Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Подобається Подобається x 1
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що значить "провалена вакцинація"? У мене купа знайомих і родичів, які не бажають вакцинуватися.
    Причини дуже різні. Одному сказали, що який шофер маршрутки вакцинувався, був до вакцинації товстий, а тепер - самі кістки та шкура.
    Друга говорить, що то все придумали вороги людства, щоб знищити населення і забрати родючі землі України.
    Третя каже "просто не хочу, почекаю".
    Четвертий каже, невідомо що буде після вакцинації через рік - може я стану імпотентом.
    П"ята каже, що ніхто із тих, хто вакцинувався, замість того, щоб молитися, в рай не попаде.

А я вакцинувався, син мій вакцинувався, матір моя дев"яностолітня також вакцинувалася з моєї подачі.

А дехто чекає. Штам Дельта багатьом мізки вставить.

Вакцинація зовсім не провалена. Іди і вакцинуйся на здоров"я. Навіть не за місцем проживання. Інша справа, що другу дозу потрібно буде також там отримати, бо вона зарезервована за тобою.

А от Путін каже "Кто угодно, только не Порошенко" і "Лучшая вакцина - Спутник". І Хомчин всьому вірить. А як же - Путін сказав, треба вірити.

2. Про що можна говорит із зеленими підарасами, що заперечували справу вагнерівців і як хамелеони перефарбовуються щохвилини

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Спокійно! Ніхто не заперечує і на 100% всіх нюансів не відомо у цій справі.
    Стояло інше питання, а у відповідь, як не перевод стрілок, то викручування, як вуж на сковорідці.

Вакцинація - не на 100% захист, хоч по статистиці, майже всі, хто під ШВЛ не вакциновані, принаймні 2 дозами, у кращому випадку не буде важкого перебігу і реанімації, хоч чув від однієї, що працює в Іспанії - була старша жінка з важким перебігом і потраплянням в реанімацію, хоч вакцинована і 2 дозами.

4. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Ви так і не відповіли на просте запитання: Чи вірите Ви сказаному Путіним?

Ви стверджуєте, що Путін сказав "Хто завгодно, лише не Порошенко"
    Існує два варіанти:
    - Путін таке дійсно казав.
    - Путін такого не казав, (тоді, за висловом @VasMT , Ви - брехливе сцикло).

Повертаємося до першого варіанту - Путін таке сказав.
    Якщо Ви вірите тому, що кагебешнік і брехун, робота якого все життя полягала в тому, щоб брехати, сказав правду, тоді Ви - хвора людина (на голову).
    Якщо Ви не вірите тому, що Путін сказав правду, значить, він збрехав, і слова "Хто завгодно, лише не Порошенко" означають, що його Порошенко цілком влаштовує.

А оте Ваше матюкання мені до одного місця.

От давайте запитаємо @Blaberus -я і @Мих - а : Чи є хворою на всю голову людина, яка вірить сказаному Путіним (Пєсковим, Лавровим, Скабеюшкой)?

5. medwedo berlogsoni

Порохоботи сказане невідомими людьми агенції СіЕнЕн сприймають як істину.
    Підміняють поняття. Не дочекавшись висновків Беллінгкет, вважають, що написане в СіЕнЕн рівноцінне висновкам Беллінгкет.

Повертаємося знову до того ж самого.
    У Вас, порохоботи, є гарантія, що Лукашенко, після того як узнав, що у нього під боком вагнерівці, не вирішив скористатися цією ситукацією?
    Наприклад, організувати проходження кількох вагнерівців на борт літака зі зброєю.
    Є гарантія того, що вагнерівці, як овечки, дали б себе арештувати на території України і сісти на двадцять років? Люди, які свідомо йшли воювати, йшли на смерть?

Про те, що Лукашенко - хитрий і підступний, свідчить недавній факт арешту на борту літака опозиціонера.

Так що давайте дочекаємося хоча б висновків Беллінгкет.

Крім того, уже говорилося, що забороняється використовувати літаки цивільної авіації для всяких там розборок спецслужб, оскільки це може призвести до загибелі ні в чому не винних пасажирів.

А ви, порохоботи, все своє товчете.
    Вірте Путіну, якщо з головою не все гаразд.

6. Кореспондент радіо ББСі планктоша.
    (ББСі - баба бабі сказсла)

7. Нардеп Александр Куницкий ("Слуга народа") указал в своей декларации за 2020 год недостоверные сведения на сумму 2,3 млн гривен. Об этом сообщает пресс-служба НАПК по итогам полной проверки депутата.

➡️ Вы ещё чему-то удивляетесь? Вот только вспомните, сколько было вони, когда на чём-то ловили депутата БПП. А тут только за последнюю неделю:

▪️ДТП с пьяным "слугой" Трухиным (президент молчит).
    ▪️Мать нардепа из СН Клочко за два года приобрела имущества на 14 млн грн - старт таких покупок совпал со временем, когда ее сын попал в ВР (президент молчит).
    ▪️Коля-котлета занимается прямым бандитизмом в стенах ВР (президент молчит).

