Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що за г...? Тим більше, пуста сторінка і не відкривається.
    Є неоправдання очікуваного від Зеленського, але "меншим злом" він залишається, особливо, будь він із Бойком, та навіть Порошенком.

3. Наріт...

"Понад 88% українців відчувають негативні емоції до нинішньої влади. Зокрема, 42,3% відчувають розчарування, 16,7% – тривогу, 9,3% – байдужість, 8,8% – відчай, 6,1% – страх, 5,4% – ненависть..."

"Водночас з’ясувалося, що 40,4% респондентів відчувають і позитивні емоції до влади. Так, 22,3% опитаних досі відчувають надію, а 7,6% – оптимізм. Ще 3,8% респондентів відчувають цікавість, 3,2% – симпатію, 2,1% – впевненість."

28,4% божевільних... Вони поряд...

4. Lanktocha

Я не є і не був фанатом Зеленського.
    Але у Порошенку розчарувалися ще скоріше. Пора бути реалістом, а не фантазером!

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Невже? Він що, краде недостатньо?
    Бо ціллю життя будь-якого зебіла є збільшення доходів свого бубачькі.
    Лактоша, невже Ви вважаєте що думки бидла можуть якось змінити мої переконання?
    Тобто Ви вважаєте Порошенко меньшим злом ніж Бойко. Недивно що зебілоїдне бидло Вас забльовує гівном.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Було би прикольно, хай би Беня в Ізраїлі попарився)))
    Але, львівець @Мих -уїл, поки що є маленький нюанс: хтось знову бере і бреше:)))

Во, яка гарна фраза у того Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)
    Львівець @Мих -уїл, як вже якомусь фігурантові буде пред’явлено офіційне звинувачення, то можете по бажанні продублювати свій допис.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Lanktocha

Blaberus

Скільки захлинатись у жовчі від злості?
    Все більше розумію слова Сенцова про секту порохоботів, де всі, хто у дечому думає інакше, є чортами.

Є нерозуміння "меншого зла" Зеленського при суперництві із Порошенком, при теоретичному ІІ турі Зеленський/Бойко хто буде "меншим злом"?

9. Знаєш, ти вже став диктатором. І не важливо, що тебе їм зробили (тому, що сам ти не здатний ні на що зі старту). Та мразь, що стоїть у тебе за спиною по обидва боки кордону, потихеньку вклала тобі в руки важелі, в які ти радісно вчепився.

Диктатура складається з багатьох складових. Але головне - це необмежені можливості репресій. Особливо за абсурдними приводами. Особливо, коли всі бачать неприкриту нісенітницю в обвинуваченні жертв. Тому що диктатор - він може.

Справа навіть не в Павловському. Він просто бойовий генерал, і людина, що виконувала свої обов'язки. Тому в обвинуваченні все побудовано виключно і демонстративно - на домислах і абсурді. Справа в тому, що він не перший. Колись ти почав з генерала Діми Марченко та «поганих бронежилетів». Там теж було все густо змазано абсурдом. Але це було хоч якось зроблено чужими руками.
    Потім ти закріпив це справою Рифа і Кузьменко. Але там ти вже вмазався особисто. Культивуючи власну «велич» і «непогрішність». Потім твоя «система» зашкварилася ще низкою «справ». Які теж були смішними, якби тільки люди реально не потрапляли під прес.

Але зараз настав апогей. Якщо раніше твоя любов до великих і незрозумілих тобі цифр (мільйони…мільярди…) лізла нам в вуха через відосики, то тепер це інша реальність. Чотирьом людям в рамках зібраної з брехні і лайна «справи» призначена застава в майже 2 мільярди гривень. З характерним для тебе дешевим «масштабом».
    А паралельно ти «поклав» працездатне суднобудівне підприємство. Тиждень тому «неолігарх» Новінський, що ходить до тебе в офіс як до себе додому - остаточно вбив Чорноморський Суднобудівний Завод. Але той хоч у відкриту працює на Росію. А ти ж тепер ніби «патріот ротом» - все говориш правильно. Але не втримався, засранець - і вирішив вбити «Кузню на Рибальському» руками держави. Тому, що тепер точно не буде ані заводу ані катерів. А чому?
    Тому, що ти тепер просто можеш це зробити, правда? Ти ж тепер диктатор? Типу – «дивіться, як я можу?»
    І тільки російські кроти, які сидять в твоєму офісі, і що прикриті тобою наглухо - сміються, і потирають руки.

