Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наступальні дії були на інші населені пункти.
    Є куди гірші і куди ворожіші, все гавкання - образа, бо Зеленський усунув від влади Порошенка.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це погано? Можливо неполіткоректно?
    Тобто, коли ви писали що Зеленський не ідеальний, ви були в стані образи, тому що Зеленський усунув від влади Порошенка?

3. Lanktocha

Нехай ще докладніше пояснять, у кого більший військовий досвід, розумно всі війська кидати на одне місто, а інші залишати без захисту? Були заворушення і захоплювали Новоазовськ не день і не 2.
    Не тому і не треба філософствувати. Не прихильник жодного з них.

4. Блазню, тебе ж просили не чіпати армію. Ти ж по життю ідіот, а в армійських питаннях ще й круглий ідіот.
    Тобі пора на Кульпарківську в палату Наполеонів. Брись звідси.

5. Lanktocha

Пащеку закрило, тріпло і лизоблюд порохоботський!
    Не таким мені приказувати.
    До лікарів із психічними розстройствами явно кому треба звертатись, хто не орієнтуєтся у просторі і часі, має приступи із киданням на незгіднних.

• Смішно Смішно x 1
  6. Blaberus

На біса Вам це? Ви що, в стратеги лізите?
    Вас дратують розумні люди? Недивно що Ви кидаєтесь на порохоботів.

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Ще одне, товариш по нещастю і брат по розуму Хамчина. Дійсно "Не чіпай г... - не буде смердіти". Хитрожопий Хамчин - думає, що не мине його біда, нехай мине - я так само колись думав, діда затачує, а зі мною такого не буде, тато через діабет не може багато їсти жирного і солодкого, а я можу... не подзволяв собі ніколи дорікати, що хтось немічніший, хтось ходить з паличкою чи хтось лежачий хворий, що бачиш, я ходив у походи по горах і скелях, я водив великогабаритний транспорт, а ти, бездар, на таке не здатен, а це хамидло може розкривати пащеку і гавкати, за що і перед ким оправдуватись? В бан дятла Хамчина!

8. Blaberus

До чого тут поважний форумчанин Хомчин?

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нові обличчя :pardon:

Ганна Замазєєва, 40 років, голова Миколаївської обласної ради,
    із президентом на полігоні Широкий Лан

236764867_4090450084417632_9156806548834834036_n.jpg

236622771_4090450164417624_837190304064906851_n.jpg

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І не сказати, що їй 40 років. Гарні у нас голови обласних рад, що і казати) І розумна ж, мабуть)

11. mypucm

не те слово :pardon:

Життєпис[ред. | ред. код]
    Закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія», магістр за фахами «Політологія та державне управління», «Фінанси та кредит». Кандидат економічних наук.

У фінансовій сфері працювала 19 років, з них на керівних посадах — понад 14 років. Викладач у Чорноморському національному університету імені Петра Могили за спеціальностями «Фінанси і кредит» та «Банківська справа».

З 2007 року член міжнародної громадської організації «Ротарі Клуб» (основні напрямки діяльності: підтримка освіти, забезпечення зростання регіональної економіки).

До грудня 2020 року — голова правління асоціації «Всеукраїнська асоціація фінансових компаній» в місті Миколаєві.

У жовтні 2020 обрана депутатом Миколаївської обласної ради від партії «Слуга народу».

З 9 грудня 2020 року — голова Миколаївської обласної ради.

12. mypucm

як це все в таку маленьку людину вміщується :scratch_one-s_head:

13. Good man

Good man Обычный человек

По уральским?
    Ураган?

• Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Девочка красивая, но политика ... Политика требует от человека определенных качеств. Сильно сомневаюсь в их присутствии у этой девчули.

15. Lanktocha

Good man

Із серії "Кажи "Блін", але не мовчи!".
    До чого тут Урал? Це гірський хребет далеко не найвищий чи найнебезпечніший у світі. Гірські хребти для походів, та будь-які потребують витривалості.

16. View: https://www.facebook.com/669612884/posts/10158739567287885/
    А людей серйозно стривожив натяк на те, що я зустрічалася з Першою Леді, доки не дочитали у наступному реченні, що це не Зеленська.
    Я розумію про бульбашку і все таке. Але я також розумію, що будь яка співпраця з будь яким представником чинної влади, чи наприклад поява на фото з кимось із них, означатиме крах репутації як такої.
    От скажіть, як треба було докеруватися, щоб представники прошарку, який ми називаємо інтелігенцією, боялися з тобою на одному гектарі опинитися?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

еге, блондинка ж.:))):))):)))

Хоча з іншої сторони, при нинішній владі розум не ціниться.:haha:

18. Good man

Good man Обычный человек

Ценится умение сос..., в общем, быть хорошей сосной.

• Креативно Креативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)