Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Смішні ви, порохоботи!
    Так є певне розчарування у Зеленському, дуже ймовірно, що більше президентом він не буде, але у Порошенку розчарувались скоріше і більше, ще потріпайтесь і понийте, порозкидайтесь обзиваннями, антирейтингу тільки добавите. Та і ніяких виборів найближчим часом не буде.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Новеньке і не фейк. Звикайте. Апетит приходить під час їди. Ви ж звикли до кортеджів Зеленського? Звикните й до нових дач.
    На острові в Азовському морі терміново упорядковують "президентську дачу" – чекають на Зеленського? (amazing-ukraine.com)

або

ту, що обіцяв дітям...

«ZeДача»: Зеленський почав мешкати в державній резиденції в Конча-Заспі, яку напередодні відремонтували за держкошт (розслідування) (radiosvoboda.org)

2. Нічого не заминаю. Порошенко - досить заможня людина. Це факт. Але справа в тому, що я не заздрісний. Головне - плати податки і можеш мати мільярди.

При Пороху ВВП зростало. Порошенко багато жертвував українській армії. За 5 років - понад 1 млрд грн.

Тут ми не досягнемо розуміння у слові гідність.
    Гідність по порохоботськи - це підтримувати армію, мову, віру.

А ваше поняття гідності - це скакати по сцені голим з гітарою, або грати членом на піаніно, це суржиком казати: я нікому, нічєго нє должен. Або послати когось до сраки.

Що ж тут так воно є.

• Смішно Смішно x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я ему про Фому, он мне - про Ерему))
    Я ему про миллиард из бюджета в личный благ. фонд, он мне - про богатого Порошенко и держ. дачи.
    Вот так всегда.:)))
    Ему про опасность посадки самолета, он - про зраду.
    А что на деле? Так называемая потеря 28 "вагнеровцев" просто жуткая зрада Украины властью, тогда как Иловайск, труба Медведчука, Минск-2, три информканала Путина под управлением Медведчука, работавшие над отравлением населения Украины путинской пропагандой годами - разумеется кудааа меньшее зло и никакая не зрада. Це Армавир!
    ФСБ подсовывала нам такую жирную наживку, а Зеленский не клюнул. Йой, :cry:
    Еще и Бацьке свинью подсунул - теперь Батько укрыватель террористов.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я теж зневажаю зебільне бидло.
    Будь ласка!
    Солдаты с фронта без отпускных и министерские премии: журналист рассказал о реальных «выплатах» военным | СтопКор - коррупция, взяточничество, компромат, последние новости
    День Збройних сил України: що політики обіцяли зробити для армії
    Військовий бюджет-2021: Чому українська армія під час війни отримала менше грошей
    Долги Укроборонпрома: кто виноват и что делать | Комментарии Украина
    Харківське авіаційне підприємство вже рік не виплачує зарплати
    Досить?
    Напевне взя під особистий контроль? Тоді за українське авіабудування не чокаясь!
    Тобто, єдина причина, чому падлокловун не заважає проводити військові навчання, це страх перед порохоботами?
    Лактоша, Ви нормальний? Тема про Зеленського! До чого тут Порошенко?
    Завдяки Порошенко? Або завдяки бидлу, яке голосувало за Скорика і Труханова?

5. Blaberus

Ладно, не стоит ругаться. Вьі должньі понимать, что жалкие попьітки оправдать предателя вьіглядят по-дебильному.

6. Blaberus

Лактоша, я нещодавно ставив Вам запитання: чому порівняння зрадника з Порошенком єлизоблюдством стосовно Порошенка, а не навпаки?
    Ви так і не відповіли.

7. Blaberus

Вьідача важньіх преступников (свидетелей) и покупка єлектроєнергии?
    Забавно получается: При Порошенко мьі єкспортировали єлектроєнергию, при предателе покупаем ее у врага. Ну, на то он и предатель.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я припам"ятовую, як ще за часів Порошенка в ЗМІ писали: А що це таке за поведінка вищого керівництва України? Ми тут, на Заході, запроваджуємо санкції, маємо мільярдні збитки, а Україна, нічтожє сумняшеся, продовжує вести вигідні ділові стосунки з Росією.
    Згадаємо хоча б Сбєрбанк Росії, який (виходячи з того, що мовилося на плівках Медведчука) якимось "дивним чином" не попав під санкції, аж допоки українські активісти не почали замуровувати двері філій Сбєрбанка.

Порохоботи, звичайно, почнуть зараз щось негарне говорити стосовно японських розумних мавп, але ми це переживемо. Головне, що санкції боляче б"ють по Росії та співвітчизниках-приспішниках

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ему про Фому, он мне - про Ерему))
    Я ему про венгеревцев, она мне - про Иловайск.
    Вот так всегда.:)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані перейшла на путинивскоє наречьє? Что случілось, сєстра? ви же здайоте нє только сєбя, но весь ваш зельоний колхоз!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що?
    Прийшов Зеленський і Сбербанк втік?
    Ні?

Ну то нафіга той бздьож?

От вам приклад. Порошенко своїм указом заборонив вїзд в Україну російських громадян чоловічої статі від 14 - до 60 років. (з цифрами можу трохи помилятися).

Запитання, якого ХУ., ваш клоун відмінив ту заборону?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Lanktocha

Аналогічне лизоблюдство на відповідних каналах, де говорять про "велику благодійність" Пінчука та Ахметова.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біда в тому, що Пінчук та Ахмєтов не створили нових фірм, а прихватизували державне і торгують тим, що могла торгувати держава.

А Рошен - зовсім інша історія.

І я не проти, давайте порівняємо хто більше зробив благочинності: Ахмєтов, Пінчук, Порошенко.

Додамо сюди Зеленського. А чого ні? Він став таким же олігархом, як інші, разом з Бєнею Коломойським.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Blaberus

Можливо він любить чоловіків в соку?

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

чому не чути про кловунячу благочинність?

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Є таке "Кулик свое болото хвалит". Як скуплені фабрики і утворена кондитерська корпорація - інша тема розмови, та і далеко не основне це джерело прибутку.
    Його полюбили і заробив він авторитет іншим.

17. Blaberus

Цікаво, чим? Грою на роялі? Зубожінням, до якого він довів нарід? Може бриденькою посмішкою?

18. Lanktocha

Основне - гумористична сфера, піджартовування над політиками. Не зовсім таке зрозуміле, але це одна з причин.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти давай "далеко не всі", не говори загадками.
    Ну, Карла Маркса фабрика, що далі?
    Купив - не рейдерське захоплення і не протягнув через раду.
    Що далі?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)