Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В тому то й справа, тут не критика, а ниття та гівнометання. Інші опозиційні політ.сили так себе не ведуть.

Є докази від ген.прокурора?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дуже похвально, що Ви російські сайти читаєте. Лише там можна знайти "правду" про Україну.
    Але поясніть мені оце:
    Банкрот КрАЗ: выживет или нет?
    Зокрема, хотілося б знати, кому належить компанія Богдан, на користь якої міністерство в 2018 році запланувало на 2019 рік не купити жодного кразу, а отоваритися в Богдані?
    Я думаю, Ви розумієте, що якщо щось не куплено в 2019 році, то так було задумано при складанні бюджету на 2019 рік? А складали його гройсмани в 2018 році, чи не так?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Кацалапий, а не хочеш долучитися з рештою зедовбойобів до реальних справ, а не до розповсюдження відвертої брехні?

Навіть не знаю з чого почати. А треба не тільки починати, але й закінчити. В одному організмі склалася проблема з підтримкою розвідки з повітря. Бо попереднє керівництво більше було на броньовані кабріолети орієнтовано, ніж на дрони тактичного рівня.
    І розвідка є завзята та працьовита, і ремісники "робити 200" фахові, і командири не боягузи, на руках не виснуть, та всяко заохочують знищення загарбників. А навіть зв'язок сучасний. А от з повітрям не склалося. Є на деяких опорніках різнобій, а от цілісної картини нема. Нема ресурсу, щоб об'єднуючи дані, робити розвідку, висновки та аналітику в інтересах організму навіть батальйонного рівня. Тактичний рівень сліпий і без взаємодії. А без підтримки як мінімум мінометки та птурістів, якось не дуже ефективно виходить робити 200. Вже не кажучи про те щоб арту скорегувати. Вона в цьому організмі теж працює. Фахово працює і не боїться. А пілотів навчимо. Є кому.
    В ідеалі для розгону - два квадрокоптер Autel EVO II Pro V2 + запасні аккуми, та три коптери DJI Mavic Air 2 комбо. Маємо задачу. На мінімалках. Про тепловізійні голови на Autel EVO поки навіть не мріємо. Поки. Не до жиру.
    Дякуємо всім хто не втомився від війни, та допомагає збройникам виборювати перемогу.
    Допомогти перемозі легко.
    4731 2196 1942 3175
    5168 7573 4764 2680
    Донік Р

4. medwedo berlogsoni

@Blaberus, я хочу, щоб Ви зрозуміли, про що мова.
    Отже, як відбуваються закупівлі для держави за бюджетні кошти?
    На прикладі 2018-2019 років.
    В кінці кожного року складається бюджет на наступний рік: джерела фінансування, статті видатків, кошторис, одним словом.
    В кінці 2018 року складали плани, що і де купувати, зокрема - для міністерства оборони. в наступному, 2019 році.
    І було вирішено КраЗ похерити, а купити у Богдана.
    Самі розумієте, що на виготовлення такого товару, як вантажні автомобілі потрібні гроші і час. І замовлення. Без замовлення нічого не роблять, бо потрібно мати гроші і гарантії збуту продукції.
    Оскільки, згідно з бюджетом складеним гройсманами в 2018 році не було заплановано у 2019 році купувати у КраЗа, то і замовлення не було, а отже, КраЗ не мав фінансування, не міг взяти кредит на закупівлю матеріалів та на оплату робіт, а тому і почав банкрутувати.
    Зате почав процвітати зі своїми китайсько-білоруськими колимагами (які нікуди не годяться) Богдан, що належить, якщо забули, Порошенку та його оточенню.
    Але зараз КраЗ уже відроджується, а тих, хто махлював із санітарними колимагами, випушеними Богданом, чекають гарні віконця з сталевими фіранками.

Якщо Ви не вірите, що не закуплено в 2019 році, бо не було заплановано в 2018, запитайте в будь-якій бухгалтерії будь-якої бюджетної організації. Там скажуть.