Наступна стадія твоєї «диктатури» - не секрет. Ти вже підсів на це «можу що хочу і з ким хочу». Підсів крутіше ніж на самий міцний кокс. І тобі з кожним днем будуть збільшувати дозу «можна». Саме ті виродки, які твоїми безглуздими руками розбирають мою країну. Знищують мою армію. Вганяють в безнадію моїх співгромадян.
    Ти - диктатор абсурду. Тільки от біда - можливості твоїй владі і репресивного апарату - справжнісінькі. І тобі доведеться набирати обертів і збільшувати дозу - по-іншому це не працює - запитай у північного карлика (хоча ти напевно вже питав).
    Будуть нові справи – абсурдніші попередніх. А скоро і абсурду не потрібно буде. Тому, що ти вже згвалтував закон, і залишилося трохи, щоб можна було все це робити «просто так».
    У тому числі і зі мною. У тому числі і з іншими. З усіма, кому дорога країна, яку ти очолюєш і ненавидиш одночасно. Що б ти не говорив ротом - руки твої розбирають стіни мого будинку, і скоро доберуться до фундаменту.

Справа не в Павлівському. Справа в тому, що він уже «один з». І абсурду стало більше.
    Але ось в чому справа. Якось я не хочу чекати, поки прийдуть за мною. Скажімо, за неправильний перехід вулиці, який я зроблю, культивуючи якусь нісенітницю, яку озвучить твій ручний прокурор. А ручний суддя призначить мені заставу для сміху приписавши до нього пригорщу нулів. А потім, посидівши пару років під слідством я отримаю якісь десять років, за той самий неправильний перехід.
    І це, на жаль, не абсурд. Це так працює, коли ти стаєш «диктатором». Становище зобов'язує.

А потім тобі пояснять, що потрібно трохи вимазати руки в крові. Тому, що теж - це так працює. І назад дороги вже не буде зовсім. Хоча ... У тебе і зараз вже варіантів не так багато. У спину дихають ті, хто підштовхує тебе до цього. І одночасно міцно тримає за яйця.

Я завтра прийду на Банкову вже не попереджати тебе (вже досить). А сказати, що ти мене відверто за@бав. І моя особиста чаша терпіння не переливається через край (поки) тільки тому, що я знаю, до чого нас навмисно хочуть підштовхнути, і що буде після.

Але є і хороші новини. Тобі залишилося пару маленьких кроків у твоїй сраній «диктатурі» - коли ти цілком офіційно поставиш себе поза законом. І Печерський Суд, з перспективою на два довічних - буде для тебе кращим варіантом.

Ми прийдемо, позначити тобі це «трохи». Завтра. 13 липня. О 18.00. На Банкову.
    Бо скоро це «трохи» неминуче закінчиться.

P.S Реєстрація на завтрашній акції - Суд ЗеЛінча?!

Приходьте, і не слухайте нікого, хто говорить вам про «марні зусилля». І про те, що вони «прийдуть коли буде пора». Більшість з них тупо не прийде. Це біда розчарованих.
    А ми ще можемо.
    FB_IMG_1626108706754.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Воно то так...
    Але львівець @Мих -уїл, як зазвичай, файно почав і нефайно кінчив - там ще нічого не ясно,
    Так що трохи попацькано получилося;

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звідтам,-

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, спочатку ведуть розслідування, а потім предявляють звинувачення. Чи у вас в армії навпаки - перше предявляють звинувачення, а потім проводять розслідування?

По-друге, те, що Коломойському нічого невідомо і він не знає олігарха Воробея - це класика першої реакції на звинувачення (в даному разі журналістів).

Коломойський вже поза законом. Це сказав Високий Суд Великобританії і прокуратура США. Думаю, скоро про це скаже Ізраїль.

Правда, на жаль, до нашого керівництва держави це не доходить.

16. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, поясніть, будьте ласкаві, - що в цій ситуації значить "поза законом"?

17. У Зеленського йдуть на фол останньої надії, щоб вивести президентський кінобізнес, держслужбу і освіту з-під дії мовного закона. Для Зеленського важливіше торгівля з РФ, ніж інтереси України. І цього разу атака масована: незаконно заховали поправки в законопроект про культурну спадщину. Потрібно зривати цю вакханалію русского міра за підтримки активних громадян, інакше нащадки совка повернуть мовне законодавство обличчям до агресора

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ідіть у сраку, цигане.:))) Так каже менше зло.:)))

Коломойський заборгував білоруському олігарху 20 мільйонів доларів – медіа | Економічна правда (epravda.com.ua)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)