Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Станислав КошковскийЄвропейська Солідарність(спільнота підтримки Порошенка)
    6 год ·

=AZVUX8mr_0bc9GEgPGfNvKgpesuDDQNPbGRIKN1D0R2PmDsvbqdJPIXlvLQ-EVGgn4wWji480zVf4ZOSWIeqmt31CorrIvxezgjxj3CMJnJaqiNpB_6aOGmV3gUg_mIUG7SgLnlFfuWDNmFKRz8qEiqeN7L33EWMbNpnGmqpjL9rrxH1nWUgkwxbL8mNHwLrTRi_0ClRpQDjODAi02Q6M6GI&__tn__=EH-y-R']
    =AZVUX8mr_0bc9GEgPGfNvKgpesuDDQNPbGRIKN1D0R2PmDsvbqdJPIXlvLQ-EVGgn4wWji480zVf4ZOSWIeqmt31CorrIvxezgjxj3CMJnJaqiNpB_6aOGmV3gUg_mIUG7SgLnlFfuWDNmFKRz8qEiqeN7L33EWMbNpnGmqpjL9rrxH1nWUgkwxbL8mNHwLrTRi_0ClRpQDjODAi02Q6M6GI&__tn__=EH-y-R']

Талка Зикова
    7 год ·
    #Інсайд
    [​IMG]На Банковій істерика через відео-звернення Кличка для з’їзду «Європейської солідарності».
    [​IMG]Наші джерела з ОП повідомляють, що Зеленський лютує через появу відео-звернення Кличка на з’їзді партії Порошенка. Фактично, це звернення було «привітиком» для Зеленського і на Банковій це зрозуміли.
    Бо ще рік тому Кличко намагався дистанціюватись від партії п’ятого президента. Наразі він не побоявся публічно висловити підтримку та закликати до єднання проєвропейських сил.
    [​IMG]Це означає, що в разі посилення протистояння офісу Зеленського з Кличком, «УДАР» може повернутись до союзу з Порошенком. Тобто, Зеленський своїми руками створює собі противника, якому не зможе протистояти.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смаженим запахло, ой запахло!

=AZWjYhktipULvUwb3EYXGZBivQU3eRgT-p2BhYeTKyJUP2fth9_yCEv5QgWQWx_BU9bUl3fTmTl-1OuCs1sihkWM1Omc8WTsQnE2j8rM69KPUssEQsw8RNjevhglb3K9MZcu0lWe65IOLH16hrRGpnGshQFM0TAy26MRhfZOQ9EUQ4GpAaZ9llrQaE33mq3BvvmZdEsSJ6nUqzLzSLDq7SOp&__tn__=EH-y-R']
    =AZWjYhktipULvUwb3EYXGZBivQU3eRgT-p2BhYeTKyJUP2fth9_yCEv5QgWQWx_BU9bUl3fTmTl-1OuCs1sihkWM1Omc8WTsQnE2j8rM69KPUssEQsw8RNjevhglb3K9MZcu0lWe65IOLH16hrRGpnGshQFM0TAy26MRhfZOQ9EUQ4GpAaZ9llrQaE33mq3BvvmZdEsSJ6nUqzLzSLDq7SOp&__tn__=EH-y-R']

Adam Viter разом з Адамом Вітером і Тарасом Бородачем.
    30 травня о 16:27 ·
    Руслан Карімов - Бігуса пора вже так затягати по судах, щоб він впав від кругового обігу в транс, а коли отямиться, прозріє від того що, вже п'ятий, або шостий рік ходить головним імператором-наполеоном по зоні ... і все це під безперервний фон дебільно] музики, яку він вставляє в свої брехливі відео-розслідування ... Чомусь брату Єрмака можна брати хабарі по 40-50 лямов, і ніякого «розслідування» від цього дешевого пі #% дабола Бігуса ми так і не дочекалися.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1145448069271374&id=100014185745857
    Євген Осіпенко до Я_один_з_25%
    https://www.facebook.com/groups/414475795772236/?multi_permalinks=886747365211741&hoisted_section_header_type=recently_seen

• Подобається Подобається x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Ви ж добре знаєте, чому я ПРОТИ Порошенка ;)
    І ЗА нього я більше ніколи не буду.

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Існує думка, що тільки Бог знає, кому що добре, навіть якщо воно і болить. От, якби в Америці не було б бомжів, безробіття, расизму, масових рострілів, наркомафії, сексзбоченців і т.п., я би ще не раз подумав, а так вибачайте, нічого духовного вони не запропонують, крім отих фільмів зі смертельними перегонами зеків - повних лайки, вбивств, розпусти і т.д., куди тягне нас Петро Порошенко. Хоче туди - валіза, аеропорт, Вашингтон... тю-тю))

5. Я думаю кумунякам давно пора чумуйдан, вокзал кацапстан.

