Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Но не досить лишний раз тыкать мордочкой у зелене гивно зебуинов.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зануди!
    Перемога Зеленського у 2019 - факт, ніщо тоді цьому не могло зашкодити. Такого більше не буде, як і не буде "вадінтур".

3. MayorMayor

Этой зеленой мрази не должно быть впредь не только в электоральном поле и власти, но и на свободе.

4. MayorMayor

А "мудрому нариду" надо почаще напоминать, какое он тупое стадо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, правда не подобається?

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

хто зна... Я вважаю, що у Зеленського непогані шанси перемогти і другий раз. А от у Порошенка - жодних.

7. Blaberus

Тобто, Ви готові до того, що ваш голобородко вас надурить? І більше того, Ви вважаєте це нормою? Воно ж обіцяло що не полізе на другий термін.

8. medwedo berlogsoni

Не знаю ніякого Голобородька. А Зеленський частково виправдав мої особисті сподівання. Не повністю, але виправдовує.
    Медведчука судитимуть (при Порошенкові відомий усім зрадник України Медведчук розцвітав: придбав український трубопровід, з подачі Порошенка, про що буде згодом доведено в відкритому судовому засіданні, придбав телевізійні канали, з допомогою яких сіяли ворожнечу між українцями, і взагалі кепкував із українців, про що свідчать опубліковані телефонні розмови).
    Серйозно взялися за Фірташа і Фукса (якщо Ви слідкуєте за новинами не лише по порохоботьских ресурсах). Будуються дороги європейського рівня. Розвивається авіапромисловість, яка при Порошенкові зовсім занепала.
    У Зеленського є ще три роки, щоб зробити багато корисних для України справ. А отже, якщо він захоче балотуватися на другий термін, я уже з більшою впевненістю голосуватиму за нього. Бо на минулих виборах я голосував у другому турі за нього лише тому. що не хотів, щоб Президентом знову став брехун Порошенко. (Більшість україніців, як і я особисто, віддали перевагу "коту в мішку", аби не брехун і барига Порошенко).

Хоча не виключено, що за три роки політична ситуація зміниться настільки радикально, що Зеленському не буде потреби балотуватися вдруге.
    Вибиратимуть серед достойних людей, а не бариг і брехунів, на кшталт Порошенка чи Януковича.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді будуть інші обставини і побачать, що не такий страшний Зеленський. Може бути кучмівський сценарій і "більше зло", та і що гадати, може і Зеленський повторити долю Черновецького.

10. Good man

Good man Обычный человек

Я бы сильно зауважал родителей Зеленского, если бы его папа за полгода до будущих выборов президента открыто выступил на любой информационной площадке со словами:
    Владимир, хватит, ты показал свой уровень эффективности, не позорь страну и семью, вернись на сцену, где у тебя хорошо получается.

11. Good man

Good man Обычный человек

Если бы ты не знал никакого Голобородько, то никакого президента Зеленского не было бы.
    Л - логика.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, ну от нашо Ви згадуєте цигана всує? ;)
    Чи Ви знову хочете #МПС ? ;)

13. medwedo berlogsoni

А пам"ятаєте, як там опріч того фото з гидливими обличчями Порошенків було ще фото із босими ногами під столом?
    Я ото собі подумав: а чи не їли Порошенки плов із шкарпетками того босоногого щасливця, що сидів поруч із Порошенками?
    Можливо, то був невідомий нікому ром, а шкарпетки - його.
    Тоді все дуже логічно вписується в дихотомію Мих-а: циган і шкарпетки. (Я не знаю, що означає слово "дихотомія", але воно мені подобається).
    Я кожен раз, як Мих пише слово "шкарпетки", згадую ті ступні, що під столом.

• Смішно Смішно x 1
  14. Слава віслюку і його баранам!

FB_IMG_1624107913316.jpg FB_IMG_1624107925585.jpg FB_IMG_1624048286346.jpg

15. Зато не Порошенко.
    Слава віслюку і його баранам!!!!
    Ура!

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Треба щось нове і цікаве надибати за Порошенка)
    Бо якщо Петро вдруге візьме булаву - капєц...

17. Blaberus

Вам напевно подобається той факт, що Україна стала токсичною та втратила суб"єктність? Все могло бути набагато гірше. Але на щастя, світові лідери не вважають падлокловуна за людину.
    Мєдвєдчук вже подав в європейський суд позов на Україну. А знаєте що наймерзотніще в цій історії? Що мені, як і зебілам, доведеться сплачувати Мєдвєдчуку компенсацію за політичні переслідування. В результаті, під радісне виття зебілів, Мєдвєдчук отримає гроші і рейтинг. Він і так вибився в мільярдери завдяки вашій бубачкє.
    А зараз маю до Вас запитання: ця кловунада з наїздом на Мєдвєдчука є договорняком чи дурістю? Я вважаю що договорняком. А як вважаєте Ви?
    При Порошенко він не був мільярдером. Стосовно трубопроводу, це було рішення суду. стосовно каналів, які Ви бачіте юридичні механізми, за допомогою яких можна заборонити приватній особи купляти канали? Стосовно кепкування: що, хіба падлокловун не кепкував з українців? І чому зебілів це не засмутило?
    Що, вони вже сидять? Або мені доведеться сплачувати компенсацію не лише Мєдвєдчуку?
    Про це пізніше.
    Це брехня. При Порошенко промисловість непогано розвивалась, на Малишева платили заробітну плату своєчасно.
    Стосовно авіапромисловості, те що зараз це голимі понти, понти, що пов"язані с комплексом людини малого зросту. "Мрія" своїми розмірами підкреслює велічність вождя, а чи не більш потрібні наші "Байрактари"? Але це не велично.
    Так. Але воно не зробило жодної корисної справи. І поскільки воно не лише огидне, але й тупе, нема ніякої гарантії що воно зробить щось корисне.
    Тобто, Ви розумієте що воно Вас може надурити?
    Ось бачіте! А пам"ятаєте, як Ви вили від люті та ненависті, коли я Вам аргументовано довів, що правовірних зебілів, відданих вождеві та зебільній ідеї служби наріду, насправді не більше3-5%?
    Забули додати "якшо Україна залишиться".
    Хоча Ви написали цікаву річ: Ви не вважаєте падлокловуна достойною людиною.

18. Я люблю серіал «Санкції від РНБО». Емоція, сценарій! А головне, сюжет який закручений!

В новій серії «Санкції проти Фірташа»: РНБО збирається на вечірнє засідання, щоб арештувати майно олігарха, але про це дізнається особистий літак і тікає з Києва в Австрію вдень, незадовго до засідання.
    Фірташ, звісно, невдоволений рішенням, однак проголосований «слугами» в першому читанні законопроект, який списує йому 3 мільярда боргів перед «Нафтогазом», компенсовує незручності. Льовочкін далі не вилазить з офіса президента.

Цікаво, у кого в цьому серіалі буде хеппіенд?

Слава віслюку і його баранам

19. Blaberus

Бздите що Порох примусить циган перестати красти і жебракувати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)