Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а як там Ваші ПЄСи проголосували цього разу?
    Як Ви тепер назвете фракцію ПЄС? Знову гавнюками, чи якось інакше? ;)

Львівець @Мих -уїл, якщо маєте лінк з ВР на це голосування, то дайте, будьте такі добрі.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Угу, добро роби підпільно, щоб часом ніхто не побачив, інакше то піар.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган, ти ж беграмотний, що з тобою говорити? У тебе Gyppsy з двома Р. Тому дивсь на себе. Я не входжу в жодну партію, тому вони такі ваші, як і мої. І для мене немає значення назва партії, коли мова йде проти української мови. З`їв?

Нюхай шкарпетки Пороха. Нема роботи шукати голосування....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найсильніший кандидат Станіславщини виявився слабким на розум. Сьогодні Василь Вірастюк, цей щирий українець!, склав присягу народного депутата і одразу ж проголосував за скасування показу фільмів українською і проведення концертних заходів українською нібито через ковід. Який чудовий старт! Яким же буде фініш?

Минулого разу злочинним антиукраїнським законопроєктам №5554 та №5554-1, які внесли "слуги"-вбивці мови Потураєв, Кравчук і Санченко, не вистачило голосів для включен…
    Показати більше...

• Смішно Смішно x 1
  5. Gyppsy

Йой, хто би говорив... )
    Львівець @Мих -уїл, у Вас самого он НІКом є слово з трьох букв, одна з них буква "х" :)))
    А берете і кажете...
    Львівець @Мих -уїл, а чо Ви так раптом возбудилися через Вірастюка, шо аж називаєте його вбивцею мови?
    А чому ж тоді, коли голосували за російську мову у вишах, Ви тих наших славних українців Княжицького, Парубія, Геращенку, Джемілєва, Синютку, Федину, патріота Гончаренка і інших ПЄСів назвали тільки гамнюками?
    Вони хіба не вбивці мови? ;)
    Нема сили нюхати шкарпетки Пороха.
    Я до 22.30 бавився на городі, розсаду висаджував, трошки змучився;

Та й дивитися нинішнє голосування лєнь. Хіба як попаде в очі, то я Вам покажу, добре?

6. Gyppsy

А я таки взяв і полазив по Верховні Раді :)))
    Львівець @Мих -уїл, ніби виглядає так, що Ви знову перднули в калабаню)))

Вірастюк не голосував за скасування показу фільмів українською і проведення концертних заходів українською нібито через ковід, бо нині такого голосування й не було)))
    Він ніби-то проголосував за проєкт постанови № 4690-16 "Про внесення змін до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання".
    Цим документом були включені до порядку денного Ради законопроєкти №5554 та №5554-1, якими пропонується відтермінувати обов’язкове озвучення (дублювання) фільмів українською мовою через карантин.

А вже майбутнє голосування законопроєктів №5554 та №5554-1 вирішить долю озвучення (дублювання) фільмів українською мовою.

Так що, львівець @Мих -уїл, вчіть матчасть, не скачіть і не гоніть хвилю :)))

#МПС

Останнє редагування: 16 чер 2021
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не зовсім.
    Як весною 2014 Кололмойша не допустив ватних шабашів і війни на Дніпропетровщині, тому що він великий патріот чи так було йому вигідно? Так і деякі вчинки Порошенка, патріотизм чи власна вигода?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Gyppsy

Вау!!! :yahoo:
    @Lanktocha, Вам +100500 два рази:yahoo:

9. Ловіть наркомана в баби на городі:

Пресконференція мальчіка-не дурачка 43 годіка для журналістів телеканалів "1+1", "Інтер", "Україна", і "Дом".

Всеукраїнський форум «Україна 30. Економіка без олігархів».

‍♂️ Вчора наші іноземні партнери заявили про те, що Україна отримає членство в НАТО через ПДЧ. Як оцінюєте цей сигнал? Якої реакції чекаєте від нашого сусіда?