❗️И вы хотите, чтобы гарант отреагировал на какие-то два с половиной миллиона? Не царское это дело - свои обещания выполнять.

8. View: https://twitter.com/leusenko1/status/1435492069074690048?s=19

3. "Відтермінування розслідування Bellingcat до зустрічі Зеленського з Байденом і поява матеріалу на CNN відразу після візиту може означати незадоволення адміністрації США позицією Зеленського під час візиту", - М. Княжицький.
    4. "Звинувачувальний матеріал на CNN - це сигнал Зеленському. Якщо на нього не буде реакції, якщо Зеленський і далі провадитиме корупційну олігархічно-популістську політику, незабаром з’явиться жорсткий матеріал Bellingcat".◾️

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зебіли, ви що, не вірите словам вашого боженьки?

View: https://www.youtube.com/watch?v=PVAd_3u9CCA

Навіщо вам Беллінгкет?
    А зараз припустимр що СНН писав брехню. І падлокловун казав брехню. Тоді шмарклявий зрадник повинен подати позов на СНН, як Порошенко на ВВС. І витратити на благочинність гроші, отримані в якості компенсації від СНН, як Порошенко витратив на благочинність гроші, отримані від ВВС.
    Але падлокловце цього не зробить.
    А звідки він узнав? Невже йому подзвонив президент сусідньої країни?о_О
    Ви уважно читали статтю? Там є інфа про те, що серед вагнерівців були наші ССОшники. Отже падло, за яке проголосувало бидло, зрадилоне лише країну, але й бійців ССО, яких відправили в Росію.
    Невже? Хто де і як заборонив? Приведіть відповідну статтю, брехливий зебіл.

Останнє редагування: 10 вер 2021
  10. Lanktocha

Скільки у порохоботів влізається жовчі.
    Зрозумійте істину, Пуйло поводиться, як гопота, принцип щодо України "Нічого ви мені не зробите", стоїть, чи то у Зеленського, чи раніше у Порошенка армія, оснащена по всіх ланках, включаючи авіацію, ракетні війська, флот..., потужна економіка, міжнародний авторитет та підтримка, не треба байок про великий авторитет Порошенка та створену ним антиросійську коаліцію, із європейських політиків, хто зашуганий путінархами, хто більше думає про свої інтереси та вигоду своєї країни, хто куплений за газпромівські кошти...

11. medwedo berlogsoni

Там вся верхівка влади, ЗМІ ведуть себе як шпана.
    Вчора послухав Шендоровича. Дуже сильна передача, варто послухати, або хоча б почитати.
    Виктор Шендерович — Особое мнение — Эхо Москвы, 09.09.2021

Одним словом, як казав Порошенко Путіну "Обнимаю, жму руку".
    "Мы с вами - люди трудящиеся, может и к солидарности придем" (Порошенко - Путіну після трагедії в Дебальцево).
    Порошенко також хотів будувати свою вертикаль в Україні, Путіну говорив про наміри.

View: https://youtu.be/FU4LncS3DDw?t=196

12. Lanktocha

Як тут не сказати: Да шо ви гавагітє, Шендеговічь?

13. medwedo berlogsoni

Між іншим, у Шендеровича чиста російська і багата мова.
    І він завжди засуджував російську агресію проти України і анексію Криму.
    Так що Ваше кривляння - мимо.
    Чи Вам не подобається вираз "десятки путинских жертв"?
    Між іншим, Шендеровича забанили в Фейсбуці. А он Порошенко зі своїм порохоботством, всякі там Гончаренки Альохи - квітнуть і смердять.

14. medwedo berlogsoni

А от уявіть собі, що зателефонував. І почав із Зеленським торгуватися: Я тобі - вагнерівців, а ти мені щось.
    Кажу ще й Вам: Дочекаємося доповіді Беллінгкет.

15. Lanktocha

І Каспаров засуджував. Не всі ватніки і кримнашисти, але ідеалізувати нікого не можна, як розчарував Гафт, я вже не кажу Разенбаум, Арбеніна, Лазарєв.

16. Blaberus

Отже, такі виважені тези як: Що падлокловун не буде подавати позов на СНН, як Порошенко на ВВС; що падлокловун зрадив не лише країну, аде ще й конкретних ССОшників, яких зараз катують росіяни завдяки Вам; а також той факт що Ви дуже брехливий.
    І як завжди я знову дивуюсь, які ви, зебіли, жалюгідні коли намагаєтесь виправдати підступну зраду!
    Ви не вірите своєму президентові?

17. Blaberus

А Вам подобається як тупі зебіли намагаються виправдати зрадника?
    Толму треба обирати дебіла! Ви саме це хотіли сказати?

18. Lanktocha

Скільки то влізається жовчі, скільки дорікати... Від такого нвхтол прихильником Порошенка не стане.

19. Blaberus

Тобто, Ви не маєте нахабства заперечувати що нашіх хлопців з ССО катують кацапи завдяки бидлу, в тому числі Вам?
    Лактоша, мені начхати на те, чиїми прихильниками стане отара зебуїнів. Якшо вони є моєю країною, то я не маю країни.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)