Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а Вам коли-небудь дохтор приписував пити зільонку?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

3. А тобі що до того?

4. За тиждень п'ятеро українських військових загинуло і чотирнадцять було поранено.

Противник також несе втрати.

Зеленський та його камарилья набрали води у рота, мовчать... Кримінальні провадження проти військових продовжуються, ДОЗ і досі там, російські артисти в'їздні, повзучий наступ на українську мову не зупиняється, московити в центрі Києва будуть російський проект меморіалу Бабиного Яру....

Дайте йому ще 100 днів.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Lanktocha

Я ж не на Марсі живу.

6. Краще б ти там жив і морочив голову марсіянам

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Gyppsy

Трішки текст по дебільному написано :)))
    Шо, Міську, методички тобі біроков скидає, чи напряму з ольгіно одержуєш? ;)

зі

Міську, а от тримай алаверди;

Це не українці "гетьмана" просрали. Це той сивочолий тіпа "гетьман" за п"ять років просрав все найголовніше і найважливіше.
    Та ще й по максимуму долучився до того, щоб на своє місце посадити Зе.

• Тупо Тупо x 1
  8. "Просрав" мову, Томос, армію, безвіз, міжнародну підтримку.
    Чи може ти і тобі подібні обісралися зі своїм вибором, повірили в казочки коломойського і вибрали клоуна, але Порошенко все одно винен, що Ви ходите обісрані а навіть не пробуєте попрати штани?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Gyppsy

Міську, та дай си вже на спокій. Вже не сприймається та порохоботівська маячня про мову, Томос, армію, безвіз, міжнародну підтримку.
    Подивися, якою мовою написані теза в твоїй скопіпащеній агітаційній картинці.
    Подивися, якою мовою пишуть багато порохоботів, дописи котрих ти тягаєш сюди.
    І їх ти називаєш сподвижниками Петра? Чому ж вони самі не пишуть на мові, котру їм НЕ "Просрав" Порошенко?
    Хто повірить таким брехунам і лицемірам?
    Це я до слова, а про Томос, армію, безвіз, міжнародну підтримку я також на ЛФ говорив не раз, вже й повторюватися лєнь.
    Міську, таких як я і мені подібних на виборах було 2%
    За мені подібних не знаю, а я навмисне так проголосував.
    Бо за Порошенка я раз голосував і більше ніколи не проголосую.
    За Зеленського я не голосував і ніколи не проголосую.
    Я просто пасивно долучився до вибору більшості українців. Добрий цей вибір, чи поганий - ми всі оцінюємо по своєму. Але його зробили мої співгромадяни. І мені і моїй родині з ними жити /сподіваюся на це і дуже цього хочу/.
    Яке я маю право обзивати когось "віслюком", якщо за нього я не голосував, а за нього проголосувало 3/4 виборців? Яке я маю право обзивати когось "наріт" і "божевільними", якщо на попередніх виборах я сам голосував за брехуна і лицеміра?

Так що, Міську, якщо хочеш, то послухай мою мислЮ: заспокійся, послуговуйся побільше нашою мовою і не виставляй порохоботів єдиною панацеєю. Вибір є завжди.

Давай краще ми разом з тобою допоможемо Зеленському посадити лярд дерев для нас і наших дітей/онуків.
    Ти вже скільки посадив /бо ти так і не сказав/? Я, до речі, кропив на днях бульбу і запримітив ще два дубки-самосіви. Якщо не пропадуть до осені, то потім разом з онуками і їх пересадимо. А раптом приймуться, будуть рости, а внуки будуть розповідати своїм дітям, що це вони з дідом посадили)

Так, Порошенко винен, бо він насрав мені в штани.
    Але я в них не ходжу, а намагаюся їх відіпрати.
    Вже багато чого перепробував, потрошки відпускає.
    Не хотілося би, але може прийдеться взяти і прати вручну ;)

Так що, Міську, не бзди. Все буде добре.
    Ми будемо жити по новому.

зі

хєрасє, во я і написав купу букв...о_О:scratch_one-s_head:
    Жара винувата )))

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, пане Михайло, Порошенку потрібно було ще поміняти засрані мозги бидла. Бидло більше Томоса любить членограя на сцені. Розрив між рівнем IQ бидла та Пороха виявився не просто великий, а велика прірва. Тому народ вибрав ржач., як мінімум на 5 років.

Зверніть увагу на дебільного цигана, він пише:
    Зверніть увагу, втратив найголовніше і найважливіше. Циган не знає що саме. Він толком сам не розуміє що найголовніше і найважливіше, але так пише московська методичка.