По-перше я хотів би сказати це не просто меседж Сполучених Штатів російській федерації...
    Щоб отримати цей меседж прямий... наприкінці... очікуючи його ... там... багато-багато років да? Я вважаю що ми всі дуже багато працювали. І перш за все працювали це мн-мн це не для красномовного словца наші військові, які показують міцність армії потужність що ми готові захищати. Я про це до речі комунікував з усіма лідерами зав-
    завжди наполегливо їх запрошував в Україну саме на Донбас, приїзжав не не одного разу саме на Донбас, щоб вони бачили рівень, ми достойні саме бути членами альянсу, якщо альянс бачить Україну серед а-а-а одного рівня членів альянсу не десь там за лаштунками, а дійсно за одним а-а-а столом.
    Вважаю що це правильне рішення я вдячний Президентові Байдену, ми з ним про це говорили говорили прямо е-е-е а-а-а також вдячен. Е-е-е ну всім представникам, а особливо тих е-е-е країн, які завжди нас підтримували і прибалтійські країни всі і Польша і окрема вдячність моя прем'єру Великобританії, з яким у нас окремі дуже теплі стосунки пану Джонсону, ми з ним спілкувались до засідання... Багато всього а-а-а могло бути, ми отримаємо я вважаю найбільше так всі кажуть правда найбільше що ми могли отримати... я вважаю, що Україна заслуговує на більше тем не меньш це не через жадібність, а просто я вважаю що е-е-е ми дійсно з-з-з заслуговуємо для того щоби бути одним із рівних в альянсі потужних країн. І нас па-потрібно запрошувати я вважаю що це чесно. Ми не повинні проситись.

Я вважаю, що в цілому ту політику яку ми обрали на сьогодні а-а-а політику бажаного гостя а не просто бігати, кричати, приймати якісь закони, вішати плакати, комунікувати с засобами масової інформації що будь ласка дайте мені сфотографуватися з Президентом Сполучених Штатів чи з чи чи будь з ким, я вважаю що у нас інша політика, вона правильна, вона не просто політика тому що вона внутрішня а-а-а внутрішня міцна позиція, щодо поваги до України як до е-е-е держави. Як до нації. Я важли я вважаю що це важливе і, і незважаючи на те, що воно не всім подобається, не всім лідерам поз подобається така пряма позиція, щодо України і щодо підтримки України м-м-м е-е-е я і-і-і багато зараз кажуть, що в нас дуже різка позиція, жорстка позиція, що комусь це не подобається, я вважаю що вона cправедлива, тому що вона чесна. Все що я комунікую, я я так думаю, я про це говорю і не тільки я, вся наша команда що стосується чи сигнал це для Росії, я не знаю, подивимось як закінчиться важливий самміт Байден-Путін. Тим не меньш я вдячен і підтримці Сполучених Штатів ок-окремо, у ніх у них, дійсно, підтримка і двопартійна підтримка завжди, підтримка України...

‍♀️ Про олігархів. План "Б".

Я дійсно поважаю великий бізнес, я поважаю в принципі будь-який бізнес тому що я сам 20-ть років працював в бізнесі, знаю як це не просто, як це не просто вибиватися бути одним із най найкращіх це також війна - вона нормальна, вона цивілізована, я сам за цивілізовану війну, за цивілізовану конкуренцію коли я займався бізнесом я ніколи не просив підтримки держави ми не мали цього не-е-е плям-чвяк-хрюк я маю на увазі я зараз б-б-б-б без будь-яких там е-е-е нууу е-е-е упрьоків там упрьоков да я просто кажу це відверто бізнес є бізнес він працює за законом в рамках ринковой конкуренціі це правильно, якщо ви починаєте користуватись державою, державним бюджетом, вплив на чиновників, на депутатів, на будь-кого вплив, на адміністрації тоді це було адміністрації Президента, якщо ви комунікуєте я вважаю що це не є ринкова економіка це несправедливо ви є еммм через ті важелі можливость великий капітал ви е-е-е є олігархи, тому коли ми з вами говоримо про план який ще план, я вважаю е-е-е ну може це звучить достатньо різко але я вважаю що плани повинні думати саме ти бізнесмени ті бізнесмени які е-е-е хочуть залишитись олігархами. Це у них повинен бути план "Бе", "Це", а нам як державі не потрібно це робити, у нас є один план, план "А", ми домовились що олігархів в Україні не буде, це потрібно для України і для іміджу зовнішнього, для нормального інвестиційного клімату що будь-який бізнесмен приїде сюди і тут буде здорова конкуренція...
    Що людина не буде заходити тут, а його не будуть перевіряти щодня якімісь там справками правоохоронці чи політики чи щ-щ-щ чи щ-щ-щ ц-ц-ц чи якісь в інтернеті багато там міліон статей замовлених тощо. Багато таких речей. Так не побудуєш відкриту прозору Україну. Тому вважаю що нам не потрібен будь-який план, у нас є зрозумілий план я маю на увазі альтернативний, у нас є зрозумілий план - це перший потужний крок цей закон а-а-а про деолігархізацію далі буде ще декілька законодавчих ініціатив...

