані люди, яким шкода часу на пусті балачки,
    - залишаються пустозвони, які відпрацьовують гроші.... та депресивні особи,
    - тим часом адміністрація чимось дуже зайнята (можливо, думками як ще трохи наї**и рекламодавців...
    - врешті - решт адміністрації цей збитковий балаган набридає... і одного чудового дня сайт закривається...

:morning1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Йой, це просто анекдот, Мих). Ви мені понаписуваали те, що і без вас усі знають )
    По каскадерам що - справжніми автоматними чергами стріляють?
    Ви чи тупі, чи придурюєтесь. СПРАВЖНІМИ. Румунські патрони.
    Його поранили от зараз - так, цей раз він вижив. Хоча що там матиме зі здоров'ям далі? Куди поранили, хоч і не по склу стріляв?Не кажуть, а всі життєво важливо органи нижче того скла - ви коли-небудь в іномарці іздили?
    А в голову ще треба влучити..
    При тому Шефір же сам водить часто.
    Та про що казати. Що б було, коли чергою по машині Порошенка?
    І вам би патякали, що потрапили тільки в воділу, а він каскадер).
    Сміх.

Останнє редагування: 26 вер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Вона дійсно тупа. " Румунськими патронами"-??????? WTF -?

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не подобається - не знаходтесь.

8. У Зеленського сьогодні немає вже необхідності купувати лояльність Плюсів ласими шматками суспільного пирога для Бєні, як це робилося одразу після перемоги на виборах. Бо перспектива співпраці Зеленського з американцями в розслідуваннях, котрі ті ведуть проти найнахабнішого з наших олігархів, цілком може позбавити його чи не останнього прихистку на кулі. І чим сильніше тиснуть американці, тим лояльнішим до Янелоха стає Коломойський зі всіма своїми каналами, депутатами й грішми, тим незалежнішою (від закону й суспільної думки) стає влада.
    Ось такі примхи діалектики, якщо ще хтось пам‘ятаєте значення цього терміну

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шось в тому є...:scratch_one-s_head:
    Міську-поц, а ти сам це придумав, чи знову десь стибрив? ;

10. View: https://twitter.com/4sfY3TNLVhFe0GK/status/1441810226638778375?s=19

11. Герой, мля ...

Володимир Завгородній:
    Тут звичайно хочеться задатися питанням, що було б, якби чотири роки тому ми прочитали новину "Порошенко перестав оплачувати комуналку своєї квартири в Рязані".

Боже, що було б. Торгівля на крові! Беріть парасольки! Бігус заливає в себе каву під тиском 6 атмосфер, щоб швидше. Сергій Лещенко вилазить з Мустафи Найєма зі спеціальним репортажем.
    Кутєпов грає на баяні на київському вокзалі і співає частівки. Гнап в метушні щурів ще 10 тисяч євро, які обіцяв віддати на фронт, до речі де цей бивень. Скрипін запрошує в студію Іванова і вони там злягаються.

Коротше весело було б.

Звичайно, якби я був блогером Подоляка, ... я б вам все пояснив. Що рішучий вчинок Зеленського (перестати платити комуналку) - це реалізація принципу "Геть від Москви". І що таких скандалів з Порошенком не було тільки тому, що він платить окупантам комуналку справно з 1853-го року, причому навіть за те, чого у нього немає. І що у кожного з нас є родичі в Росії, у кого зведені, у кого рідні, а ось у Зеленського є рідненька нерухомість, так що ж тепер. І що "Сватів" в Росію він продає виключно для того, щоб тотальної дебильностью цього серіалу розкладати їм мізки зсередини.

Але це звичайно якби я був блогером Подоляка.
    Володимир Завгородній

12. Silver bullet

«Еще вчера было найдено два десятка отстрелянных гильз, оставленные стрелком на месте преступления во время покушения на первого помощника президента. Это боеприпасы калибра 7х62 на 39 мм. Такие не часто встретишь в нашей стране. Ведь гильзы в нем — производства Венгрии, но сам патрон — возможно, заново собирали в Германии. Покупали старые венгерские патроны, меняли порох, заново маркировали как гражданский боеприпас, заново вставляли пулю. О них более подробно скажут эксперты, когда получат на исследование, что получили врачи из тела водителя, возможно, найдут еще одну в пробитом колесе Ауди А8. То есть подробная баллистическая экспертиза еще впереди. Но уже сейчас очевидно, что боеприпасы избраны преступником простые и довольно дешевые.
    То есть это был хоть и не снайперский огонь, но и не инсценировка»

13. 20210924_152328.png

14. View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3123628027962895/

15. Silver bullet

Не румунські, а венгерські.. Ну то таке. Головне, щоб знайшли хто стріляв і з якою метою..

16. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, самое главное сейчас это повышение тарифов. А кто стрелял и какими патронами всем до лампочки.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Або вивчити пару іноземних мов.
    Я за цей час, поки порохоботи розкидалися образами в бік опонентів (фактично - розумних людей, які зробили вірний вибір, "прокатавши" брехуна-баригу Порошенка), досить непогано просунувся у вивченні турецької, англійської, французької та зараз - іспанської.
    Періодично заходжу на політфорум, щоб при нагоді тикнути порохоботів у їх бріхні та "прогнози" що не справдилися.
    Але бажання все менше і менше.

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

мені іноземні мови не заходять :dntknw: немає мотивації :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)