Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.

1. View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/2887542548241433/

2. ЩИРІСТЬ ПРИТЯГУЄ

Дивлюся на ці фото - і розумію. От саме за це вони його ненавидять. До нестями ненавидять. До того що опускаються до персональних образ у стилі дворового бидла та до поширення відверто брудних побрехеньок.

Ненавидять за те, що він справжнжій. Скрізь. І в офісі "Рошен". І в кабінеті секретаря РНБО. І на Помаранчевому Майдані. І в єфірі телебачення. І на переговорах з президентом США. І в кабінеті президента України. І в залі Верховної ради.

І просто серед людей.

Він скрізь один і той самий - щирий.

Я не завжди був прибічником Петра Порошенка. Знаєте, коли я вперше побачив Порошенка зблизька, перша моя реакція була: "Ти ба, який акторище!" На той момент я вже бачив дуже багатих людей - дякувати Богу, працював конструктором у великій компанії. Я вже бачив багатьох політиків - мав доствід роботи у пресі. Але аби дуже багата людина була настільки щира водночас і з міністром, і з працівником інституту, і з журналістом - таке я бачив уперше. Це виглядало незвично, й відтак нагадувало гру.

Вже потім я збагнув - це не гра. Він справді такий. Навколо нас безліч людей, які повсякчас намагаються вдавати з себе не тих ким вони є. Наганяти собі пихи, важливості. Петру Порошенко все це не треба. Він і так знає хто він. Він і так без перебільшення добився в Україні більше ніж будь-хто.

Він просто такий який він є. Коли треба - жорсткий керівник який дає результат сам, і вимагає результату від інших. Коли не треба - він просто відкрита людина. Щира.

Серед звичайних людей його щирість проявляється особливо. Вона притягує людей. Тамара Горіха Зерня описала, як всю дорогу від Києва до них у вагон відбувалося паломництво - люди хотіли побачити Порошенка і сфотографуватися з Порошенко.

Люди цього не забудуть. Щирість - притягує. І це не зламати ніякими потоками наклепів.
    FB_IMG_1625697839453.jpg FB_IMG_1625697832027.jpg FB_IMG_1625697819824.jpg FB_IMG_1625697816340.jpg FB_IMG_1625697808883.jpg FB_IMG_1625697802598.jpg FB_IMG_1625697795740.jpg FB_IMG_1625697788264.jpg FB_IMG_1625697781595.jpg

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

За такою логікою і погода проти?
    Знову видавання бажаного за дійсне і літання у своїх ілюзіях, як перед виборами 2019. Антирейтинг сильно змінився? У 2019 також була невисока явка і було багато противсіхів, думаєте тепер таке буде, то піде на користь?
    Не "Прямим" вони зроблені?

4. В нагромадженні зеленського трешу чітко видно - Вовка хоче бути Лукашенком. Закомплексованого недомірка із наркозалежністю вабить авторитаризм - віджимати, карати на власний розсуд, "своїм - все, ворогам - безпрєдєл".

І так, вони не збираються йти з власної волі. Вони робитимуть все, те, що їм дозволить суспільство. І як тільки, Вовка вирішить, що він вже в силі буть Владімір Ригорич або Владімірч, або Зель Ен Скі... він ані на хвилю не вагатиметься - опонентів викрадатиме і вбиватиме СБУ, протести будуть труїтися і калічитися, а проти Майдану влаштують Тяньаньмень.

І питання тут лише два: 1. як довго українці дозволятимуть все це робити із собою, 2. що робитимуть після.

5. Lanktocha

Тут не тільки так, із втратою влади ще не може змиритися Порошенко.
    Про зміну курсу України зараз мова не йде, як у Польщі, яка би не була влада, про вихід з ЄС і НАТО мова не йде, у Росії тільки Пуйло ворог? Опозиціонер Навальний не ватнік і кримнашист? Так і в нас, не такий безальтернативний Порошенко, як би не тріпались боти.

6. А до чого тут порошенко, якщо мова про віслюка.
    Чи знову собака, в неї шерсть, а в ній блохи.

7. Для тебе, ідіотику, ще раз повторю. Де тут Порошенко?

