Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, якщо ти йдеш до церкви і даєш гроші на ремонт храму, а батюшка ці гроші виділив на стрижку газонів коло церкви, то це крадіжка.

Якщо гроші були виділені на лікування людей від ковіду, а їх кинули на дороги, то це крадіжка.

Я не знаю, чи це до тебе дійде, але на всякий випадок - маєш.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти, Брехло, мізки будеш засирати своїм рідним.
    А для тебе, Брехло, Я надрукую ще раз, помаліше, щоби дійшло до твого кляйне мозку.
    Ти, Брехло, як завжди збрехав, що на цю дорогу витратили втричі більше грошей.
    При цьому не вказавши більше за що?

Коли Я тебе вкотре тицьнув твоїм брехливим рилом в сцяки і вказав, що цю дорогу збудували ще оранжоїди, ти почав розбалакувати про гроші, що не пішли на лікування.

Ти дійсно такий тупий від народження, чи спеціальні курси проходив?

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, Ви - непорядна людина. Шулєр, якщо точніше. Адже видно, що то - старий асфальт. Зараз зверху кладуть зовсім інший матеріал. Щема називається. (Щебенево-мастичне покриття.) А то - асфальт. Чітко видно на білій смузі, що то - старе, якому вже кілька років.

Крім того видно, що цей зсув - наслідок сильних злив, а не неякісної роботи.
    Неякісна робота - то коли завалився місток, який помастили зверху асфальтом за часів Гройсмана. Він тоді ще вихвалявся. що скоро всі дороги будуть такі (у фейсбуці, уже обговорювалося тут).

Ось який вигляд має щема (щма).

Біля моєї хати нова дорога покрита таким матеріалом.
    А Ви, Миху - безбожний брехло.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачиш, Васілій... горілка до добра не приводить. Нервові клітини теж не поновлюються. Ось ти на грані зриву на шляху у дурдом. Але не хвилюйся, у тебе великий IQ. Там таких люблять.:)))

А зе краде, крав і буде красти. Чи на дорогах, чи на ліках, чи на війні. Це його природа: Красти і списувати на інших.:)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Важєй не пукни, ато засмердить на весь форум.

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви здуріли? Це не текст, це відео.
    Запам"ятайте на майбутне: текст це літери, які складаються в слова, їх читають; відео складається з кадрів і (не обов"язково) з звукової стрічки, його дивляться.
    Відео не слід плутати з гіфкою.
    Ось Вам приклад: оце текст
    А оце відео:

View: https://www.youtube.com/watch?v=CWrIr18WO70

А ось Вам гіфка:

Сподіваюсь, Ви зрозуміли різницю між текстом і відео.

7. Blaberus

А як цей матеріал смакує?

8. Кацап, брехло ти.
    Результат пошуку Google на запит https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1zSoFFPb8LwJVjIZKMv1TPFv6yDsAYXhar8YfPK8oAc52Odlv

9. Blaberus

Вам самому набридли ваші мєтодічкі? Давіть на хазяїв, вимагайте нових. Або вимагайте доплати за шкідливі умови праці.
    А на нерізкі може?

10. Blaberus

Знаю.

11. VasMT

Дякую за розгорнутий аналіз, але я змушений Вам пояснити.
    Мих - брехло.
    Портников - брехло.
    Те, що того пшедераста Брехло запостило, автоматично спонукає розумних людей нехтувати тією маячнею.
    А Брехло запостило її тричі.
    То він не в стані зрозуміти з першого разу.
    А мудрі люди навіть не відкривають такі сцили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Blaberus

До речі як Вам відео що я запостив? А Вам відомі його наслідки?

13. VasMT

Безапеляційне твердження.
    Таке притаманне всім ідеологічним фанатикам і наволочі, що прикривається національними ідеями.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Шкідливі, хіба що надмірна тріпанина ботів, ніхто нічого за це не компенсовує.
    Вже наводив приклад, проросійський Земан у Чехії виступає за вихід з ЄС і НАТО, створення Карловарської Народної Республіки?

15. Blaberus

Ви що, розлюбили Шапкокрада?

16. Blaberus

Можливо Вам слід знайти іншу роботу?

17. VasMT

А що за відео?
    Де зняте?
    Коли?

18. Сьогодні визначний день, в цей день вступив в силу багатостраждальний закон «Про функціонування державної мови».

Для тих, хто і досі не розуміє його важливість, хай відповість мені на одне питання:
    - Чому хутін так вболіває та бореться за свій тюрко-мордовський діалект, який вони чомусь називають «расейськай мовой»?

Проте, на фоні останніх подій з поля зору наших блогерів пройшла повз одна доволі цікава річ.
    Вона має назву - корупція.

Так от.
    Я можу з впевненістю ствердужувати, що найбільший корупціонер в Україні це - Володимир Зеленський.

А зараз я наведу свою аргументацію.

1. Головний лобістом повернення руснявої естради є його друг, камрад та ідейний вдохновитель - шефір. Ми всі пам’ятаємо його проросійські тезиси на початку каденції теперішньої влади.
    Саме він і пролобіював можливий приїзд кіркорова, басту в Києві, доктора Албана, який їздив в окупований Крим, і іншу цю естрадну шваль. Тут все пояснюється просто - квитки на концерти добре купляє всякого роду ватна аудиторія та організми «іскуства внє палітікі».

2. Правки, які намагались протягти в парламенті «слуги народу» були вручені їм безпосередньо в Офіс Президента України та від зеленського були дані чіткі вказівки їх пропихнути будь за що. Та навіщо воно їм?

3. А все доволі просто. Студія «95 квартал» і далі продає свої франшизи в державу-агресора і їй дуже не вигідно знімати українською, бо це буде фінансово накладно потім адаптувати для руснявого глядача. Крім того, деякі медійні проекти воно намагаються купити запоребріком, щоб потім крутити по ТВ тут. Проте мсклі виставили вимогу - або воно тут буде російською, або не продамо. Тут і пояснюється такий поспіх з відкладенням законопроекту про мову.

Чому ж зе - найбільший корупціонер?
    Оскільки вони більше гріють на «великому крадівництві» чи на «кварталі»?

Річ не в грошах, а посаді на якій ця корупція відбувається.
    Але це ще тільки початок, повірте далі буде веселіше …

View: https://www.facebook.com/100003258531936/posts/4009054712546440/

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По собі не судять.
    Ніколи би не займався такою гнилою діяльністю тріпатись за когось.

20. Blaberus

Це неважливо. Важливо хто на відео та його наслідки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)