Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я сьогодні щось подібне казав зебілам на роботі.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Паркан пензля невідомого майстра. Грошики майстре за це убожество отримав. Але Порошенку уже лише припарки можуть допомогти.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Blaberus

Із такою писаниною на "Розсміши коміка" не один би розсміявся. Талант пропадає.
    Скільки харкати жовчю?

Не всі виборці Порошенка 2019 - нарвана гопота, хто проголосував, як за перевіренішого і "менше зло", закономірну перемогу Зеленського не сприйняв так дико.

4. Blaberus

Мавпо, чому Вм смердите на форумі? Ви повинні працювати на Судан і висаджувати дерева!

5. Blaberus

Спровергніть, будь ласка.
    Але всі хто проголосував за Зеленського - "нарвана гопота". Я вірно Вас зрозумів?

6. Lanktocha

Не вірно!

Раз напишеш, із поясненнями, все по поличках, другий пост, порохоботам нічого не зрозуміло і все, що писав, ще раз переписувати.
    Виборці були різні і всім приписати один ярлик, те саме, що сказати, що всі французи такі, як Наполеон.

7. Blaberus

Чому? Я, можу це довести.
    Наприклад, отара зебілів вірить Мєдвєдчуку.
    І на підсвідомому рівні зневажає падлокловуна.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Blaberus

Lanktocha, з чим конкретно Ви не погоджуєтесь?

9. Lanktocha

Хоч трісни.
    Як вже пояснити. Якщо вже по приїджених і багатьба підзабутими виборами 2019. Проголосувавший за одного з кандидатів, не факт, що цей кандидат його кумир, за якого піде в вогонь і в воду. Особливо у ІІ турі пішов вибір "меншого зла", до кінця не розумію, чому за таким критерієм обирали Зеленського, але так обрали, ніхто посипати голову попелом чи робити перевибори не збирається. Вибори давно відбулися. Завіса!

10. Blaberus

Навіть хоч в штані накладіть.
    Лактоша, чому настільки бурхлива реакція? Я писав що можу довести свої тези. Ви боїтесь того, що будете розчавлені моєю залізною логікою? Недарма боїтесь.
    Таким чином, зебілоїдне бидло вірить Мєдвєдчуку. Чому я зробив такий висновок? Бо вони носяться з плівками Бігуса як дурні з торбами. А там Мєдвєдчук розповідає що Порошенко поганий. І вони вірять, бо вони є проросійським бидлом. Мєдвєдчук каже що Порошенко затримував звільнення Рахмана? Вони вірять Мєдведчуку навіть більше ніж Рахману, який спроверг цю брехню.
    Зебілоїдне бидло зневажає падлокловуна, якого саме і обрало. Чому? Ось їхній наркоша пообіцяв висадити 1 000 000 000 дерев на протязі трьох років. Тобто 913242 дерева за добу, включаючі зиму. Чому я не бачу орди зебілів з лопатами і саджанцями? Вони що, хочуть щоб їх боженька пошився в дурні?
    І завершуючі свій допис, хочу у вас запитати: якшо на наступних виборах в фінал вийдуть Мєдведчук і Порошенко, за кого Ви будете голосувати? Жартую. Ви професійний ідіот. Але зебіли будуть голосувати за Мєдвєдчука. Здогадались чому, або пояснити детально?

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

12. Blaberus

Lanktocha, чому тупо? Поясніть, будь ласка.

13. Lanktocha

Скільки харкатися жовчю?
    Нова фантазії Порошенко/Медведчук, вже пролетіли із прогнозами Порошенко/Бойко чи Порошенко/Тимошенко, цим 2, те ще і коли будуть вибори, пора вже на пенсії сидіти, вирощувати помідори на дачі та няньчити внуків. Медведчук - надто токсичний, Порошенку краще спокійно піти, накрайняк, розкрутити свою людину, не йти шляхом повторного балатування Януковича, Пуйло - Айфоня - Пуйло, Трамп-пам-пам чи Філарет.

14. Blaberus

Поки зебіли в ній не захлинуться.
    Лактоша, якшо Ви з повагою відноситесь до вибору бидла, хто Ви такий щоб давати поради?

15. Blaberus

З останньою фразою я категорично не згоден:

Це не я довірив країну цьому покидьку.

16. Lanktocha

Поки що захлинаються інші.
    Нагадаю давні істини "Як ставишся до інших, так інші будуть ставитись до тебе" та "По вірі вашій дасться вам".

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка завіса? А хто буде жерти це так зване менше зло?

Нє, рєбята - дємократи.... Пять років мусите їсти гавно те, що вибрали, а тоді, якщо дійде - виберете когось іншого.

18. Lanktocha

Хіба вибори не у минулому, та офіційні у майбуиньому, але не сьогодні чи завтра?
    Із вуличними заворушеннями чи придворним переворотом - фальстар, явно не підтримуваний більшістю.

19. Цей ідіот ніяк не дочекається виборів щоб вибрати чергового віслюка

• Подобається Подобається x 1
  20. Lanktocha

Ще їдіоти-боти погавкають.
    Провал на виборах 2019 нічому не навчив.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)