Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зеленському нічого боятися, що Меркель і Макрон узнали щось нове з розмови з Трампом. Вони і так знають, що роблять недостатньо. Це їм він і так казав, і прибалтійські лідери казали. США дають більше, і це що - велика таємниця? Тепер і всі знають в світі, що лідарам Європи треба більш рішуче діяти з агресором і шантажистом Пуйлом.
    Хто зна, чи буде Трампу імпічмент. Скоріш за все - ні. Але Байден добре підмочен і навряд чи йому теж щось добре світить...
    Зеленського розкрутили) Він дав добро на розголос і правильно зробив.
    А чого йому боятися? Трусів завжди зневажають.
    І на питання "давив чи не давив Трамп" відказав, що на нього може давити тільки 6-річний син. Молодець, мужик.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наскільки я знаю, була погроза, що будуть збивати будь-який український літак. Та і Турчинов не мав серед силовиків такого авторитету як Кучма.
    Вже одному нарваному пропонував
    Амуниция для собак и аксессуары - ROZETKA | Купить амуниция для собак и аксессуары в Киеве: цена, отзывы, продажа

Не серет, що США має більший інтерес у нафтодобувних країнах, переважно на Близькому Сході, тут ніякими рошенівськими солодащами їх не підкупиш і складно сказати, що при Зеленському так, а при іншому було би інакше. Не ідееально було і при Порошенку, вимоги зі США, що робіть щось і не показово, у вас процвітає корупція, вона стала рисою вашої країни як у Швейцарії годинники. Якщо їх цікавить подальший порядок і безпека, можуть діяти як із Туреччиною, хоч мають проблеми із сусідами та територіальні суперечки, взяли в НАТО, щоб пропало у Москви бажання отримати доступ до Середземного моря, взяли під свою опіку Південну Корею, Ізраїль, який в оточенні держав-ворогів... Із Україною далеко не все тільки від нас залежить.

• Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тоді нехай ровером їде, або пішки йде. Царі, бл@дь, знайшлися - з Києва до Криму лише літаком вони літають. Нехай проїдуть по тим дорогам, по яким люди щодня їздять і нехай на своїй дупі відчують кожну ямку.

4. Lanktocha

Були думки, що варто було поїхати у Сімферополь, якраз, коли зелені чоловічки захопили парламент хоча би 20 - 30 депутатам, притензій, що "нелегітимні", не могло бути і стріляти по них ніхто би не наважився, хоча в ефективності такого сумніваюсь.

Дивно, коли версії про зіпсування відносин з ЄС говорять нічого не розуміючі у міжнародних відносинах, міжнародній дипломатії - аргумент, бо так на "Прямому" сказали.

5. Silver bullet

Прямий - це авторитет! Там Ганопольський один чого вартий.
    От кому пора на пензію бульбу садити.

• Смішно Смішно x 1
  6. Silver bullet

Экс-глава МИД Украины Павел Климкин считает, что в ходе разговора с президентом Украины Владимиром Зеленским президент США Дональд Трамп оказывал давление, но прямое оно или опосредованное, должен решать Конгресс.

Зеленский не сказал ничего катастрофического. Конечно, можно говорить о тональности, можно было немного иначе отвечать, но катастрофы нет.

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Президент Украины Владимир Зеленский отмечает, что его команда настроена не обещать реформы и изменения в стране, а быстро их проводить.
    Об этом пишет ОП.

«Мы не будем говорить о важности борьбы с коррупцией или важность дерегуляции — мы это все делаем уже сегодня, хотя надо было сделать еще вчера», — сказал Глава государства в Нью-Йорке, во время встречи с представителями деловых кругов США.

Президент отметил, что за один день работы Верховной Рады нового созыва было назначено правительство. Также начал работу Высший антикоррупционный суд.

«Мы уже начали решать проблемы, которые обговаривались годами. Мы меняем страну, правила игры, создаем цивилизованную деловую атмосферу — и делать это все очень быстро. У нас нет лет, у нас есть только месяцы», — подчеркнул Глава государства.

Владимир Зеленский напомнил, что впервые в истории Украины снята неприкосновенность с народных депутатов, принят закон, который поможет эффективно работать Высшему антикоррупционному суду.

Кроме того, принят ряд законов, которые значительно увеличивают прозрачность регулирования финансовой сферы.

«На фоне этих изменений вырос кредитный рейтинг Украины — с В- до В и улучшилось прогноз со «стабильного» на «позитивный» агентства Fitch Rating. Экономика растет уже 14 кварталов подряд и достигла 4,6% во 2-м квартале этого года», — констатировал Президент.

Впервые за четыре года Украина вышла на рекордный размер портфеля ЕБРР в более 1 млрд долларов, из которого около половины — новые проекты, объявленные в последние три месяца.

