Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Для початку надайте відповідь на запитання.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На яке? Вже не раз відповідав і боти ліпили повтори.

3. Blaberus

Стосовно чоловіка московської шльондри Лєща. Чи є використання його відосикив зебілами лизоблюдством стосовно падлокловуна? Так або ні?
    Ви брешете.

4. Lanktocha

Мені це байдуже.
    Хоч на таке вже не раз відповідав.

5. Blaberus

А мені ні. Мені не подобається, коли дружина суспільного діяча торгує своїм тілом в Москві та платить налоги ворогу, за які вбивають наших людей. А чому це байдуже Вам? Чи не тому що Ви фанат ДНР?
    Про те що Вам байдуже проституція дружини Лєщя Ви писали не раз. Але на моє запитання Ви не відповіли. Таким чином, я знов ткнув Вас пикою в лайно.

6. Оказывается помимо слива спецоперации "вагнеровцев", о чем вы уже все знаете, наш недурачок в интервью Скабеевой-Мосейчук наговорил ещё много чего интересного.
    Например об отделении Донбаса "стеной" и проведении референдума на эту тему.
    Это говорит чувак, играющий роль гаранта целостности Украины, между прочим. Как вам? Еще оно выучило новое слово "адженда" и тулит его везде, где ни по́падя. Обязательной программой как всегда было "як йому нецікавий" Порошенко. Ну без этого ни одно интервью не обходится - настолько "нецікавий", шо шмаркля аж кушать не может. И да, оказывается, когда Порошенко выбрали Президентом - наш обмылок ему доверял, а потом была история с клубникой (прастите, што???) и фсьо - доверие пропало.
    И несмотря на то, что вопросы в интервью были подготовлены и сто раз обговорены, плюс вырезаны почти все моменты беканья-меканья, плямканья и хрюканья, оно все равно верзло чертишо и корчило рожи.
    Кароч, погнали.

– Ваші опоненти говорять, що ви можете розсваритися з усіма тими, хто нас підтримував - з Макроном, з Меркель, тому що ви достатньо різко висловлювалися про стан речей зараз.
    – Мені здається, що я висловлююсь як рівний їм президент чи представник рівної країни тим країнам про які ви зараз сказали. Мені здається, що відношення будь-якої країни до України як до країни другого, третього чи ще якого світу воно несправедливе ми самі зайшли ще раз говорю в цю парадігму і нас запросили в цей коридор скажімо так, а ми з нього не можем вийти.

– З приводу ролі Медведчука в обміні полонених. Ви чули плівкі Бігуса?
    – Я чув декілька фрагментів з цих плівок... Для мене не новина що відбулось, ми всі про це знали, ми не мали плівок, ніхто не чув цю плівку, але багато різної було інформації від служби безпеки від розвідки просто багато всього йшлося ми розуміємо як це відбувалось ми розуміємо що з терористами сепаратистами пан Медведчук торгував, заробляв разом з е-е-е п'ятим президентом чи з його людьми ми прекрасно це розуміємо що вугілля українське вугілля яке через окупацію буле захоплено на теріторіі тимчасово окупованого Дон-Донбасу вугілля це і купувала Україна через росію воно вивозилось...

– Ну от ви говорите, що він заробляв з вашим попередником, але ж це не доведено...
    – Пам'ятаєте якось рік тому мені здається у нас була пресконференція і мене запитали: "А звідки ви знаєте, що Медведчук на кого він працює?", я сказав, що я впевнений і буде реакція і ви все це побачите. Моя впевненість вона базується на якіхось фактах і інформації яку я маю, тому ви бачили реакцію щ-щ-щ де зараз пан Медведчук ми бачимо зараз з вами і плівки і бачимо також з вами що відбулось труба зараз в державі ідуться суди, він його звинувачують в державній зраді і тому коли я вам говорю що я вважаю що разом з... ймовірно разом з колишнім президентом вони це робили і заробляли я думаю що не на порожньому місті я це роблю.

– Ви переслідуєте колишнього Президента Порошенка?
    – Він мені нецікавий, чесно кажучі він мені був нецікавий навіть коли він був Президентом України. Спочатку ми всі підтримували його вважали великі зміни в Україні, потім коли ми зрозуміли що він е-е-е ну-у-у як там історія з полуницею і мені здається тут саме така ситуація що він вже не є м-м-м-м кимось в політиці, але нажаль він просто не готовий це усвідомити. І всі ці страшні записи я вважаю що ці телефоні дзінки це чиста державна зрада і те що він зробив коли всі повноваження по перемовинам надав пану Медведчуку по перемовинам між Україною і росією це говоре про те, що ніхто не був зацікавлений в закінчені війни, ніхто, тобто люди робили гроші. Ось і все. Я навіть коли мені хтось я хотів сказати різко не-не просто не міг собі дозволити коли вони говорять іноді про червоні лінії знаєте да то у них вони перейшли не червоні, а криваві, криваві лінії, коли заробляли конкретно на смерті військових, я так вважаю, це моя думка це не вирок суду все ж таки.

