Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Як же вони вперто вкидають конфлікт між зе і Аваковим.
    Я думаю це не випадково. Днями можливо з'явиться інформація про Єрмака і спливуть його фсбшні лички. А тут аваков, який його привів до влади руками зе, виявляється в контрах з фсбшним Єрмаков, і типу не при справах.
    Але ніяких конфліктів у Авакова з Єрмаком бути не може.
    Всю зелену срань до влади привела верхівка Ротфронт.
    Єрмак був довіреною особою у сєні на виборах. Вся ця зграя з одного гнізда.
    При чому вкидають конфлікт так, нібито зе розлютився на те що пси Аваков ловлять наркоманів зеленскова і почав нагінать за це господаря руки в своїй сраці.
    І тут бліда овечка яка 7 років займала пост міністра МВС йде підібгавши хвіст. Ще обіженку з себе будуватиме як його друг на ПП.
    Блеааать, та на кого розрахований цей цирк, хоча навіщо я питаю, і так зрозуміло ж. На зелебоб ..

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

"Скелет" у шафі можна знайти у будь-якого політика, скільки слухати плачі про білого Порошенка і чорного Зеленського?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а бажання мають властивість збуватися :)))
    Ну то чо тепер ходите і скавулите і харкаєте жовчю - самі ж хотіли? ;)

Та намагаюся потихеньку...
    Я сі нікуди не спішу ;)
    Львівець @Мих -уїл, мої діти вчилися в Україні, а їх запрошують працювати в Європу. Не хочуть.
    А двоє /син і невістка/ були на стажуванні в Штатах. При бажанні також могли там зачепитися. Не захотіли.
    Свати в мене молодці, правильну дочку виховали.
    Львівець @Мих -уїл, під акцію Зе я з внуками вже посадив три дубки і два горіхи. Міську знає про це ;
    Ну і може ще два посаджу восени.

І вже пора пересадити горіх, котрий ми з внуками посадили ще при Порошенку, бо він вже зміцнів - внуки файно поливали. Думаю перенести його під ріку, щоб люди скубали;

5. Gyppsy

Ну а шо робити? Надворі жара...

От десь через пів-години трохи спаде - тре буде йти все поливати.
    Міську, прикинь - крім всяких кущиків для столу /помідори-огірки-капуста-кабачки-арахіс .../ ще добавилося десь під 500 кущів для душі /тютюн/. І то все тре полити;)

Міську, а ти город маєш? Якщо маєш, то шо садиш на ньому?

6. З тексту на сайті ОПи:
    «Верховний Суд з особливим цинізмом»…
    Ого, який слог!
    А як бути з обіцянкою Зеленського піти, якщо порушить закон?
    Чи то якраз та обіцянка давалась «з особливим цинізмом»?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз пішли такі аналогії, майже всі літа при Порошенку були дощовими та прохолодними, не всім на користь йде сильна спека. особливо у кого серцево-судинні захворювання чи тиск, дещо вже набагато краще із врожаю, ніж у минулі роки. Не тільки у цьому добробут, але вже було порівняння, що за Порошенка були гриби, а за Зеленського немає.

8. Gyppsy

:suicide:

• Креативно Креативно x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Если кроме шуток: Украина не развалилась, дороги-мости строятся, голода нет, гривна не рухнула, пенсии старикам индексируются, зарплаты растут, Путин не напал, с Ковидом как-то справляемся. Остальное мелочи)
    Одно плохо: очень много политики. Вот это действительно плохо.

10. Gyppsy

Та то фігня, та політика... Політика для політиків, а ми ж не політики ;
    Я от думаю - а було би непогано, якби хоч частина тої ягідної закатки почала в підвалі стріляти :scratch_one-s_head:
    І так вже багато закатано і заморожено, попереду ще сушка з яблук і груш. Може попробую забацати чорнослив.
    А от свіженької самогоночки з варення і джему я давненько вже не гнав, ще минулого року :)

Може то тоті єврокришки на євробанках взяти і втіхаря трошки відкрутити, га? :scratch_one-s_head:

:)))

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

12. - Діду, а чому "найвеличніший" так ненавидить бойових генералів?
    - Бо, по-перше, вони зневажають сцикунів-ухилянтів, а по-друге, не заглядають в очі путіна, щоб побачити там мир, але мріють в них "заглянути" крізь приціл зброї.

13. Зеленський поїхав до Меркель торгуватись за Північний Потік-2 - а повернувся без Потоку ще й з "формулою Швайнмаєра". Він дійсно єврей?

14. Gyppsy

Самий гідний спасатєль самого гідного екс-президента :haha::yahoo::dance3:
    / П"ятак чисто як у П"ятака :))) /
    [​IMG][​IMG]
    Чорт з-під землі: "Нехай вас партія врятує!" :)))

15. От варто було нашому бідоносцю-потерпіллеру злітати в Німеччину - і її почало змивати в море...

View: https://twitter.com/compdemon/status/1415473739362455556?s=19

16. Gyppsy

Хочу сливи не просто сушити, а попробувати зробити копчений чорнослив. Його колись давно файно робив наш вуйко Іван /той що був в УПА/. Смутно пам"ятаю його винзарню типу хатки.
    Слива вродила добре, бочка є, труби є, дрова фруктові є. Лиш би пані Лєнь все не зіпсувала)

Сушки з яблука і груші робимо також немало. Вона не затримується - роздаємо.

Варення в нас також іде зі скрипом. Інколи діти візьмуть до Львова, але у них як не режим то дієта)))
    Я люблю взимку помастити білий хліб маслом, зверху - малинове варення і з гарячим молоком або чаєм - вєщь :yahoo:

Та ж самогоночка і настоянки з неї - це не напитися, це для душі)
    Також часто питущих в родині нема - практично всі за рульом) Але інколи при поважній причині можна посмакувати. Або коли дуже хочеться;

Тверезість за кермом і в відповідальній роботі - це дуже добре :good:
    А от прагматизм, доведений до абсурду - не айс. Тоді вже не людина, а якийсь примітивний робот)
    Має бути місце і для всяких чудасій. Бо інакше нецікаво буде жити;

Останнє редагування: 15 лип 2021
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

І при тому взує зєлень. Бо зєлень тупа.:))):))):))):))):))):))):))):))):)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)