Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, 73%

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуга олігархів:

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а виявляється, що Ви зовсім не знайомі з програмою Порошенка :)))
    "Акт терористичної операції не може і не буде тривати два-три місяці. Вона має і буде тривати години"

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA?t=118

Львівець @Мих -уїл, вчіть матчасть ;)

#МПС

Останнє редагування: 6 чер 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Баян Баян x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є принцип: "Як ставишся до когось, так будуть ставитися до тебе", потім непотрібно дивуватись, за що порохоботів не люблять. Я багато у чому не розумію та не підтримую такий вибір, але чортів на Землі немає, нема чого нити і робити з Порошенка ангела, а з Зеленського чорта, кидатися на інших та харкати жовчю.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

година - то ще дуже довго.
    клоун обіцяв - зразу, просто перестати стріляти.
    А скільки тре часу, щоб перестати стріляти? Хвилину вистарчить?:haha::haha::haha:

Порошенко сказав, що АТО можна закінчити за години, а клоун сказав, щоб закінчити війну, тре просто перестати стріляти.

:scratch_one-s_head:

Поржіть, зебобіки, з себе, як вас можна намахувати.

А тепер слідкуйте за руками. Клоун обіцяв побороти олігархів в Україні. Але як? Ввів закон, де він сам визначатиме хто є олігарх.
    Тобто Ахмєтов, Новіков, Фірташ, Кучми зять вже не олігархи. Хоча нічого не змінилося. Просто їх тепер назвуть бізнесмени.

Ось так просто, зебобіки вас знову зробили козликами. А олігархів у нас тепер два. Один з них - фінансист клоуна, а інший в опозиції до клоуна.

Ну а зебобікам - макарони: ми перемогли олігархів.:)))

6. Lanktocha

Перевод стрілок, шанновний, мова йшла про значно перебільшену популістичну заяву Порошенка, а не що сказав Зеленський чи Папа Римський.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а чо Ви знову відразу перекидаєте розмову на Зеленського? :)))
    Ви ж хотіли підтвердження слів Петі про години
    - я Вам дав кіно з його словами про години.
    І ви відразу #МПС :)))

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хто я, чим займаюсь і яку кваліфікацію маю це конфіденційна інформація, тобто не Ваша справа. Едине що Вам потрібно знати, я не маю ніякого відношення до кловунади, шоу-бізнесу та іншого лайна. Я навіть не "служіл в КВНє".
    Чортів немає. Але є дурні, що небезпечніші за чортів.
    Добре. Тоді ставидо запитання наступним чином: чому при Порошенко контрснайперські групи не були відведені, а Зеленський їх відвів? Можливо для створення комфортних та безпечних умов тренування російських снайперів?
    Для Вас сайт ДНР авторитетне джерело. І Що?
    Якби це так дійсно було! Але тварюку доведеться скидувати.

9. Blaberus

Я не Зеленський, мені не потрібна любов дебілів. Більш того, я був би засмучений якби дебіли та падлюки, які обрали віслюка, мене любили. Це казало би про те, що я чимось подібний до них.

10. Blaberus

Тупе циганське рило! Тема зветься "Зеленський і КО - 2"!

• Подобається Подобається x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Видя поведение медведя на форуме, попортить ему шкуру - благое дело.

12. Blaberus

Вы имеете в виду японского макака?

13. Good man

Good man Обычный человек

Угу. Этот пензенский медведь давно заслуживает бана от администрации форума.

14. Blaberus

Ну почему же? Его очень прикольно препарировать. Он даже признал что падлоклоун ворует больше чем Овощ.

15. Good man

Good man Обычный человек

Это да, но он стравливает борщеварочку, Планктошу и Ваську с остальными. Я как-то сказал, если Медведо забанить, то эти в течение месяца сами разбегутся.

16. Blaberus

Ну, их тоже прикольно тьікать рьілами в клоунячье дерьмо. Так что пусть остаются.

17. Lanktocha

Далі не можуть заспокоїтись і далі обхаркування жовчю.
    Звідки інформація? Таке заявляв начальик ген.штабу чи хто?
    Тоді для чого себе возвеличувати, а когось понижувати тільки за думки і погляди?
    Не треба лізти поперед батька в пекло.

18. Blaberus

Схоже на відчайдушну спробу вигородити зрадника, злодія, вандала і онука ката.
    Ось Вам посиланнячко. Вивчайте ретельно і уважно конспектуйте.
    отвод контрснайперских групп - Пошук Google
    А чому ні? Якшо думки і погляди небезпечно дебільні?
    Дякую за пораду.

19. Для українських друзів.

Я не один раз казав, що Зеленський, Єрмак та уся ця компанія не розуміють, куди вони попали.
    «Колишній телевізійний комік», як дуже часто називають чинного українського президента у західній пресі, надав черговий доказ того, що він не просто не розуміє де він знаходиться, але ще й вважає, що світ має сприймати це його «нерозуміння», як правило гри.