5. Знаменна дата

Сергій Стеценко:
    20 вересня 2019 року Андрій Єрмак оголосив Зеленського одним з найбільших лідерів світу.
    Минуло 2 роки. Журнал "Time" публікує список 100 найвпливовіших людей. Зеленського немає ніде. Навіть в категорії Artists.

- А в мікроорганізмах дивилися?

- А в вірусах ........

- Шо таке той Тайм? Шарашка, як і СНН.

- Журнал опублікував список вліятєльніх = вплівовіх жи. А бубочка - НАЙвелічнішій. Це на порядок вища категорія, це як Падишах шо лі. Пора б і гарем підібраті, євнухі Вже є.
    FB_IMG_1632230299564.jpg

6. Санітарними колимагами найтупіший лідер хвалився недавно на параді.
    Кацалапий, труси одінь. Хрестика ти і так не носиш. РПЦ і хрестик поняття несумісні. ФСБешно/КГБешний щит і меч - твоя емблема

7. При ПП ми читали де який завод відкрився, модернізувався, наростив виробництво чи ринки збуту. При Зеленському:

Одеський припортовий завод зупиняє виробництво

Дніпровський завод кахелю "Інтеркерама" зупиняє виробництво

Маріупольський судноремотний завод оголосив банкрутство

8. medwedo berlogsoni

Хомчине, з Вами про щось дискутувати - лише гаяти час.
    Для Вас посилання на когось, хто щось начебто чув від якихось анонімних одеських бабусь на базарі - то по-Вашому правда, і Ви сюди тягнете цю "новину", а моє посилання на сайт КраЗу - то по-Вашому брехня.
    Ви також з Бляберусем розберіться в причинах, чому міністерство оборони не закупило в 2019 році КраЗи, зате закупило порошенківські гамняні Богдани.
    А КраЗи, між іншим, зараз офіційно закуповують для армії Сполучених Штатів. Ця інформація є на сайті КраЗа, а не на фейсбучній сторінці якоїсь нікому невідомої Жузепи.
    А от на порошенківські Богдани армія США чомусь поклала з лівою різзю (болт). Не здогадуєтеся, чому? ХельгиБульги запитайте.
    І, до речі, із зовнішнім боргом розберіться, не зі слів тітоньки Тані, а на офіційному сайті мінфіну. Зовнішній державний борг України (2009-2021) ᐈ Мінфін
    Там є доларовий графік. Візьміть відповідні 24 перших місяці Порошенка і Зеленського і порівняйте.

Останнє редагування: 21 вер 2021
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Інтерфакс-Україна та 24 канал Ви не вважаєте українськими сайтами? Можливо Ви вважаєте що живете в "русским городє"?
    Лактоша, до речі, шукає правду про Україну на сайтах ДНР. Але йому це можна.;)
    Какая разніца(С).
    "Богдан" банкрот. Тупа зебілка Буля харківська вила від щастя що працівники стали безробітними і що ми будемо купувати білоруське лайно.
    Це тонкий натяк на те що власником "Богдана" є Порошенко?
    Які ці зебіли дурні! Порошенко не є власником "Богдана" принаймі з 2013 року.
    Не так.
    Я розумію що Ви зебіл, тобто людина дуже брехлива і відірвана від реальності. Чи я помиляюсь? Тоді надайте відповідне посилання. Де в бюджеті 2019 року прописано кому які автомобілі купувати. Де там зобов"язання приватним підприємствам купляти транспорт саме у "Богдана" і де заборона купляти у КРАЗа"?

................................

Але це все лірика. Я чергового разу довів Вашу брехню, а Ви її не спростували. А стосовно КРАЗу, він не збанкрутів при владі шмарклі лише завдяки американському замовленню. Але все попереду. Бо ціль падлокловуна - знищення України з попереднім перетворенням її на шапіто дегенератів.

10. Blaberus

Читайте попередній допис.