В нагромадженні зеленського трешу чітко видно - Вовка хоче бути Лукашенком. Закомплексованого недомірка із наркозалежністю вабить авторитаризм - віджимати, карати на власний розсуд, "своїм - все, ворогам - безпрєдєл".

І так, вони не збираються йти з власної волі. Вони робитимуть все, те, що їм дозволить суспільство. І як тільки, Вовка вирішить, що він вже в силі буть Владімір Ригорич або Владімірч, або Зель Ен Скі... він ані на хвилю не вагатиметься - опонентів викрадатиме і вбиватиме СБУ, протести будуть труїтися і калічитися, а проти Майдану влаштують Тяньаньмень.

І питання тут лише два: 1. як довго українці дозволятимуть все це робити із собою, 2. що робитимуть після.

8. Вчера состоялся очный обмен мнениями в Вильнюсе во время международной конференции Ukraine Reform Conference между Владимиром Зеленским и Энтони Блинкеном. Зеленский заявил, что при нем реформы проводятся быстрее и эффективнее, чем в любой стране Европы. Странно, но почему-то у госсекретаря США была иная точка зрения. Блинкен заявил, что свыше $40 млрд или более 30% ВВП Украины теряется на коррупции. Я так мыслю, Владимир Александрович, это такое китайское предупреждение, если не работают наши антикоррупционные структуры, то ФБР работает и все фиксирует и на вас, и на всяких арахамий с тимошенками и ермаками. Большой привет.

View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/1496359134043200/

9. FB_IMG_1625751810862.jpg

• Смішно Смішно x 1
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно! Воно ж бідоносець.
    Куди би воно не поперлося за мій рахунок, там щось обов"язково трапиться. Останньою постраждала Литва.
    Едине як можна врятуватися від цієї ходячої катастрофи яку обрало бидло, його треба принизити. Як це зробили в Швейцарії та Естонії.
    А якшо без містики, воно що, не розуміло куди преться? Президент завжди в усьому винний. І якшо воно звабило бидло дебільним серіалом і бриденькою посмішкою, треба було розуміти чим все це закінчиться.
    Лактоша, я живу в бидлячому місті. Туцт було багато любителів Овоча а зараз багато зебілів. І багато з них божаться що більше ніколи не підуть на вибори, поскільки "все плохіє, даже бубочка оказался плохім А ми єму так вєрілі!"
    Вас цікавить прізвище фотооператора?

11. Blaberus

Назвіть альтернативу. Зрадника, Добкіна і Рабіновічя прохання не пропонувати.

12. Lanktocha

Не симпатизую і ніколи би не голосував за Допу чи Рабіновича.
    Нагадую, світ не чорно-білий, де біле, тільки Порошенко.

13. Для тебе, ідіотику, ще раз повторю. Де тут Порошенко?

В нагромадженні зеленського трешу чітко видно - Вовка хоче бути Лукашенком. Закомплексованого недомірка із наркозалежністю вабить авторитаризм - віджимати, карати на власний розсуд, "своїм - все, ворогам - безпрєдєл".

14. Blaberus

Я щось незрозумів. До Вас не дійшло запитання? Вам повторити?
    Відповідайте.

15. Lanktocha

Коли перестануть трыпатись порохоботи?

16. Blaberus

Як тільки Ви відповісте на запитання. Або можливо я знову зігнав Вас в глухий кут і ткнув пикою в лайно? Це вже звичний процес.

17. Lanktocha

І просити пиріжок за роботу?
    На різні питання я відповідав, але хто розуміє, хто не розуміє і не хоче чути.
    Про альтернативу питали і говорив не раз, як опозиція дуже різноманітна, з одного боку "найопозиційніший" самопроголошений лідер опозиції Порошенко, з іншого, вважає себе найяскравішим опозиціонером Медведчук... Та і що гадати, хоча би у 2017 хтось серйозно сприймав і прогнозував політичну кар'єру Зеленському? Свого часу владні посади прогнозували Савченко і вони би були, якби не робила дурниць. Всяке може бути, світ клином на Порошенку не зійшовся.

18. Blaberus

Тобто, Ви вважаєте що бидло знову побіжіть за "новимі лїцамі"?

19. А куди поділися люди і машини з наклейками «Зе команда +1» ??

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)