Зеленський дав відеоінтерв’ю американському медіапорталу Axios, у якому принаймні два рази відверто збрехав. Axios спростував неправдиві твердження Зеленського дуже просто – звернувся за роз’ясненнями та коментарями до представників Білого Дому.
    Отже:

1) Зеленський заявив, що він «дізнався через пресу, а не напряму, що президент Байден вирішив припинити спроби блокувати російський трубопровід (сп-2), який Україна розглядає як страшну загрозу національній безпеці». І далі: «"Це зброя, справжня зброя ... в руках Російської Федерації", - сказав він. «Це не дуже зрозуміло ... що кулі для цієї зброї може бути забезпечена такою великою державою, як США». Зеленський заявив, що для отримання пояснень йому довелося прослухати брифінг прес-секретарки Білого дому

Axios отримав наступний коментар з цього приводу від прес-служби Білого Дому:

«Державний департамент регулярно співпрацює з українськими офіційними особами щодо «північного потоку 2». Напередодні передачі останньої доповіді в Конгрес Державний департамент повідомив українського посла у Вашингтоні та вищих посадовців у Києві, включаючи керівника офісу президента, про зміст звіту.
    Адміністрація дотримується свого зобов’язання продовжувати консультації з Україною, ми також у той самий час тиснемо на Німеччину для розв’язання тих ризиків, які "північний потік-2" представляє для України та європейської енергетичної безпеки. Ми також вітаємо пряму взаємодію України з урядом Німеччини щодо цих проблем.
    Коли президент Байден зустрінеться з президентом путіним у Женеві, він відстоюватиме суверенітет і територіальну цілісність України так само, як він це робив у обох своїх попередніх телефонних розмовах з президентом путіним».

2) Зеленський використав годинне з Axios, щоб попросити Байдена зустрітися з ним віч-на-віч перед самітом з путіним, запропонувавши провести зустріч «в будь-який момент і в будь-якій точці планети».

Джерело в американський адміністрації заявило на прохання Axios прокоментувати цей заклик Зеленського, що Білий дім розглядав можливість запросити Зеленського до Вашингтону на зустріч з Байденом перед самітом Байдена з путіним, але відмовився від такої зустрічі після рішення Зеленського замінити керівництво компанії "Нафтогаз". Цей крок призвів до занепокоєння в адміністрації, яка розглядає його, як відступ від антикорупційних зусиль.

Отже, висновки. Якщо Зеленський думає, що інтерв’ю з відомим американським медіаресурсом – це продовження шоу, яким була його нещодавна прес-конференція для українських медіа, він дуже помиляється. Брехати американським журналістам точно не можна, бо будь-яку брехню не лише іноземних, а й своїх президентів, вони завжди спростують, поскільки їхнім найважливішим професійним правилом є перевірка будь-якої інформації, особливо заяв, які викликають сумнів.
    Своїми заявами Зеленський значно погіршив свої стосунки з чинною адміністрацією. Це не означає, що США перестануть підтримувати Україну. Вільна, демократична Україна, яка прямує до західного світу, відповідає національним інтересам США. Саме так ці інтереси розуміють Джо Байден та його адміністрація. Але це означає, що довіра до дій чинної української влади з боку чинної американської влади буде, м’яко кажучи на дуже низькому рівні.
    Коли з Нафтогазу було звільнено Коболєва та у результаті пішла у відставку уся Наглядова Рада комппанії, США жорстко та публічно на це відреагували. Можна не сумніватись, що ця тема підіймалась і під час візиту до Києва держсекретаря Блінкена місяць тому.
    Уже не один раз згадувалося про безліч потужних сигналів, які американська адміністрація надсилає українській владі та які українська влада, на жаль, не хоче чути. Але останні заяви Зеленського свідчать про то, що не просто не хоче чути, але робить вигляд, що ніяких сигналів не було. Шкода.

Незважаючи ні на що, здоров'я усім.

PS Посилання на оригінал статті на сайті Axios у першому коментарі.
    Ukraine's Zelensky "confused," "disappointed" by Biden not trying to block Russia pipeline

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган, знаєш чому ти та інші зебобіки є бидло?

Тому що Порох на перше місце ставить те, що є добре для України, а ви як попугаї - одне і теж гавно з рота випускаєте.
    Ось доказ:
    Петро Порошенко
    Сторінка · 2,5 млн осіб вподобали це · Політик

1 год ·
    · Гарна новина про телефонну розмову Володимира Зеленського з Джозефом Байденом. Важливо, що перед американсько-російським самітом у Женеві Білий дім підтвердив Києву тверду і незламну підтримку. Формально принцип «нічого про Україну без України» — дотримано.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)