11. Blaberus

medwedo berlogsoni, як Ви прокоментуєте цю новину?

Як Ви вважаєте: воно не базає дратувати росіян? Або господарі нагадали йому що його ціль - знищення України, а не захист її?

12. Blaberus

Да Ви що? Хіба я опозиційна політична сила? Я що, депутат? Я лише громадянин України, який розумніший за отару наріда.
    Від Вєнєдіктової? Ви нормальний?

13. medwedo berlogsoni

При порошенку взагалі мова про ПВО для України не йшла.
    Слова вирвані із контексту. Читайте повністю.
    Зеленський: Про постачання США Україні систем ПРО "Залізний купол" говорити ще зарано
    Тобто, деякі члени конгресу запропонували.

Потім, тиждень тому Псакі цього поки що не підтвердила
    там же.
    Зеленський кілька годин тому сказав, що говорити ще рано. Це не значить, що він відмовився, а просто рано говорити.
    Ну, одним словом, як казав Капітошка (якому мабуть уже набридли дурні порохоботи) "курочка - в гнізді, яєчко - в ..зді, а баба вже курчатами торгує"
    Що мав сказати Зеленський? Наобіцяти сім мішків гречаної вовни, як колись Порошенко про кілька днів для звільнення Донбасу?

Я думав, що Ви відповіли мені, що погоджуєтеся, що машини закуповують для армії в 2019 році, якщо це було заплановано в 2018 році, а Ви відморозилися "читайте зверху". Ви хоч якусь уяву маєте про те, як відбуваються закупки за бюджетні гроші?
    Бо я багато років співпрацював з бухгалтеріями бюджетних організацій і цілком уявляю, як отримуються і витрачаються бюджетні кошти.
    Не дали міністерству оборони грошей на купівлю кразів (гройсмани не дали), от їх і не купували.

Я вибачаюся, що встряв із Вами в розмову. У Вас в голові - цілковитий сумбур, правда, трохи менший, ніж у Хомчина, але більший, ніж у Мих-а.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Кацалапий, гарна ідея. Порівняй, що овощ залишив Порошенку і що Порошенко залишив віслюку і що з тими грішми стало.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На шабаші Скабєюшки таке озвучити, а ще, що світоовий лідер, якого бояться і який входить у такі списки - Пуйло, студія буде опладувати. Не розумію, порохоботи - корисні ідіоти, нехай світ валиться, тільки до корита нас поверніть?
    Від будь-якого прокурора, який би розслідував цю справу.
    Тут справа нелегка, силою конфлікт із Росією, на жаль, не вирішиш і, ні Порошенко, ні Вася Пупкін не вирішили би.

16. ОБРАЖУНКА

Чим довше триває президентський термін Зеленського, тим більш очевидними стають моральні якості цієї людини. У першу чергу – неймовірна вразливість Володимира Зеленського до критики. Парадокс – гарний успішний хлопець з нібито-розвинутим почуттям гумору, виявився неймовірно образливим. І це уже відбивається на державних справах.

Давайте пригадаємо.

За президента Порошенка критика з боку військових і особливо з боку бійців добробатів лунала регулярно. Таких прикладів ми бачили море. Та варто було змінитися владі – критику як язиком злизало. Причина банальна – командири заборонили підлеглим висловлювати своє невдоволення на соцмережах і погрозили покараннями. Мовляв: «Погралися у вольницю за Порошенка – і досить». А для тих хто не до кінця зрозумів, зразу ж знайшовся приклад – майор Роман Ковальов. Офіцеру, що вийшов з Криму та бився під Іловайськом нині шиють справу з покаранням до 7 років позбавленні волі. Причина – те що висловив особисто Зеленському невдоволення за ігнорування ним повісток до військкомату і написав потім на ФБ «Вова уходи! Нам уже с тобой все понятно». Очевидно, поведінка майора нечувано принизила Зеленського.

