Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти це мені пропонуєш уявити, чи шо? о_О

Міську-поц, ти шо з дуба впав, чи шо? :)))

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Подобається Подобається x 1
  2. Що, кацалапий, тепер красти будеш на закупівлі дронів?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчин вже на ОБК перейшов) Похвалився якийсь роботяга чи збрехав, щоб заздрили - і пішло гуляти по мережі. Та Хомчину "сойдет".
    Хоч нормальній людині ясно, що в будь-якому разі підрядчик з бухгалтером де, а тема з Зеленським де).

4. От не очікував, що буля обізве віслюка бабою.

View: https://twitter.com/GhostUA007/status/1421783794688962560?s=19

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А шалені невгамовні порохоботи де будуть, чи вже є?

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я мав на увазі КВК.
    Я це чудово розумію. Більш того, вважаю що кацапські ліберасти небезпечніші за Пуйла.

7. Blaberus

Може Вам слід звернутись до фахвців?

Я розумію що Ви, можливо, знавець турецької мови, але з логікою Ви маєте великі проблеми. Що, взагалі, властиво зебуїну.

Я не знавець дронів. Але я логічно можу перепустити, що дрони розміром 1 метр не можуть літати на висоті 5000 метрів. Завдяки тому що такий розмір не дозволяє нести досить потужний двигун. Я не знаю розмірів "Байрактару". Але він набагато більший за метр, принаймі тому що несе 4 протитанкові ракети.
    А оце "Предатор":

Трохи більше ніж метр.

Стосовно "Орланів": розмах крил трохи більший 3 метрів, довжина десь приблизно 2 метри. При тому що літає він досить високо, його швидкість невелика, десь 100-150 кілометрів на годину.
    А стосовно мухи, що літає на відстані зо метрів: побачити її можна за допомогою відповідних приладів. В даному контексті "прилад" це не те чим Ваш боженька грає на піаніно.

8. Blaberus

Михалич, Ви повинні бути більш толерантні до опонентів.
    Розумієте в чому справа: не всі вважають мистецтво гри хєром на піаніно ознакою інтелекту, стратегічного мислення, знання іноземних мов, невживання наркоти та інших якостей необхідних для виконання функцій верховного головнокомандувача воюючої країни.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Blaberus

Слід перепустити що Ви серете не лайном а метеликами і лише Ви розумієте що коїться. Гординя є одним з смертних гріхів.
    Якшо у Вас все гаразд, чому Ви триндите в політичних темах?
    А єпидемія існує.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де? місце в Євангелії.

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ів.16:1-15

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Тут гординя ні до чого, але своє припущення, що основане на своєму досвіді, що недовго ще всім гуляти під небом з сонечком та білими хмаринкамі у блакиті.

Намагаюся утішити тих, хто в розпачі і підстьобується на збурення проти долі.
    Життя все гірше і гірше, влада все нахабніша і нахабніша. Можна впасти у відчай, або зайнятися дурістю.
    Краще зайнятися самопошуком свого місця і ролі у задумі Творця.
    Я от багато взнав про себе і це дає мені надію на майбутнє. Скільки міг, стільки розповідав про свої пошуки, а також про те, що мені було відкрито.
    Наврядчи це викличе у вас якусь нормальну думку, але я сам був в шоці, коли сопоставив свої знання, стоячи перед іконою Ісуса Христа і три знака у нього навколо голови ONW розшифрував з них своє ім'я, по батькові і ініціал прізвища.
    До речі, я ще з 70-х років шифрував своє прізвищe (О)та ім'я ( N). Хто знав? Але ж у 9 років що я знав про релігію взагалі і аж до 2017 року?
    В темі хронік апокаліпсису багато написано про той пошук. Там і про правильність надписів і роки... а ви кажете...
    Таким чином, від дня і місця народження і до сьогоднішнього дня і місця мого, його захищенність - все є проявом провидіння.
    А чим ви можете мене здивувати?
    Політика мене покищо не цікавить, як такова, але з погляду на майбутнє, мені не "безразлично", якщо нормальна людина починає марнувати свою душу в тій багнюці, що називається політикою.

Останнє редагування: 1 сер 2021
  13. Blaberus

Безумовно недовго. Вік людини обмежений. Тривалість життя людини найбільша серед ссавців, але якби людина жила по 200 або 500 років їй би все одно здавалося що мало.
    А мій досвід Вас не цікавить? Згідно моєму досвіду переважна більшість населення тупе і має стадний інстинкт. Я добре пам"ятаю як бидло що потім обрало падлокловуна, в 2012 році скуповувало сіль тоннами і готувалось до смерті. Я так і не зрозумів, навіщшо сіль якшо людина зібралась вмирати разом у усіма.
    І це не єдиний "кінець світу", який я спостерігав на протязі життя.
    А стосовно Вашого чекання на армагеддєц: пам"ятаєте що сказано в Письмі? Навіть Ісус та ангели не в курсі, коли почнеться Армагеддон. Про це відомо лише Богу.
    Ві вважаєте себе вищім за Ісуса? Можливо Бог особисто Вас повідомив про дату? Вимушений Вас розчарувати: коли людина розмовляє з Богом, це є молитвою. коли Бог розмовляє з людиною, це є шизофркнією.
    Ну і як? Багатьох утішили?
    Ви ще забули додати: "а зараз назвіть мене Великим Господарем і, якшо це для вас нескладно, станьте передімною навколішки".
    І що? Я теж можу втулити картинку.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слава Васілію, який по дронах стріляє через лінзу.

15. Вернемось до нашого барана, тобто, віслюка

!!!
    Після того як «невідомі» викрали суддю Чауса з Молдови, він заявив співробітникам, що буде говорити виключно із Зеленським.
    І вгадайте що сталось?
    Зеленський з ним таки зустрівся, бо так сильно його душить жага влади...
    І наголошую, це сталось до того, як Чаус офіційно знайшовся!
    Тепер розумієте чому СБУ його нікому не віддає?
    Цю інформацію маю від надійного перевіреного джерела.

P.S. Зеленський стане першим президентом, який сяде, список злочинів поповнюється, актор починає грати справжнього мафіозі.

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158804513108439/

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, але ж як влучно вдається Вашому Васілію кожного разу тягати Вас по сцяках :)))

зі
    Чуєте, львівецю @Мих -уїл, а шо то за машинка на Вашій тотій знимці?
    [​IMG][​IMG]
    Невже то є спільне дитятко "Богдана" і "Кузні"? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тягати по сцяках - то професія Васілія, а от кого??? Воно ж пяне не знає навіть кого. Хіба пяному не все одно? Тут важливо те, що ви це відчули.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)