«Мы и дальше будем сотрудничать с нашими международными партнерами — Международным валютным фондом, Всемирным банком и другими финансовыми учреждениями», — подчеркнул Глава государства.

По словам Президента, в октябре планируется рассмотреть законопроект, который существенно сокращает список предприятий, запрещенных к приватизации.

«Мы начинаем приватизацию государственных компаний и приглашаем к участию в наших открытых аукционах», — отметил Владимир Зеленский.

Кроме того, в ближайшее время Верховная Рада рассмотрит законопроект о концессии, который позволит привлечь на прозрачных и понятных условиях инвестиции в инфраструктуру.

Глава государства напомнил, что Украина укрепила позиции в рейтинге Doing Business.

«В дальнейшем мы сделаем все для обеспечения экономического роста и привлечения прямых иностранных инвестиций. Это мой главный приоритет как Президента, это также приоритет нового правительства и парламента», — резюмировал Владимир Зеленский.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Виходить, що так.
    До речі, тоді вздовж кордону впровадили патрулювання винищувачами.
    Хуйло тоді побачив, що може статися реальна стрілянина, та не ризикнув розкручувати ту ситуацію.

9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

При Вікторові Федоровичу такої хєрні не було.
    Тікав до Крима без ніяких літаків, автівкою з Харкова та повз Донецьк.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель за допомогою фізичного впливу завадила журналісту Сергієві Андрушку поставити запитання Главі держави
    [​IMG][​IMG]

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Шкандаль! Імпічмент! Йой,а як знайдуть в Кривому Розі ще мішок долярів від Байдена,то буде вааще! Трамп всикатиметься!:facepalm:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кілько то тотой Трам буде керував Гамериков? Вже най троха наш файний галицький хлоп буде президентом Гамерики. Тотой вуйко Трамп навіть не був ніколи в Дрогобичу.:facepalm:Багато наших галичан жіє в Гамериці, то хай сі вибирают файного хлопа не керунок.

• Смішно Смішно x 1
  13. Україна не домовилася з МВФ про новий кредит
    Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) після двотижневої роботи покине Київ без підстав рекомендувати раді директорів МВФ укласти з Україною нову програму кредитування.

Експерти МВФ прибули в Україну 11 вересня, і в цей же день прем'єрміністр Олексій Гончарук заявив, що метою переговорів є отримання staff agreement (рекомендації раді директорів) для відкриття нової програми співпраці.

«Однак в результаті не буде не те, що узгодженого меморандуму про співпрацю, не буде навіть проекту цього документа», - зазначають експерти.

Основною причиною відсутності домовленості з МВФ стала інформація про можливість мирової угоди між державою і колишніми власниками Приватбанку, повідомили агентству джерела, знайомі з процесом переговорів.

Схоже нас чекає зростання фіскального навантаження (тобто віддавати нам з вами) і зростання піраміди ОВДП (тобто віддавати нашим дітям).

Ибигдан:
    Итоги подведём?
    1. Импичмент Трампу начнут, но вряд ли доведут до конца. И не только потому, что процедура сложная, а скорее потому что в опубликованной стенограмме Трамп говорил достаточно обтекаемо, ничем не шантажировал Зеленского, не ставил условий "ты мне - я тебе" напрямую - просто попросил расследовать коррупцию против своего конкурента. Not great not terrible. Возможно это уменьшит шансы Трампа на второй срок, но импичмент - вряд ли.

2. Зеленский в разговоре ведёт себя как пресмыкающееся, но это пол беды. Он заявляет, что "прокурор на 100% мой человек", хотя прокуратура должна быть независимым органом. Лоббировать назначение Рябошапки - это одно, а говорить что новый генпрокурор полностью подконтролен и исполняет любые указания президента - это совсем другое. Фактически Зеленский откатил всю реформу прокуратуры за посление 5 лет, главной идеей которой была невозможность использования Генпрокураторы как карательного органа - каковой она была во времена Януковича. Теперь всё вернули назад, и главное - объявили об этом на весь мир. А до этого было "позвоню Баканову насчёт этого чёрта", полностью подконтрольный парламент и другие признаки узурпации власти.

- Почему Коломойский не сидит?
    - А это не прерогатива президента!
    - Да ладно? :)

Отныне Зеленский официально коррупционер, строящий мафиозное государство в спайке с силовыми структурами и олигархами. Это человек, который пообещал Трампу вмешаться в выборный процесс в США, а такое там очень не любят.

