Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Подскажи, тьі дебил или кретин? Не обижайся, я же не в обиду, а истиньі для.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну что тьі! Как я могу на тебя обидеться? Ведь тьі, со всоей жалкой попьіткой уязвить такую личность как я, показал что я поставил тебя в тупик своим мудрьім тезисом.

3. Коммунарец

Ясно... кретин((

4. Blaberus

Ну что тьі! Я не кретин. У меня Т3, Т4, ТТГ в норме. Зимой проверял.
    А у тебя со щитовидкой все в порядке? Если что, продавай хату и отдай бабло в гундяйку. Московские попьі будут за тебя молиться усердно. Или надурят.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво спостерігати чат на п"ятому. Зараз.
    Як тільки хтось напише щось на кшталт "Пороха на нари", так це повідомлення видаляють.
    Дивімося і насолоджуємося потугами порохоботів.

View: https://youtu.be/IqugAbUGFmk

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Щось новеньке - про дачу) тхне забористим фейком)
    А про величезний особистий фонд Порошенка що - заминаєте?
    Вже перейшли на ВВП, а про його "пожертви" вже мовчимо? Отож. :)
    І так кожного разу. Вас знову заткнуть фондом, трохи перечекаєте, і знов за рибу гроші.
    Гідності в порохоботів нема, вони "не на те вчилися"))

7. Коммунарец

Полгода - єто большой срок для контроля умственного застоя. Видать, у вас обострение от жарьі. Я же вам говорил, чтобьі бежали сдавать аналізьі;)

8. Коммунарец

Полгода - єто большой срок для контроля умственного застоя. Видать, у вас обострение от жарьі. Я же вам говорил, чтобьі бежали сдавать аналізьі;)

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Брехливі обіцянки.
    Договорняки.
    Кумівство
    Ботоферми та ненависть до інакомислячих

Вийшла навіть не одна.

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мощно ты хрипатого обрезанца приложил!

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та???? А "казка" про вагнерівців ще тхне, чи вже дійшло? Туго до вас доходить, як до кулі.:)))

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що за звичка переводити стрілки на когось?
    Розписую, у Порошенка не було обіцянок, типу долар по 10, закінчення війни за години? Не було поблажок, може і неофіційно недоторканість в замін на відповідну кількість голосів щодо Гепи, Труханова? Не було призначень людей без відповідної освіти і навичок, типу Юа Луценко? На що здатні нарвані боти щоденно бачимо.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вони і зараз є. Наприклад, бувший міністр охорони здоровя. Але ж ти про це не бздиш, нє?

А ще, раніше не було Трускавецької освіти, а зараз є - одномісяна, але є.:))):))):)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і взагалі, 95 квартал там своєрідна освіта по керуванню державою, куди не глянь.:))):))):)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не війна, а АТО.

18. Blaberus

І що? Порошенко має найбільший процент виконаних обіцянок зі всіх президентів.
    А яку обіцянку виконав падлокловун?
    Що не так? Політика це мистецтво домовлятись. Інколи потрібно домовлятись з тим, кого би пристрелив з задоволенням. Це життя.
    Яке ще кумовство? Ви з квартальством не поплутали?
    Скільки ботоферм Порошенко позакривав ФБ? Жодної. Отже я звично викрив Вашу брехню.
    До речі, ботоферми падлокловуна в ФБ закривають регулярно. Ось бачіте, яка паскуда цей падлокловун!
    Стосовно ненависті до інакомисляцих: це взагалі притаманно зебілам. От падли!

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Blaberus

На хрена два раза повторять? Одного что, не достаточно? Не все такие как тьі.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)