– А що у вас з мером Кличком в контексті доріг, тому що ми бачимо що інфрастуктура Києва просіла за останнє десятиліття?
    – ... В місті Київ в правильному обсязі ніхто не будує інфрастуктуру... У нас не має зараз як... якихось відносин він чомусь вирішив що він, він сказав що ми переслідуємо його влада переслідує через політичну конкуренцію, мені здається що він забув що він мер і вирішив почати президентську кампанію...

– А ви справді боїтеся що він вам суперник, якщо ви підете на другий термін?
    – Не хочу нікого образити - у мене нема жодного конкурента. Мої конкуренти це інфрастуктура, війна, бідні люди. У Кличка є свої проблеми внутрі столиці, Кличко світова відома людина йому треба позбавитись тих людей.

– Яка у вас комунікація з кремлем?
    – З кремлем сьогодні це питання нашої ймовірної можливої зустрічі, я вважаю що м'яч сьогодні на боці російської федерації наші адміністрації з'єднались щодо адженди і терміну і місця зустрічі...

– "Мінськ" помер?
    – Дивіться він, він, дивиться він і народився ледве живим, те що було підписано в 15-му році я вважаю що воно ледве живе. Питання в тому що е-е-е це сьогодні Нормандія ем-м-м опираючись на Мінськ чи Мінськ опираючись на зустрічі в Нормандії це єдиний документ чи єдина адженда це й це правда а-а-а її не треба закривати але треба відкривати іншу адженду, я вважаю зустрічі з президентом росії і зустріч моя з Президентом Сполучених Штатів може надати другу іншу адженду вирішення цих питань.

– План "А" і план "Б". Те, що відбувається і відбулося в Женеві це достатньо підстав для того, щоб забути про план "А" і все ж таки думати про план "Б" щодо Донбасу?
    – Що стосується ну ми ж не про букви, правильно? Ми про альтернативні плани, що стосується якщо ми називаєм такий альтернативний план план "Б" я вважаю ми в ньому знаходимось, а тих хто е-е-е пропонує наприклад стіну як план "Б" чи план "Ц" неважливо - стіну у будь-якому форматі тобто стіна це ж не просто слова чи не просто щось що хтось будує, Україна будує - стіна це все. Стіна в усіх відносинах, в усіх комунікаціях, стіна що робити з людьми які там за нас не платити пенсію? Що робити з підприємством "Вода Донбасу"? Що робити з ним? Не постачати їм воду? Тоді не буде отримувати воду Маріуполь, ну добре, обхід нам кажуть, зробіть обхід. Ми зробимо у будь-якому випадку, але не для того, щоб відключити людей від води то стіна це повний розрив відносин у тому чи іншому виді. Тому я вважаю що цей план він може бути, але я вважаю що запуск цього плану, запуск цього плану е-е-е має приймати рішення про запуск цього плану народ України. І тому коли я говорю що для нас дуже важливо мати можливість висловлювати вільно свою думку і рішення що потрібен закон про референдум - це одна із таких причин, да, якщо у нас не вийде будь-якого альтернативних будь-яких альтернативних домовленостей зі Сполученими Штатами те перше з росією те перше окремо з Європою і паралельно у будь-якому випадку нормандський формат буде він працювати чи ні якщо все це не вдасться то про стіну буде голосувати народ України.

– Ви таки хочете отримати ще один важель впливу окрім РНБО ви хочете референдуми.
    – Да дуже хочу.
    – Ви вважаєте що це правильно?
    – Дуже правильно, дуже правильно.

– І будете ставити популярні я б сказала питання, популістичні питання на порядок денний, і ви прогнозовано будете мати відповідь
    – Про Донбас про Донбас не дай боже що ми дойдемо до цього плану, але про Донбас чи ту чи іншу ймовірну стіну це точно не популярно серед усього населення тому що ми хочемо повернути людей і території це не популярно це точно не популістично це одне із буде гучних, складних питань

– Є соціологія, ви ж знаєте як люди відповідають вже що робити з Донбасом.
    – Що і як?
    – Вони говорять зачохлити прапори, що називається. На деякий час. І розвивати Україну незалежну і самостійну без Донбасу. Це те, що ви хочите почути чи ні?
    – Я не знаю відсоток, якщо ми до цього дойдемо я хочу щоб люди дійсно дійсно зрозуміли що це а-а-а це на багато років, це на дуже багато років.