3. Теперь для Трампа он токсичен - неважно, о чём они будут говорить в будущем, это всегда будет вызывать вопросы и пристальное внимание прессы, поэтому лучше держаться от Зеленского подальше. И от Украины тоже. Уже сейчас в США активно формируется негативный образ Украины среди избирателей как демократов, так и республиканцев. А их политики слушают избирателей и слышат. В случае победы Трампа нас просто будут держать на расстоянии. В случае победы Байдена нам пиз..ц. Отлично получилось.

4. Заявление Зеленского о том, что Европа мало помогает Украине - во-впервых ложь, во-вторых скандал. Да, размер санкций и военной помощи уступает американским, но зато ЕС дал больше денег, подписал ассоциацию, открыл рынки (товарооборот за 2018 год млрд $: ЕС ~50, США ~3), дал безвиз - США в этой области сделали намного меньше. Это огромная помощь для нашей экономики, потерявшей российский рынок. И за это Макрон и Меркель получают такой плевок от Зеленского.

Да, они политики. Политики могли бы сделать вид, что ничего не слышали, они могут улыбаться и жать руку тому, кто им нужен. Беда в том, что Зеленский им не нужен, а Украина для них скорее обуза и проблема. Теперь ещё и возглавляемая непредсказуемым долбоёбом-коррупционером, от которого одни неприятности. Поэтому Евросоюз решил не миндальничать и отреагировал жёстко.

Скорее всего нас ждёт охлаждение отношений с ЕС. И размер его зависит не сколько от ЕС, сколько от России. Вы же помните, что именно Россия через подконтрольных политиков инспирировала референдум в Нидерландах о евроассоциации с Украиной? Вы же слышали, что недавно эстонский министр из мутной партии призвал отменить безвиз для Украины? Таких агентов влияния в Европе у Путина много, и всё зависит только от его желания создать проблемы Зеленскому, чтобы он был более сговорчивым. Тем более что реформа прокуратуры и независимость Генпрокурора была одним из требований предоставления безвиза Украины, а теперь оказывается, что реформа похерена. Так что пользуйтесь безвизом, пока он есть.

Благодаря Зеленскому мы растеряли всех союзников и остались в одиночестве против российской армии с огромным бюджетом и маньяком КГБшником во главе. Пессимисты говорят, что нужно готовиться к большой войне или к капитуляции.

"Ну зато хоть поржём" (c)

14. Каюсь, що завжди надавав інформаційну підтримку кандидату Зеленському і взагалі робив все від мене залежне для його перемоги. Зештаб навіть висловив мені офіційну подяку після виборів.
    Я щиро прагнув оновлення влади в Україні, тому що сподівався, як і більшість суспільства, на зміни... Можливо частина суспільства ще сподівається, а я вже ні. Чому?

Я голосував проти системи. Злочинної, корумпованої системи, яка знищувала Україну протягом багатьох років. Я голосував за оновлення влади, за нові принципи державного управління, за європейські правила гри, за чесні суди, за рівні можливості, за притомне оподаткування тощо. Інакше кажучи - за країну для людей.
    А що я бачу? Все те саме, що було раніше. Вибачте, але я не вірю, що Аваков перетворить українську поліцію на європейську. Я не вірю Ситнику та Холодницькому та їх здатності раптом перетворитись на чесних борців з корупцією. Це ж не казка про Попелюшку - це життя. В якому гарбуз не може стати каретою.
    Я не вірю, що економіка України запрацює в умовах відсутності верховенства права. А звідки цьому верховенству взятись, якщо не понесли відповідальність ті, хто старано вибудовував корупційну модель? Ви ще вірите, що топ - злодії будуть покарані? Я вже ні. Топ - злодії успішно домовляються з новою владою, проникаючи кадровими метастазами в її структури. А якщо "колишні" не понесли відповідальність,то нові будуть тільки гіршими та нахабнішими. Це 100%. Держстандарт, перевірений часом.

Ви вірите, що бізнесу стане легше? Я ні. Тому що бачу реальні законодавчі ініціативи нової влади. Ви вірите, що селянам стане краще? Я ні. Земельна реформа - це подарунок для олігархів. Ви сподіваєтесь на боротьбу з корупцією? У виконанні Авакова, Ситника та Холодницького? Серйозно?

Я вже не вірю у зміни. Не можу вірити - для цього немає об'єктивних підстав. Адже Володимир Зеленський не руйнує систему, а системно інтегрується у старі правила гри. На жаль. Закривати на це очі - всупереч фактам та логіці - я не можу. Вибачте.

Vitaliy Телеграм

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Секретар РНБО всьо?

16. Lanktocha

Але ненза той Хомчин.
    Не ідеальна прокуратура зараз, а порошенківська з кумом і своює людиною Юою Луценком? Чому не сиділи і не були заведені кримінальні справи проти Бойка, соратників Януковича, мерів-сепаратистів. Все тикання пальцем на когось.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)