‍♀️ Який план "Б" якщо закон не приймуть. Ви казали про референдум, багато чуток щодо розпуску Верховної Ради. Який план "Б"?

Для України сьогодні потрібна стабільність але-е-е-е безальтернативна влада я так вважаю то був час, були попередження достатньо було багато попереджень, сигналів, навіть зустрічей з багатьма людьми представниками того чи іншого великого бізнесу, а також представниками парламентаріями і чиновниками, які лобіюють і досі ті чи інші такі а-а-а гм-м-м фінансові великі фінансові платформи я вважаю що я достатньо зробив для того щоби надати можливість всім людям цивілізовано працювати не всім людям а цим самим структурам працювати цивілізовано в Україні. Тому я сказав про референдум абсолютно відверто якщо у мене не буде, я су... я дуже сумніваюсь в цьому, але якщо раптом так станеться, що парламентарі захотять перетворитися с закоників в бізнесменів дуже швидких то я буду чекати підтримку у суспільства і тоді у мене є те про що ви сказали, а поки що я працюю я впевнений в партії е-е-е-м-м-м "слуга народу" яка повинна підтримати, далі є ще деякілька декілька як вони говорять про себе демократичніх партій в парламенті, мені здається що вони повинні підтримати цю ініціативу незважаючи на те що це була моя ініціатива а не іх, я вважаю що це буль-плям-хрюк назовуть в майбутньому що це спільна ініціатива...
    ...Це вихід для олігархів тому що насамперед будують бізнес, робочі місця, це круто, вас всі будуть поважати, по-податки, вкладуйте там багато різних фондів, привозьте зірок, робить круті лікарні і вас запам'ятає Україна назавжди, ваших дітей, онуків всі будуть поважати і ви не витрачаєте гроші на політику...

‍♀️ Ви розглядаєте варіант розпуску Ради?

Сьогодні Україні потрібна стабільність тому і закони є такі - деолігархічні, тощо, закон про референдум, коли можно спокійно вирішувати питання, тому і зняття недоторканості, тому і закон про імпічмент... Дивіться, що сьогодні под під Верховною Радою, ну, мені, просто дуже жалко там знаходяться бабулі і діти, бачили да? В жовтіх кєпочках ОПЗЖ. Щось там в церкві знов не знов не те і так випадково всі переймаються цим питанням що випадково тисячи бабуль прийшли в жовтіх кєпочках ОПЗЖ. Ну, як це виглядає? Наша задача щоб у цих бабуль було достатньо грошей щоб вони не виходили... Тому і стабільність вибачте я іноді перестрибаю в думках тому я вважаю розпускати Раду ну... немає сьогодні сенсу з точки зору стабільності...
    ... Що було з РНБО пару десятків років? Чому всі казали що там це... яка казали "кладбіще збитих льотчиків"? Так казали.

... кадастри, реєстри... багато чого треба зробити, так само і тут. Да, буде ще пару законодавчих ініціатив а-а-а які допоможуть дійсно позбавитись олігархату і... ну... ем-м-м цей закон дає можливість олігарху якщо він хоче бути олігархім залишитись їм. Він може буть, в нього будуть певні проблеми, але ж це повинно щось коштувати для людини, якщо людина обрала такий е-е-е такий собі хід свого життя...

