Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Звідки йому взятися якшо він не "служіл в кавеенє?

2. Blaberus

Будь ласка. Всім що має відповідну висоту враження. Включаючи "Буки".
    Ви вважаєте що використовувати буки занадто дорого? Повірте, життя нашіх воїнів коштує дорожче ніж "Бук". Це життя Вашого гівнокомандувача нічого не варте. Розумієте чому? По-перше тому що зрадник, по-друге тому що дебіл.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гіперболоід Гаріна, промені марсіан Уелса, дзеркала Архімеда...
    В кожному підрозділі їх валом. Тільки бери і збивай безпілотники... :mocking:

4. VasMT

Бук.
    Смішний дядько.
    Ви його зблизька бачили?
    Там ракета більша за Орлан разів в десять.
    І, якщо я не помиляюсь, його локатор таку ціль не захопить.
    Це перше.
    Друге, ви знаєте скільки у нас залишилось тих ракет? Ми ж їх не виробляємо, тільки запускаємо для контролю придатності. А терміни їх давно вийшли. І там теж коефіцієнт ураження крилатих ракет, а це найменша ціль, що комплекс уражає, теж не великий. І не можна такий дорогий комплекс дати в кожен батальйон, мало їх...
    Так що дзеркала Архімеда.

5. Blaberus

Припустимо. Не буду дискутувати, я в цих питаннях не фахівець.
    Але цікаво, що Ви не посміли спровергнути той факт, що Ваш гівномандувач є зрадником і дебілом.

6. VasMT

Його ж давно переобрали. Ще в 19-му. А зараз він мені не цікавий.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Blaberus

Не переобрали а обрали. Це різні речі.

8. Через якихось два роки вони почали бити одному пики, викрадати один у одного якихось упирів, шантажувати цивілізований світ надуманою дружбою з деспотією та неіснуючою ядерною зброєю. Мені уже важко уявити чим цей натовп невігласів закінчить свою владну п'ятирічку.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, не бзди, все буде добре ;)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені от цікаво - скільки дронів противника знищили за часів Порошенка? Про декілька безпілотників, збитих українськими військовими, повідомлялося. а от про дрони я якось пропустив. Причому "квадратний метр" - це з перебором, це якщо "навіть". Там один шкелет, ніяких квадратних метрів.

Максимальная высота полета квадрокоптера

Я якось не думаю, що Путін жметься в плані забезпечення сепаратистів дронами, і не відправляє в "гуманітарці" якісь цяцьки, які можна купити дітям, щоб слідкували за кошенятами з висоти, і які літають на висоті 50 метрів.

Взагалі все йде до того, що будуть війни дронів. Я вже десь колись згадував про художню літературу на дану тему, недалеку від нинішніх можливостей. Рій дронів, взаємодії яких координуються між ними автоматично, летить на ціль, один пробиває дірку в стіні і дає сигнал іншим, куди залітати за ним...

Але, повертаючись до початку посту: Скільки ворожих дронів збили за часів Порошенка?

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мета їх - сатанінський шАбаш( , і здається, що у них жодного страху перед майбутнім за свої вчинки... Але, якщо комусь дано вкинути світ у апокаліптичний безлад із політичною, економічною та соціальною катастрофою людства, то воно станеться і можна було б сказати, що морок і зло переможе, сковавши усе і усів невільницькими кандалами, якби Бог не знав про те, вчасно спрямовуючи події і зарання попередивши про настання жахливих подій, а головне - надав надію на перемогу над людським егоїзмом, явивши того, хто зможе перемогти диявільську спокусу і навчити людей любити одне іншого і шанувати Бога.

12. Blaberus

Ось Вам посилання
    Хронология вооружённого конфликта на востоке Украины — Википедия
    Вивчайте. Вам сподобається, поскільки джерело російське. Справа в тому що російкі найманці і місцеві бандити там названи "повстанцамі".
    Пам"ятаєте як зрадник також назвав їх "повстанцамі" під час дебатів?

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо бздить, то мабуть, має причину... тому наврядчи для нього буде все добре, бо тільки не зрікшимся Бога та виконуючим Його волю, нема чого переживати, що буде.

14. Blaberus

Безумовно. Коли в держав коїться таке лайно, кожна нормальна людина має нагоду бздіти.
    Недобре буде всім. В тому числі зебуїнам.
    Тепер треба мати чітки інструкції від Бога з примітками про методи виконання. І головне щоб була печатка і його особистий підпіс, або, принаймі, факсмілє. Щоб був конкретний доказ що це документ саме від Бога, а не підробка якихось сектантів на кшалт МП.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Cлухаєте міньора про дрони...
    Є ще таке поняття, як радіоборотьба.
    Дрон можна зробити безкорисним, якщо влізти у дані, які передає на базу, або заглушити сигнал, чи спотворити, створюючи завади.
    Якби наш гавнокомандувач не дивився в зуби і очі Путіну, а серйозно працював з НАТО, то передові технології могли б вже бути у нас. В той же час НАТО не буде передавати нові технології людині, які мліє від Путіна і готова йому цілувати ноги. Ці речі дуже взаємоповязані. От дивіться, Зеленський по телефону у свій час наїхав на Байдена, на Меркель, на Макрона і в той самий час ніколи не видусив з себе, що Путін - хуйло, або що Путін - вбивця. Світ все це бачить. Там теж не дураки сидять. А тому, воюйте самі, раз ви такі мудрі. Тому, Васілій, нема чого пускати сльози, мов нічим воювати. В 2014 році теж не було чим. А в 2019 році настав бардак і Путін потрохи розправляє крила. Така от політика, що ми з Росією залишимося сам на сам.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто сказав хто і чию волю виконує? Хто підтвердить?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом, техніка існує:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Основне призначення HELWS – знищення невеликих безпілотників, а у перспективі – ракет, артилерійських снарядів та мінометних мін. Зокрема система здатна виявити і знищити дрон на відстані до трьох кілометрів. Установкою керує за допомогою звичайного ігрового контролера та ноутбука усього один оператор.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не все так однозначно

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хіба всі силовики грали в КВН? Хто і коли приймав участь?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)