Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

нюхай шкарпетки.:)

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хай ше трохи ліпше просмердяться, тоді вже понюхаю ;)

3. З тутешніх розмов

- Він повара-дегустатора з собою привіз. Розумієш? Який реально пробував те, що ми готували і видавав свій вердикт, можна/не можна їсти.
    - А ще був чувак з кейсом, в якому техніка, що перевіряє їжу на наявність ядів.
    - Він сцявся самостійно крок ступити.
    - А охорони було стільки, що я стільки ще не бачив. Тут тобі і УДО, і центр А, і ГУР і ще якісь, хрін пойми звідки, робокопи.
    - Як Порох приїжджав у Авдос, то було 3 мікроавтобуси і один джип. А тут просто колона машин, що я за**ався рахувати.
    - Та хай він горить в пеклі разом з його візитами.
    Тиждень до приїзду як почали нам любити* мозок, то закінчили тиждень після від‘їзду. Нахрена воно нам таке треба???

Вгадайте про кого мова

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так вісьмох піймали, більше бажаючих бути пійманими не виявилося. Я навів цитату з мережі.
    Повідомлення про пійманих, за яких Коломойським було заплачено гроші, появилося в ЗМІ, і спростування, що брехня, не було.

Чи всі брешуть, один Порошенко каже правду?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, буквально якісь дурники залишилися Порошенка захищати.
    Сміються, де треба і не треба. Нічого крім шкарпеток толкового сказати не можуть.
    Два миха - Мих і Микайло Хомчин - от і вся опора Порошенка в ЛФ.

6. Gyppsy

А і справді, шось пропали тих два молодца із одного ларца)
    Може на якісь курси подалися?:scratch_one-s_head:

7. Good man

Good man Обычный человек

Ошибаешься, паря.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Зеленський Байдену прямо сказав і строго так. Якщо США нас підтримують, то повинні це робити економічно. А МВФ вилаяв. Вони якісь дивні. Прив'язують кредити до реформ.
    А не треба нічого прив'язувати, треба давати гроші Вові і компанії просто так. Без умов. Тому що у нього Велике Будівництво, президентський університет і мільярд дерев. Економіка в ступорі. А де гроші на все брати - треба друзям, олігархам, депутатам, братам Єрмака, ботам Подоляка, збільшувати зміст і масштаби крадіжок. А то розбіжаться.
    Ось і вимагає у Байдена. Тільки Вова, Джо не родич з Кривого Рогу. До якого можна прийти і сказати: "Папа прости зас @ АНЦА, все проіпал - дай грошей, а я потім спробую виправити."
    Там це так не працює. Вранці реформи - ввечері гроші. Можна і навпаки, але реформи вперед.

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не бздіть за мене. Я завжди був прихильником своєї особистої думки і мені завжди було начхати на бидло, що мене оточує. За кого би воно не голосувало: за Гєпу, за Овоча, або за падлокловуна.
    Вважаєте що зебіли будуть нормально ставитись до розумних і порядних людей? Ви помиляєтесь. Бо бидло.
    І якшо Ви любите цитувати Письмо, процитуйте про бісер і свиней.
    Бу-га-га. Цікаво, що отримав жадібний до халяви нарід, коли обрав падлокловуна. А ось йому дуля! А зебіли так вірили в кловуняче падло!

11. ГосДура зобидилась на українських вболівальників за "Путін - ху@ло".
    Вимагає покарати українців, ніжкою тупає
    Ой, та годі вам. Введіть симетричні санкції у відповідь.
    Прийміть закон, що зеленський теж ху@ло.
    Нам не жалько, а вам приятно

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Гос.дурі не дивуюсь, але є і у нас їх брати по розуму.
    Навіть від Гончаренка чув, Зеленський може не подобатись, можна його критикувати між своїми, а виносити це між чужі країни - це вже занадто. Але нижчій порохоботській піхоті це все одно.
    Не буває такого, що всі погані, тільки я хороший.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хтось стверджує що Ви хороший?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Gyppsy

Слава Порошенку!

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Досить, де треба і нетреба впихувати Порошенка!
    Як у США, незадоволені Байденом, не кричать "Поверніть Трампа!, Дурні виборці, що за нього не голосували"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)