Ми ж бачимо що відбувається з Укрзалізницею? Просто без сльоз неможливо дивитись це правда я я бачив я бачив повністю їх математику, повністю їх картину, повністю їх заборгованість. Не сх там ну... ну вони банкрути... мільярди... мільярди... вони на сьогодні сплачують кредити ще кредити уявіть собі, які брали кредити по 12-13 відсотків в доларі... от такі брали кредити ну там ба, ну там 200-300 міліонів доларів тільки тільки 200-300 міліонів доларів по 12-13 відсотків щомісяця сплачують. Зараз прийшов новий міністр Кубраков йому поставлена задача від
    банкрутства перейти до а-а-а підприємства яке заробляє гроші. Тому Укрзалізниця, незважаючи на те що це стратегічне підприємство, я ну я не бачу великої проблеми що наприклад там в а-а-а вокзали, в будівлі вокзалів зайшлі круті якісь там не знаю, ну якісь рітейлери. Да велики. Там щоб були магазини, кафе, щоб там були кінотеатри...
    Я вважаю що в цю в концесію у нас є законодавство яке дозволяє, якщо щось не дозволяє, треба змінювати законодавство... Я вважаю що щоб в принципі всі вокзали я не бачу тут ну я не бачу може там хтось бачить я вибачаюсь я не кажу що в мене там є сто відсоткова досвідчена людина в цьому напрямку... Я б здав в концесію всі вокзали...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну а туди, не ходив, куди послав Зеленський? :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, пальчиком Бєня помахав на ватників, чи обрізанцем помахав?:)))

Брєд сивої кобили....

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Сам факт, шановний!
    Хіба не був спокій на Дніпропетровщині, коли на Донеччині та Харківщині, ватні шабаші, підняття триколорів та крики "Путін вваді вайска!"? Інша річ, війна та "чорна діра" на території Дніпропетровщини не вигідні Коломойському та його бізнесу.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Обговорювати нема що.
    Якась зараза бере покадрово обличчя Зеленського. Примітивний прийом.
    Так можна накадрити будь-кого. Розумні люди це розуміють. А оскільки дурачків у нас лише 13 відсотків (ті, що проголосували в першому турі за Порошенка, то хай радіють. Дурному - радість).
    От, для прикладу, на вскидку, Порошенка також можна виставити ідіотом, якщо вихоплювати кадри з відео. Це навіть - якщо не старатися.
    А як вибирати стоп-кадри цілеспрямовано, то можна розміщувати листівки з підписом "Нє пєй, Іванушка, Порошєноком станешь!"
    vlcsnap-2021-06-16-21h25m23s203.png vlcsnap-2021-06-16-21h24m05s343.png vlcsnap-2021-06-16-21h24m47s234.png

14. medwedo berlogsoni

Тупо, Миху. Як тільки в Дніпропетровську появилися ті, хто організовував Дніпропетровську республіку, Коломойський дав об"яву, що за кожного російського агітатора, якого спіймають, платитиме скількись там тисяч доларів. Зразу привели кілька справжніх, а кілька - просто під шумок. Розібралися. Відділили козлів від козліщ (чи як там) і бажаючих бути схопленими різко поменшало.

Ви, Миху, якби не впали з дерева і не вдарилися головою, напевно пам"ятали б ті події
    Я Вам даю цитату з інтернету, який нічого не забуває. Ще дурачок паря зі мною на цю тему сперечався більше двох років тому. Ну, з ним все зрозуміло: пензюк-кацап - він і є пензюк.
    А Вам мало би бути соромно, що не пам"ятаєте, як швиденько загасили "республіку" в Дніпрі.
    Коломойский заплатит $10 000 за голову российского диверсанта

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ну, а от було повідомлення, що "Бєнціон шутіть нє любіт".
    Коломойский уже выплатил $80 000 за пойманных сепаратистов

16. Gyppsy

Я шось пропустив? :scratch_one-s_head:
    Львівець @Мих -уїл, а куди послав Зеленський? А Ви вже ходили?
    Розказуйте, шо там? Цікаво ж...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не треба було тобі писок тримати коло калабані. Хто тобі винен?:)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Багато голів принесли ?
    Чи ви любе їсти, все що Бєна насипе?
    любите Г+Г ? :)))

19. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а якщо серйозно - от нашо Ви перепощуєте всяку бздуру? Це ж рівень зацямканого бота / хоть зеленобота, хоть порохобота, хоть юлебота.../
    Ви це робите навмисне, чи Вам лиш би щось кукурікнути?

А мене колись дивувало і навіть шокувало, якщо на лавочці шановне товариство зневажливо відзивалося про пана з розени...
    Виявляється такі да ;

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)