Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо Ви маєте на увазі мою пику? Якшо це дійсно так, ви якось дивно врізали. Бо я нічого не відчув.
    Напевне це була громадянська війна між різними популяціями тарганів в Вашій голові.
    Ви ніщо. І що далі?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не знаю. Мене це мало хвилює. Як кажуть у наших англомовних колах: "Леді з диліжанса - поні легше".
    Не думаю, що він пропав назавжди. Не виключено, що він на ЛФ "працює", а зараз - у відпустці. Рік тому була точно така ж ситуація.
    Потім він ще відбріхувався, чому не з"являвся на форумі.
    А я вже махнув на порохоботів рукою і не читаю, що вони там калякають. Ото лише відгуки доходять, судячи із Ваших з Ланктошою реакцій.
    Мені (якщо мова йде про Зеленського) досить знати, що нинішня влада - краща за попередні.
    Одне тільки масштабне скликання Кримської платформи чого варте! Приїхали півсотні представників з різних поважних країн. Підтримують Україну, а Росія лише вискабеюється.
    Ну і, звичайно, виникає риторичне питання, чому подібну платформу не організував свого часу Сивочолий?
    Чому не шукав підтримку у глав інших держав, а ганявся за томосом?
    Відповіді не чекаю ні від кого, бо питання - риторичне.

3. Перднув і взяв і мамозабанився

4. Ну окей...
    Зібрались. Пофоткали Єрмака.
    Витратили майже 7 мільйонів гривень на розробку сценарію і монтаж відеороликів про Крим. До речі, а скільки то буде якщо перевести в пенсії/половинки вареника/половинки таблетки?
    Заплатили 350 тисяч гривень великій патріотці Джамалі. Бо так треба.
    Порозвішували білбордів по всій країні.
    Заплатили представникам найдревнішої професії за піар події в медіапросторі.

А далі що? До чого домовились? Коли Крим визволяти будете?

5. Blaberus

Всього лише 6796377 гривень.

Можливо тому що він дбав про збереження держави, а не про збагачення ФОПа Малахахова за рахунок бюджету?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недавно побачив таке порівняння, не всі із ним погодяться, але нові будівництва та ремонти мостів у Запоріжжі не покажуть, як пропагандистка, хваливша ДиНиРи Скабєюшка, так і 5 канал, говорячий позитивне тільки про епоху Порошенка... Є сходства.

7. Blaberus

Якшо Вам цікаво, можете подивитись ремонт аєропорту в Запоріжжі.

View: https://www.facebook.com/yyvyyv.yyv/videos/199987018824299

8. Lanktocha

Не про аеропорт йшла мова. Може ще буде, як аргумент ремонт кухні у дяді Вані?

9. Blaberus

Бачу сподобалось. Цікаво, крадена дактильна плитка наперне на кримському маєтку падлокловуна?
    Ремонт аєропорту це теж велике крадівництво, як і ті мости.

10. Це також не покаже скабеюшка, г+г, Інтер Україна. Ні один олігархічний канал.

View: https://twitter.com/dneprlena/status/1429799985449771018?s=19

11. Lanktocha

Іншого від ботів не чекав, не згадуються окуповані території - погано, Порошенко так не робив, згадуються - також погано.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Потрібно завжди згадувати Порошенка, його визначну роль, і ставити шоколадну свічку за здравіє, тоді у порохоботів не буде чим крити.
    З Днем Незалежності!

13. Blaberus

Дякую! Хоч смішно що з цим святом поздоровлює зрадник.

14. Blaberus

Порошенко їх навіть визволяв. За що отримав чергову кримінальну справу. Бо тупий нарід вважає визволення української землі від ворога кримінальним злочином.
    Падлокловун згадав. І що? Які наслідки крім збагачення Малахова?

15. Lanktocha

Не все було деокуповано.
    Інша тактика, але при таких обставинах, такими ж методами діяв би і будь-хто інший.
    Сама суть, ніхто з окупацією не змирився та про якісь територіальні відмови мова не йде.

16. Blaberus

Невже? І скільки населенних пунктів було деокуповано при падлокловуні?
    Ти ба! Щоб ненажерливий діловий партнер Малахов присмоктався до держбюджету падлокловун навіть готовий зробити вигляд що тимчасово припинив шукати мир в оченятах Пуйла.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)