Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Забембали такі дорікання і мені нема перед ким оправдуватись.
    Напевно, міг махнути чарівною паличкою для перемоги Порошенка але не зробив такого, тепер смертельний ворог, а, панове лизоблюди?
    Не раз говорив, при прогнозованому виборі "меншого зла" не складно здогадатися на чию сторону більшість перекинеться.
    А ті романтики жили в ілюзіях, а тепер на всіх кидаються і шукають винних там, де їх нема.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так його використання є лизоблюдством стосовно падлокловуна, який зрадив Україну, або не є лизоблюдством?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ага, як ті кусючі мухи перед своїм зникненням))
    Добре дістав їх Зеленський, що аж не знають, як його обіср...обмазати лайном( хоча навіщо чіпати те, що буде не освіжати повітря?
    Я, от наприклад, теж нізакого, щоб я ще в те вляпався, і при тому мені добре, бо нема що втрачати. Ато всі вже зажралися - то їм не так, се їм не сяк... ото нехай мають, і хто вибирав Зе і хто за По сраки рве))
    Все має причину і наслідок, "нам ли бьіть в печали?", коли незабаром все гримне на підлогу і буде розчавлене Божим гнівом? Народ не спроможний обрати того, кого треба слухати, бо обирають того, хто задовільняв би їх забаганки. Бог краще знає, що кому потрібно і кого заслуговує. Коли очистяться народи від дурі, тоді і явить Всевишній свого обранця, аби він повів людство до щастя. А поки що будуть Путін, Зе, Байден, Трамп, Кім, Лука, По тощо...

4. Blaberus

Можу поставити Вас перед фактом, шановний Коммунарец, що Ви є яскравим, можна навіть сказати сферичним в вакуумі бидлом.І прошу прийняти до уваги що це не образа, а лише констатація факту.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, фігушкі.
    Порошенко зрадник, яких світ не видів. І таким залишиться в історії.

6. Blaberus

Як воно волає! А труситься відь ненависті. прикольно.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:fu:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Менше зло" зрадило Україну.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лариса Васильєва
    9 год ·

Зранку прокинулася, а чоловік на кухні новиною, як сокирою по потилицї, тюк. Не пропетляло, каже, зелене опудало між ОП'ою й Коломойським, вийшло-таки ЗеЗЕкало саме на себе, зізналося у державній зраді.
    Що ж, бачили очі, що купували, їжте, хоч повилазьте. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 12 до 15 років з конфіскацією майна (ст. 111 ККУ).
    Вони з поЗЕтивними блогерами рік намагалися зробити з нас ідіотів, розумієте? Не проканало. Зеленський САМ розповів, що особисто зателефонував путінській маріонетці Лукашенку й злив Путіну спецоперацію трьох розвідок із затримання російських військових злочинців - вбивць українців на Донбасі.
    Отже, маємо: оману в Омані-видачу підозрюваного по МH17 Цемаха й беркутів-"розведення" на фронті-бізнес з КаРФагеном-вагнергейт-держзраду.
    Відтепер кожен, хто хоч порухом брови підтримає Зеленського, для мене є співучасником у державній зраді.
    Tertium non datur
    UPD Путін любить символізм. Тож нам це не просто так показали. А відтак, від нас залежить, як ми відсвяткуємо 30-річчя Незалежності України

• Подобається Подобається x 1
  10. Коммунарец

Ваша ввічливість безмежна)), якщо немає що відповісти - вдаватися до образливих констатацій вигаданих фактів. Ви брехун і слуга брехливого батька.

11. Blaberus

Дякую. Я взалі розумію що я є дуже політкоректною і ввічливою людиною.
    Хіба той факт що Ви бидло це вигадка? Навпаки! Це істина. Можна навіть це назвати постулатом.
    Я розумію, що Вам кортить потішити свої комплекси, намагаючись принизити свого поважного співбесідника. Але Ви марно витрачаєте час. Я пробачаю Вам цю жалюгідну спробу. Бо не можна вимагати від примітивної істоти пристойної поведінки.

12. Коммунарец

Ми всі комахи. Але я - павук, а ви - муха. Бзиджіть, покищо))

13. Циган, у твоїй історії.
    В історії України він буде держдіячем. рівня Мазепи.
    А анафема москалів буде тому підтвердженням

14. А що там з мільярдом дерев? Кіко мільйонів вже висадили?

2.04.2021

Рада нацбезпеки та оборони провела засідання 2 квітня, після чого від роботи відсторонили понад 100 працівників митниці.

24.06.2021

Відсторонені після рішення РНБО львівські митники знову працюють.

Серед відсторонених були і 46 працівників Галицької митниці – через причетність до корупції і контрабанди. Наразі вони всі повернулись до виконання своїх обов'язків. Про це повідомила Державна митна служба України.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, а чому тільки рівня Мазепи?
    Чому не рівня, наприклад, Хмельницького чи Кравчука? :)))

Порошенко зрадник і брехун.
    Все погане, що відбувається в Україні - це вина Порошенка і тільки Порошенка.

Останнє редагування: 26 чер 2021
  16. Blaberus

Не брешіть! Ми хордові.
    Тобто, ви не комаха. Ви арахніда. Тоді чому Ви брешете, стверджуючі що є інсектою?
    Виходячі з Ваших попередніх слів, слід перепустити що Ви плануєте собі кар"єру чорта в пеклі. А Вас візьмуть?

17. Lanktocha

Для початку, що пишуть із ким порівнюють Порошенка нарвані боти, майже як священник-агітатор порівнював Шевченка із Шептицьким це не продажнність і лизоблюдство?

18. Lanktocha

При всіх заслугах Мазепи, мав він авантюрні риси, шукав свою вигоду, всенародної поваги і любові, як Сагайдачний чи Хмельницький він не здобув.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)