Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Як віслюк ущемив Коломойського?
    Як так сталось, що при Порошенку всі олігархи бідніли, а при віслюку багатіють, а народ бідніє?
    Ти був присутній на переговорах з Фірташем?

2. Людину можна вивезти з села, село з людини ніколи.
    Бидло можна поселити серед культурних людей, але поведінку бидла це не змінить.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а яким боком ці цьотки до слави Порошенку?

4. Gyppsy

Міську-поц, так львівець @Мих -уїл мусет відноситься до корінного паньства, хіба нє?

• Тупо Тупо x 1
  5. Ніякі сміхуючки тут не скриють твого усвідомлення, що ти лох; що коломойський з кацапами обвели тебе навколо пальця як останнього лошару.
    Скоро всі циганська діти будуть показувати на тебе пальцем і кричати: лох пішов.
    Слава віслюку, коломойському і кацапам які з цигана зробили лоха.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Gyppsy

Міську-поц, а чому ти стрілки переводиш з львівеця @Мих -уїла?
    До чого тут я і всі циганська діти? о_О:scratch_one-s_head:

Міську-поц, чого ти до мене причепився?
    Не знаю я ні твого віслюка, ні ніяких твоїх кацапів...

А Бєня з тої всьої барижної шобли олігархів мені завжди імпонував. Якщо Пєтька гієна, то Бєня шакал з приміссю вовка.

Останнє редагування: 22 сер 2021
    • Тупо Тупо x 1
  7. 20210822_104253.png 20210822_104259.png

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті цьотки мають відншення до тебе, бо їм Томос теж непотрібний.:)))

9. Gyppsy

medium.jpg
    А хіба цьотки проти томосу? Вони ж проти Варфоломея . Напевне цьотки є греко-католики або якісь протестанти-лютеранти, шо нє?

Львівець @Мих -уїл, а чому раптом Ви вирішили, шо мені непотрібний томос? о_О
    Мені томос не може бути потрібним чи непотрібним. В релігії я намагаюся бути віруючим, а не якимось "політиком".

• Тупо Тупо x 1
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Циган, ти не лише брудний, ти ще й тупий. Зрозумів чому, або тобі пояснити?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хамчин і кодло
    Нема за що і нема перед ким оправдуватись. Хамидло, що думає, всі можуть, як він але не хочуть. Дурню! Якби додзволило здоров'я, продовжував би водити великогабаритний транспорт, погодився би і на військовий на передовій, а от лизоблюдствувати, гавкати і комусь дорікати, тішити себе, що таким ти корисний - гнила справа.

12. Як віслюк ущемив Коломойського?
    Як так сталось, що при Порошенку всі олігархи бідніли, а при віслюку багатіють, а народ бідніє?
    Ти був присутній на переговорах з Фірташем?

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

з домішками (наголос на "о", а на на "і") :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gyppsy

Дякую, @medwedo berlogsoni.
    Я "на ходу" не зміг підібрати слово. Написав як написав, хоча чув вухом, що це неправильно.

15. medwedo berlogsoni

У Вас вирвалося слово "з приМІСсю", бо дуже багато сперечаєтеся з МІСьком-поцом.
    І з Міськом-поцом спілкуватися - це також неправильно. Марна трата часу на спілкування з дурнем.
    Учіть мови.

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

А Зеленський - молодець. Не піддався на умовляння Меркельші, що, мовляв, меморандуми-хермурандуми, це також добре.
    Маємо вже Будапештський меморандум, наїлися.
    Має бути угода на побільше років і побільше об"єму прокачування газу через Україну.
    Нема договору з Росією про прокачку газу після 24 року? Тоді, їхай цюрюк на Берлін. Фідерзейн.
    Не можу ствержувати категорично, тому що це - лише припущення, але думаю, прислужниця Путіна Меркельша нашого колишнього геть-мана могла б умовити, уболтати. Як колись - у Мінську. До цих пір українська влада не може виплутатися із того напідписуваного Порошенком.
    Через місяць Меркельша піде в історію, і з новою німецькою владою ще є шанс натиснути на Росію, щоб та прокачувала певні об"єми газу і після 24 року.
    Бо практика показує, що ті обіцяні додаткові санкції на Росію для Путіна - до того самого місця, що і нині діючі. (До сраки, якщо хто не зрозумів мого евфемізму).

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що як немає нової методички, нічого іншого, як по 10 раз одне і те саме повторяти не залишається?
    На ці всі заитання докладно відповідали і не тільки я.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Щось серед цих відповідей нема відповідей. Є тільки обіцянки що падлоркловун всіх посадить.
    І ще цікаве питання: чому при падлокловуні Мєдвєдчук став міліардером?

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Блін, ви ж не ЛОХ, щоб так вестися на одне й теж саме((
    Мужик ви чи не мужик? То вріжте по тій пиці, як я колись... так хоч тепер не скажуть, що я ніщо. Побояться))

20. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а Ви навіть знаєте, чи у мене справді вирвалося слово "з приМІСсю"? І Ви навіть знаєте, чому воно вирвалося? о_О
    І Ви навіть знаєте, що з кимось спілкуватися - це також неправильно, бо це є марна трата часу? о_О

@medwedo berlogsoni, значить, ви дуже обізнана людина.
    Це є файно.

Може тоді Ви щось конкретне скажете і за @Good man -а?
    Бо мусет пропав хлоп...

@medwedo berlogsoni, знання мов, безперечно, - це є файно :good:

Але для чого воно мені - знати багато мов?
    Мені би лише ще одну вивчити. Хоч би на трієчку...
    Бо цікаво ж...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)