Ще перед виборами я хотів, щоб у другий тур з Порошенком потрапив Зеленський, бо розумів і хотів вірити, що навряд чи наш народ настільки тупий, що дасть перевагу блазню і дурачку.

А ні, сам народ виявився дурачком. І це навряд чи лікується скоро.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це приємно читати. Намагайся, намагайся.:)))

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Твій, Брехло, який?
    Мій -112-118.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це значно краще, ніж попрацювати над тим, щоб діти/онуки вчилися в Європі. Дійсно краще з Зеленським посадити два дубки. А коли автори двох дубків підуть голосувати, то вибиратимуть кого завгодно, тільки не того, хто за ЄС, за Томос, за українську армію.
    Ось такі граблі з двох дубків.:))) І там хоч кіл на голові теши.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого!
    Колись мій товариш по роботі недаремно казав: 100 грам горівки - ту шуфля розуму.:))):))):)))

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну хоч збреши, як ти вмієш...

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось яка цікава новина. Зеленський реально може сісти.

Сорі за кацапський язик.

Сейчас будете смеяться. Очень сильно. Дело в том, что Верховный Суд Украины признал незаконным и отменил указ №124 от 27 марта 2021 года президента Украины Владимира Зеленского об отмене назначения Александра Тупицкого судьей Конституционного суда. И это не просто смешно, а феерично. Теперь Зеленский преступник.
    Да, этим решением Верховный Суд зафиксировал нарушение Зеленским Владимиром Александровичем ст. 106 Конституции Украины. Да, наш недогарант превысил свои полномочия. И это теперь не рассуждения в соцсетях, а судебное решение. Это значит, что Зеленский будет отвечать за совершенное преступление. Не сейчас. Но будет. Как только лишится своего президентского иммунитета. Кстати, я об этом говорил сразу после того, как Зеленский выпустил указ, а Вениславский начал говорить о том, что все законно. Нет, не законно!
    Я понимаю, что творится на Банковой. И хорошо осознаю, что они могут включить сейчас все, чтоб отыграть эту историю назад. Да, они могут звонить и угрожать, создавать дискомфорт и давить на родственников судей и на суд. Тут меня их инструментарий не удивляет. Ведь для них очень важно успешно обжаловать решение ВСУ в Большой палате ВСУ. Так что сейчас они включатся на полную. Хотя, какой смысл, если в Конституции точно перечислены все полномочия президента, а Зеленский их таки привысил. Я специально только что проконсультировался у нескольких судей ВСУ и двух профильных экспертов по Конституции Украины и все они говорят одно и тоже. Они говорят, что тот судья, который признает указ Зеленского законным, автоматически становится преступником и сам подпадает под уголовную ответственность за заведомо незаконное решение. Кстати, это не первый указ Зеленского, который признан незаконным.
    И ещё одно. Михаил Подоляк ляпнул фееричную глупость, что он не признает решение суда. Свое не признание, он может свернуть в трубочку и ввести себе в любое отверстие, из которого прозвучали эти слова. Ведь в Украине есть уголовная ответственность за невыполнение решений суда. Или долгое общение с Зеленским повлияло на то, что в ОПе считают, что они над законом? Это ошибочное мнение. И если решение суда не будет выполняться, то все, кто его не выполняют будут считаться преступниками. И это точно. Мне кажется, что там в ОП уже какое-то ОПГ.
    Беда Зеленского и всей этой гоп-компании в том, что они говорят одно, а делают иное. Говорят о судебной реформе, а сами пытаются взять контроль над судами. Кстати, Володимир Зеленський, как там поживает ваше обещание подать в отставку, если нарушите закон? Или тут тоже, какая разница?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Lanktocha

Не в тому справа, визнання ПЦУ відбулося за каденції Порошенка, при ІІ каденції Порошенка прийняли би Томос "на біс", вручили би його Філарету, чи УПЦ МП ( згідно багатьом чуткам, вони томосу не мають )?
    Зараз не той час, щоб легко перейти на сторону Росії, чи не пішов би на поступки Пуйлу Порошенко маючи бізнес у Росії та окупованих територіях, бувши ярим прихожанином у МП... Після майдану і настроїв більшості народу це неможливо, так і Зеленський при всіх бжаннях на таке не піде, повторення долі Януковича не хоче.

19. Тут цигане ти правий. Велика купа букв. Небільше.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)