– Такі випадкі були в історії
    – Да такі були випадкі. Все ж таки я тримаюсь за відсотки за... за розуміння Сполучених Штатів і можливість навіть на невеликий відсоток можливість розуміння з боку інших країн, з якими я готовий спілкуватися.

– Бачьте виходить так, що вони завжди переслідуюсть свої економічні інтереси...
    – І тільки
    – Розумієте, Україна десь мазком проходить, на якомусь задньому плані да, але ви це вже усвідомили
    – Ну я точно все усвідомив, чесно кажучи я е-е-е із самого початку був впевнений в деяких речах але спробував вжити в адженді дипломатії України яка склалася за остані роки ам-м-м-м сидіти в другому рядку е-е-е там е-е-е казати чи ми ідемо і нас всі чекають, вважати що а-а-а-а плям-плям вважати що з нами рахуються всі весь світ да, да тому я, я і в принципі був впевнений що треба думати е-е-е перш за все про себе і-і-і по своїм прикладом показувати що інші країни хочуть нас бачити серед того чи іншого союзу. Зараз я просто став говорити те що я і думав, я просто відверто говорю зі Сполученими Штатами з Європою і тому багато людей бачать зміну цієї лексики і говорять, що я можу з усіма розсваритися...

Далі ще було про референдум про олігархів, про те, що в нас немає часу на демократію...
    Це я пропустила.

І наостанок - питання про примирення, про Бандеру, Шухевича, Ватутіна і Жукова.
    – Ви вважаєте, що в Харкові повинен бути проспект Жукова?
    – Я вважаю що це рішення місцевості... Ну хай буде там ця вулиця... Їм там на місцях
    зрозуміліше як їм жити, по яких вулицях ходити.

#Цитаты_потерпевшего

7. Lanktocha

Та хто такий Лещенко і що він вирішує?
    Вишуковування порохоботами таких речей... Нагадав євангельську фразу "Хто з вас без гріха, кидайте камінь першим!"

Копіпаста Хомчина

8. Blaberus

до того ж кумір зебільного бидла.
    Це що, натяк на те що падлокловуну слід пробачити державну зраду?

9. Blaberus

Зебіли! Любите відосікі з вашою поганню? Ось, насолоджуйтесь.

View: https://www.youtube.com/watch?v=PVAd_3u9CCA&t=118s

Падлокловун як завжди виглядає огидно. Вам сподобається.
    І коменти почитайте.

10. Lanktocha

Складається враження, що у вживанні наркотиків звинувачувати не когось, самі порохоботські тролі, звідки така ненависть і таке натхнення. Робить своє діло "план" Порошенка.

11. Підпис на 100 млрд.

Президент підписав закон, який дозволяє Тимошенко та Кубракову витратити більше 5 млрд.грн. на святкування Дня незалежності та більше 100 млрд.грн. (10% бюджету) на Київську окружну дорогу без аукціонів та без Прозорро, а значить:

1. Зеленський та його команда тільки завдяки цьому закону поповнять свою особисту та «партійну касу» на щонайменш 20 млрд.грн.

2. Про «Прозорро» можна забути. Скоро там залишаться тільки закупівлі, які через свою «копійчаність» не цікавлять Банкову.

3. Депутати, чиновники, політики та громадські організації, що всі ці дні зверталися до президента з проханнями заветувати цю корупційну схему, «коштують» для Зеленського менше ніж 20 млрд, які можна на ній вкрасти.

4. 30-річниця незалежності важливе свято для нас. Для президента - це лише можливість заробити.

5. Наші (бюджетні) гроші Зеленський вже вважає своїми та витрачатиме їх так, як захоче.

6. Ми станемо ще біднішими, а президент та його оточення ще багатше.

7. Фахового та цивілізованого голосу громадян президент України вже не чує.

8. Зеленський переконаний, що «маса» підтримуватиме його та органазовані за вкрадені гроші «видовища» забезпечать йому рейтинги.

9. Мовчання олігархічних телеканалів про це свідчить, що з олігархами у Зеленського партнерські стосунки та «місця полювання» компромісно поділені.