Одним з тих, хто привів до влади Володимир Зеленського був генпрокурор Руслан Рябошапка, відправлений у відставку у березні 2020 року. Головною причиною відставки, було те, що Рябошапка побоявся відповідальності і не схотів свавільничати. Він не розвалив справу проти керівництва банку «Приват» і не дав хід склепаним ДБР справам проти п’ятого президента Порошенка. Результат, невдовзі після відставки проти нього відкрила провадження Антикорупційна прокуратура. Рабошапка мусив виїхати за кордон. Мессидж очевидний, спробу виконувати закон а не бажалки президента, Зеленський сприймає як особисту зраду.

Ще один приклад. Депутат і колишній радник Зеленського Гео Лерос до Верховної Ради потрапив у складі «Слуги народу». Але був виключений з фракції зразу ж як насмілився критикувати Зеленського. Щойно під час чергового сеансу критики, Лерос був скинутий з трибуни депутатом Тищенко. Результат конфлікту – про покарання Тищенка ніхто не чув, натомість проти Лероса порушила справу ДБР. Очевидно – аби іншим не кортіло Зеленського критикувати.

Ще один автор проекту «президент Зеленський» - колишній голова партії «Слуга народу» і спікер Дмитро Разумков, не хоче брати на себе відповідність за незаконні санкції РНБО та неконституційний «антиолігархічний законопроект». Результат – вже навіть в «Голосі» репетують, що ОПУ скуповує їхніх депутатів, аби відправити Разумкова у відставку.

Зважте, я перелічив людей, яких ну от точно не назвеш прихильниками Петра Порошенка. Бо можна пригадати ще депутата Федину що ходить не допити, та Тетяну Чорновол, якій у ДБР порвали зв’язку на нозі, після того як вона опублікувала деталі відпочинку Зеленського в Омані. Те що ненависть Зеленського до Петра Порошенка – це особисте, і що ґрунтується ця ненависть на неприємних для Зеленського висловлюваннях прибічників Порошенка, уже секрет Полішинеля. Зеленський дуже гарно уміє принижувати сам. Саме завдяки гострим номерам став відомим «Квартал-95». Ще й зараз анонімні телеграм-канали пов’язані з ОПУ намагаються скрізь де тільки можна принизити і скривдити Петра Порошенка і його соратників.

Одна з причин всього цього – образливість самого Зеленського. Він не контролює свої емоції. Той кого мільйони українців бачили новим обличчям і надією, виявився звичайною ображункою. А така людина стає неймовірно керованою для її оточення. Оточення президента вдало використовує його фобії. У першу чергу – Андрій Єрмак.

Граючи на болісному самолюбстві Зеленського, Єрмак клепає йому нових і нових ворогів. Та коли їхня кількість перетне критичну межу, сам на сам зі своїми противниками опиниться не офіс-менеджер президента Єрмак. Проблеми матиме Зеленський. Особисто.

17. Blaberus

І знову брешете! За чиї кошти була влаштована ППО для Київа?
    Ви не перший хто на це скаржиться. У Арахамії теж щось вирвали.
    Ви маєте можливість писати скільки завгодно брехні, намагаючись вигородити зрадника. Але факт є в тому, що зраднику, який зрадив не лише свою країну, дегенерату, якого обрало бидло і який ховає в своїй країні кримінальних злочинців, чорта лисого дадуть, а не "Залізний купол".
    Я Вас вибачаю. Бо Ваша ціль - виховати з мене правовірного зебіла, щоб я опустився до Вашого рівня.
    Бачіте, як важко працювати над моєю дебілізацією. Чи не простіше відкоркувати собі віни, або кинутись вниз с даху багатоповерхівки? І працювати не буде потрібно, і світ стане чистішим.

18. Blaberus

Або на сайті ДНР.;)
    Ні. Краще нехай світ валиться, аби дати і далі жерти державу падлоуловуну і його банді.
    Ви не в курсі, справу стосовно державної зради вже розслідують?
    Тому слід було обрати тупого блазня з вірогідною наркозалежністю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)