Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не стріляли американці і в грузинській війні. Але ж розвернулися і пішли "восвояси" миротворці срані.

2. Лев: умные направо, красивые налево
    Обезьяна: мне разорваться что ли?
    Лев: да хоть разорвись, только гранату отдай!

Зеленский в США отказался рассказывать журналистам о содержании телефонного разговора с Трампом. Одновременно правительство Украины (то есть МИД) дало разрешение Госдепу на публикацию стенограммы.

Похоже что #узеленского при первом же намеке на реальный межгосударственный кризис все пошло вразнос.

Хотя чего ожидать от чиновников назначенных по гениальному принципу "подальше от Порошенко, поближе к Кварталу". И ведь это еще "брендовые" депутаты себя не начали проявлять...

Александр Сурков (Alexander Surkov) Alex Surkov

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви російську добре розумієте? Написане зрозуміли?
    Пояснюю на дулях (на пальцях).
    Розмовляли двоє.
    Одного спитали, про що вони там розмовляли. Цей один відмовився переповідати. І це зрозуміло.
    По-перше, він не мав дозволу від іншої сторони на розголошення суті розмови.
    По-друге, по пам"яті переповідаючи, він випадково міг сказати, щось трохи не те, а журналістська братія за це вхопилася б і перекрутила все, дай Боже!
    По-третє, які журналісти? Кисєльов, Скабєєва, з Плейбоя? В повідомленні того Вашого, кого Ви цитуєте, нічого про це не сказано. Хоча навіть якщо б це був сам Скрипін чи Яневський, хай ідуть лісом (див. "по-перше")
    Але цей перший нічого не має проти друку стенограми розмови, якщо на це погодиться сторона співрозмовника.
    Тобто, згоду на опубліковання стенограми, повторюю - стенограми, а не вільного переказу однією із сторін, повинні дати обидві сторони.
    Українська сторона не заперечує. А стосовно "госдепівської"... Побачимо.

В даному випадку Зеленський і МЗС вчинили цілком по-державницьки.
    Чи Ви хотіли (разом із тим процитованим Вами), щоб президент почав розповідати журналістам: А я йому..., а він мені..., а я йому на це..., а він мені на це... ?

Особисто до Нотоца (той дуже турбується, чому я перестав писати): написав. Але я зараз більше читаю про Шерлока Холмса турецькою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага,ага ,Холмса читає!:)))
    Переводчиком-перекладачем кримсько-хазарських емігрантів до України по-програмі бариг ЄС з Хайфи до Ялти,Адєсси через турецький кордон на випадок ірано-ізраельського конфлікту збирається влаштовуватись,ги-ги!:haha:

upload_2019-9-25_13-54-11.png

Останнє редагування: 25 вер 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

@Юрко НОТОЦО, Ви, пане Юрку, тією картинкою зайвий раз продемонстрували, яке Ви є по суті лайно. Я вже жалкую, що Вас поворухав.

• Смішно Смішно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вірившим у страшилки повернення Януковича, це із серії, що як не голос за ЄС на парламентських виборах, то більшість у Зеленського, Бойко очолить уряд, а Медведчук прокуратуру - тепер жодного вибачення та признання своєї брехні. Якщо Янукович втікав, хоч мав охорону та підвладні силові структури, тепер хто його захистить від народного гніву?

Не грайте в одні ворота

Луценко роз'яснив ситуацію з особливим статусом Донбасу

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вам з 16 поверху краще видно чи то лайно,а чи "боже провидіння".Галичанам важче розглядіти,хто то там так високо і солодко щебече!:preved:

upload_2019-9-25_14-31-12.png

00000aas34р2hк43евs7a3а6н2sу3r.JPG

Останнє редагування: 25 вер 2019
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так, ви це зробили разом - і Порошенко, і Луценко, і порохоботи.
    Європейські суди і їхні правові органи в шоці від діяльності/бездіяльності силовиків часів Порошенка. Бариги зробили все, щоб розвалити і обездіяти весь механізм притягнення до відповідальності влади Януковича.

Висновок: у всьому поганому в Україні винен Порошенко і Ко.
    Каятися і відпокутувати!

• Тупо Тупо x 3
  9. З яких пір недоучка лінгвіст став товкмачем снів Моніки Зеленські?

10. У циган завжди винна невістка?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить залякали.

Кучма залякав Путіна?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви маєте наувазі, вміє добре читати?

14. medwedo berlogsoni

О дев"ятій годині вечора, сьогодні, має бути пряма трансляція зустрічі Трампа із Зеленським. По 112 каналу в ютьюбі повідомили. Оскільки я телевізор не вмикаю, дивитимуся в інтернеті.

Так що, як писав видатний український поет "Та нехай собі як знають - божеволіють, конають, нам своє робить" (мається на увазі - зробимо їх разом). Бувайте всі здорові. Я - до вивчення мов.
    https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2019/09/Unclassified09.2019.pdf

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Чого Ви в мене питаєте? Спитайтеся в Путіна чому кацапи різко перестали нарощувать косу

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце правильно сказано, а не "Кучма зупинив".

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це заявив адвокат Януковича.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це заявила депутатка з Львівщини та член комітету ВР з питань національної безпеки Ірина Верещук

FORPOST.LVIV.UA

«Нам не потрібні проблеми з Росією»: Депутатка зі Львівщини пропонує відмовитись від курсу в НАТО
    Україна повинна переглянути підхід до відносин з НАТО і відмовитися від ідеї вступити до Альянсу. Про це заявила депутатка від партії «Слуга народу», член коміт....

Сцикун до сцикуна... вийла партія- СлугА

• Безграмотно Безграмотно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)