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І це логічно.
    Бо за Порошенко порядні люди.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А ще існує думка що Коммунарец хворий на голову. І що?
    Це все тимчасово. Незабаром американці спалять Білий дом і побудують на його руїнах церкву МП. А всіх католіків та інших язичників загонять в табори, щоб вони своєю працею годували православне бидло.

8. Проблема всех обещаний Зеленского и его команды одна. Они палятся на цифрах. Что Вова и Ко нам уже только не обещали. И вакцин 50 миллионов доз, и новых рабочих мест 500 000, и рост экономики на 40%, и миллиард деревьев, и ещё много чего.
    А выход прост. Думаю на ближайшем заседании СНБО, специально для обещаний Зеленского и Слуг Народа введут новую цифру - Охулиард.
    Тогда все будет красиво. В ближайшее время наше правительство поднимет экономику на охулиард процентов или мы завезём охулиард доз вакцин, или за три года высадим охулиард деревьев и потратим на это все охулиард гривен.
    А потом на любой вопрос Зеля сможет ответить. Мы обещали - мы сделали. Потому что сколько это ХЗ. Например для вакцин охулиард - это 50 тысяч, для экономики минус 5%, а для деревьев вообще сколько есть в лесу. Главное охулиарды гривен освоены.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ні з кого ліпити божка не варто. Скоріше метод, говорити те, що хочуть почути.

10. Lanktocha

Все умовно і різні можуть бути критерії для цього терміну. Навіть серед виборців ІІ туру, що всі 73% алкаші, наркомани, ті що нюхають клей і займаються гоп-стопом? Як і декого з порохоботської гопоти культуурним і порядним не назвеш.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

все відносно: у когось піджак підімятий, а хтось ху.м грає на сцені.
    Як на мене, це прірва у порівнянні культур, а комусь здається, що це майже одне і те ж. Серед тих, хто судить теж є любітєлі подібної музики та інструментів. А ще буває, що їх більшість.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пройшло 2 роки правління "меншого зла". Назвіть пару позитивів у порівнянні з попереднім. Важкувато? Але тупизна, безграмотність зараз у лідерах серед електорату. То хто і за що ліпить божка?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

900 тисяч доз вакцини і запрошення у Вашингтон: У Байдена розповіли про переговори з Зеленським
    Вапроси єсть? - Вапросав нєт. Пішов я на город.
    ЗІ. Порохоботам залишилося лише "скланять і спрягать" прізвище Псакі, як це колись робили разйобнічкі-скабєюшкі.

14. Lanktocha

Хто хоче побачити якийсь позитив - бачить.

15. Коммунарец

Ну, то думайте собі)
    "Петух тоже думал, да в суп попал")

16. Коммунарец

Я сподівався, що немає дурнішого за Зеленського... А воно он як, знайшовся)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

З моменту свого обрання президентом України Володимир Зеленський живе у брехні. У брехні живуть його наближені - їм це вигідно. У брехні живуть його прихильники - одним це просто подобається, а інші не мають сміливості зізнатися, що стали співучасниками жахливого експерименту над власною країною. Але найголовніша брехня - це навіть не те, що вони говорять і що роблять насправді.
    Найголовніша брехня - це те, що вони думають, що у них є вибір. Що вони можуть обдурити цивілізований світ і змусити його допомагати Україні в ситуації, коли вони будуть намагатися побудувати тут лукашенківську Білорусь. Що вони можуть обдурити українців, показати їм, що Захід «не допомагає» і потрібно домовлятися з Путіним. Що вони можуть обдурити Путіна, погодитися з якимось там особливим статусом Донбасу і російською мовою - щоб він вивів війська з території України і дозволив “95 кварталу” продавати серіальчики у російські кінотеатри.
    А тільки обдурити нікого не вдасться. Путіну потрібні не їх низькопробні серіали. Путіну потрібна Україна. Українцям потрібна своя країна. А Заходу потрібно, щоб ця країна стала цивілізованою державою, а не була охлократичною потворою.
    Ці люди можуть збагатитися - і збагачуються. Вони можуть насолоджуватися своїм незаслуженим становищем в суспільстві - і насолоджуються. Але обдурити, у кінцевому рахунку, вони зможуть тільки самих себе.

ESPRESO.TV
    Віталій Портников: Українці під владою брехунів
    У офісі президента України Володимира Зеленського не соромляться переписувати повідомлення про з

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ха, я колисьтокалі випадково натрапив на того Портникова. Бо раніше я його не знав, а тут якраз ящик калатав на кухні.
    Так от, відразу подумалося - він з того самого койця, що і той Полярков в блайзері на якомусь Петровому аналі)))
    А коли Портніков сказав тіпа: "Якби я був на місці Зеленського, то я би зробив це, це і ось це дуже швидко", я переключив телек і більше ніколи не буду цікавитися цим Портніковим :)))

19. Lanktocha

А брехня є тільки при Зеленському? Унікальне та новітнє явище, якого не було раніше?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)