10. І тільки Янукович в Ростові сумно зітхнув, зрозумівши, що якби він краще піарився, то встиг би вкрасти набагато більше наших грошей.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви вже аналізи здали? То йдіть на стадіон, віршики слухати ))

13. Які ж вони схожі, всі ці совдепівські відрижки на президентських посадах! Лукашенко здатний нахамити будь-якому західному лідерові, але якщо отримає підспачника від колеги-диктатора, того ж Путіна - моментально піджимає хвоста чи починає ним інтенсивно виляти.
    Путлєр скільки завгодно провокує супердержаву, відверто плює на застереження британців, але досить китайцям дати йому ляпаса або Ердогану плюнути йому в обличчя, як він робить фейс «бізнес ез южіел» і мовчки втирається.
    А тепер і наше непорозуміння впіймало кураж: воно вичитує Байдену чи Меркель, імітує «суб‘єктність» із НАТО та ЄС, але достатньо було китайцям на нього шикнути - й інфант обісрався на очах у всього світу, відкликавши підпис на захист уйгурів.
    Справа тут не лише в тому, що він сцикун, а, в першу чергу, в психотипі. І, безумовно, відчутті спорідненості з іншими варварами

14. Blaberus

Ви вважаєте що поважний форумчанин, який має нік Blaberus, е насправді Зеленським? Ви помиляєтесь.

15. Коммунарец

16. Blaberus

Лактоша, Вам цього не зрозуміти . Не всі люблять ДНР як Ви.

17. Blaberus

Ви самі стверджували що падлокловун це і є Антихрист.
    Але він, насправді, звичайний зрадник.

18. Коммунарец

Я не стверджував, а тільки натякав, що збігається багато чого такого, що є велика вірогідність його появи, неймовірний успіх і піднесення, захват всіх гілок влади і моновлада, передбаченя подій та їх реалізація, богохульні фільми і зваблення українців тощо.
    Зрадник - то його не перше ім'я, але йому треба більше... Я от не знаю, чи він знає своє покликання, чи як попередники продав душу, вичавить усе що може, знаючи що на нього чекає? Але його жести "бика" на інавгурації дають привід думати, що знає... І то неймовірна інтрига.
    Атеїстам і нерозумним, типу вас, легше - їм пох, аби тільки короткий час мати можливість усугубити положення людства, щоб тільки здаватися розумнішими за всіх. Віруючим тяжче - їм треба вистояти і перемогти всіх, хто робить зло явно і скритно.

19. qwest:
    Осознайте это : во время войны главнокомандующий лично сливает инфу врагу! То есть раньше было понимание, что главнокомандующий - некомпктентный, теперь есть факт - главнокомандующий - предатель!

Зеленскай:
    - Не нада наговаривать на ЗЕрмака! Вагнеровцев сдал Йя!
    Поэтому,избирите миня на второй срок!
    Уникальный п@кидьок! (Дмитрий)

25%+ Володимир Співак:
    Про що президенти і прем'єр - міністри інших країн можуть розмовляти з Зеленським, якщо після цього воно "зільє" Лукашенку або Путіну?

Hellis:
    Реальная цель окружения Зеленского – максимально испортить отношения с США и правительствами западных государств руками Зеленского, который сам не понимает во что он играет. А дальше - разворот в Россию под предлогом "Запад нам не друг".

Volodymyr Horbach:
    Найсумніше, що позбутися від такого "рефлекторно керованого президента" можна лише через нове кровопролиття (з новими територіальними втратами) або через глибоку економічну кризу (з новими економічними втратами). І це справжня біда

Ольга Рев:
    Іноді думаю: от якби в 2019 народ не зрадив би Україну, що було б?
    Більшість уже б була вакцинована Файзером, а зрадофіли волали би, що Файзер не такий, і не за стільки куплений.
    Сурпрун би забезпечила киснем лікарні

Дід Микола:
    Горе вам, лицеміри, що проціджуєте комара (при Порошенку), але ковтаєте верблюда (при Зеленському).
    Що бачите навіть малесеньку заскалку в оці Пороха, та "не помічаєте" колоду у оці Зе.
    Кажу вам, що легше верблюдові пролізти в вушко від голки, аніж вам стати чесними людьми.

Выпас Ватоцефалов:
    Нажаль. Події останніх років показали, що уся "патріотична" істерія проти Пороха, була по суті, олігархічним заколотом, добре організованим та проплаченим не тільки з України. Усі нацглисти, нац курви, нацнаволоч були на зарплаті у олігархів і тримали їх лише для повалення Пороха

Дід Микола:
    - діду, а яка найбільша, найразючіша відмінність між Порошенко і Зеленським?
    - Порошенко не зрадник.

Serhii Pilipenko:
    везёт нам на умственно недоразвитых и необразованных президентов.
    можно сказать, каждый второй.
    вот это что точно вырастет в кровавого Януковича-2.
    а что?
    бабы ещё нарожают!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)