Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm::facepalm:Ой, сосна, сосна. Им хоть плюй в глаза - всё божья роса. Это значит, что Зеленский и его команда после истории с вагнеровцами успели много раз оскандалиться. Я с большим удовольствием ткну тебя в твою глупость:
    Двери в офис президента
    Одежда первой леди во Франции
    Тищенко со своим празднованием
    Санкции против ...забыл фамилию, по Киеву он куратор из слуг народа, санкции США
    Визит депутата слуги к Лукашенко
    Откровенная ложь по вакцинам
    Чехарда с министрами
    Позор с пресс-конференцией

Это всё перечисленное знает и понимает любой нормальный человек и также любой нормальный уже в 15-ть лет подмечает особенность памяти "отдалять" события прошлого, если они затмеваются последующими яркими событиями, но только для нашей борщеварочки это недоступно.:facepalm::facepalm:
    Пшла, борщ варить и не вылезай из кухни, там твоё политическое место. И даже не вздумай увидеть тут сексизм, это твоё обоснованное и справедливое место в политической дискуссии - в другой комнате у плиты с кастрюлей борща.

2. Good man

Good man Обычный человек

Ну, что, как вам пресс-конференция гаранта? Даже патриотичный Гордон, который цинично рубит бабло с лохов, которые его постоянно смотрят, и который вылизывает все возможные и невозможные места Зеленского, признался, что ответы Зеленского были слабыми.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Приклад недоречний, це було до війни.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Д.Арахамія зізнався в злочині:

Нардеп підкреслив, що він раніше був бізнесменом, тому "прекрасно розуміє, як ця система працює".
    "Так, заносив. А що тут соромитися? Будь-який бізнесмен, який хоче побудувати... Якщо не дасть грошей — ніколи в житті в цій країні не побудує.

Арахамія зізнався, що давав хабарі чиновникам: "Знаю, як це працює"

• Подобається Подобається x 1
  5. Blaberus

Ми навіть про Цемаха і Морський трибунал пам"ятаємо. Кожен злочин ворога ретельно фікксується. Ми маємо добру пам"ять.
    До Речі, яка Ваша думка про вагнерівців? Я ставлю це питання навіть не сподіваясь на відповідь. Бо для зебіла відповісти на нього правду це визнати кловуна зрадником а себе дурнем.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Глупенький, история знает не один случай принудительной посадки самолетов.Из недавнего- посадка самолета в Иране (Абдолмалек Риги біл снят с рейса и впоследствии казнен).Из совсем недавнего- принудительная посадка в Австрии самолета президента Боливии Моралеса.И все єти случаи закончились ровно ничем.Небо откріто как над Ираном, так и над Австрией.

7. Blaberus

Вам це дуже цікаво? А ось "ЄС" вимагала розслідувати ці питання. Але диктаторська більшість проголосувала проти розслідування. Як Ви вважаєте, чому? Відповісте на запитання, або ні?

8. MayorMayor

Глупенький, а с какого перепугу "силой"?Ах, да, зелебобики не летают самолетами...Займусь просвещением зелупоголовиков: при посадке (пофиг, в аэропорту прибытия, либо в другом), старший(ая) кабинного экипажа по внутренней трансляции делает соответствующее объявление (как правило- на языке страны, которой принадлежит воздушное судно и на английском) и приглашает всех пассажиров к выходу. Каким образом "килька десяткив здоровых мужиков" после этого останутся в самолете без его захвата (то есть- террористических действий)- ведомо только зелупоголовикам.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

О-о-о... З того і треба починати. Не при всіх президентах були бойові дії.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відкрийте історію і гляньте, скільки разів Кучма, як песик літав в Москву до Путіна за останні півроку каденції.
    А говорити.... він багато чого говорив....

Останнє редагування: 24 тра 2021
  11. Lanktocha

І засідали спільно за чаркою із алкашем Єльциним.
    Але найгірший все одно Зеленський?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

На мою думку найгірший є Янукович. Найтупіший - Зеленський. Зеленський може навіть менш проросійський, ніж Янукович, але він тупий і цим користуються чимало політичних сил.

13. MayorMayor

Если обрезаный жидок не делает выводов из ошибок "попередников"- то кто доктор дебилятку?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. Blaberus

Безумовно. Нема виправдання мудрому наріду, який під час війни обрав наріка.

15. Lanktocha

Точно не інтелектуальніший "проффесор" Янукович. Щодо Зеленського, більше підходить "недосвідчений", був випадок, команда Зеленського гарно проявила себе в українських іграх "Що? Де? Коли?".

16. mypucm

це не тупість, а демократичний стиль управління

• Смішно Смішно x 1
  17. mypucm

Кучма керував величезними проектами, ще коли Путін був ніким...

У 19601982 роках — інженер, старший інженер, провідний конструктор, помічник головного конструктора, технічний керівник випробувань ракетно-космічних комплексів космодрому Байконур (Казахстан). Паралельно з 1975 по 1981 секретар партійного комітету комуністичної партії Конструкторського бюро «Південне», пізніше з 1981 по 1982 — секретар парткому Виробничого об'єднання «Південний машинобудівний завод» на той час найбільший завод військової та ракетно-космічної техніки, а також цивільної продукції у Радянському Союзі.

З 1982 по 1986 роки — перший заступник генерального конструктора КБ «Південне», а з 1986 по 1992 — генеральний директор ВО «Південний».

ну і... маючи такий управлінський досвід, який йому смисл щось просити ?
    спілкуватися на рівних - інша річ

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Знаєте, я не образився на те, що ви вважаєте мене далеким від чогось там, але я далекий від думки, що Зеленський найтупіший. Те, що вся українська влада найгірша у світі, то я згоден, але Зеленський - найрозумніщий та найхитріший за всіх президентів у своєму сенсі і хоч він мені не дуже подобається, він має свою задачу від того, хто наділив його здатністю до обману і лукавства.
    Просто ви думаєте про своє земне майно, про срібні виделки та ковбасу у холодильнику, а хто вам не дає того, то чогось стає найтупішим(
    Думайте про царство Божіє, а не про мову чи братів по крові, тоді може зрозумієте мене)

• Смішно Смішно x 1
  19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В чому ви бачите "недосвідченність " Зеленського? Я не бачу в його діях нічого тупого і непродуманого, навіть вивертається з того всього так, наче все передбачено все наперед - і результат, і початок. Скривити пику так, щоб всі забули про те, що питали, але обговорювпли його поведінку - теж треба вміти.
    Майстер-шоу не може бути недосвідченним, аби керувати Україною.
    Доля керує ним і ним поганяє)
    Я би от, сказав так, що у Бога немає нічого непродуманого, якщо Він від когось щось хоче, то наділить його вміннями і досвідом. Чого так думаю? Та я так само , був недосвідченний у багатьох питаннях релігії та й зараз не все ще склав до купи, але якщо настане час, у мене вже буде більше досвіду, ніж у 2017 році. Але й те, що знаю, вже не співпадає з більшістю думок, та споглядаючи на поведінку теї більшості, наврядчи маю впевненність у її правоті, скоріше скорбота за їхню тупість(

Останнє редагування: 24 тра 2021
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Овва, ви як та баба Ванга - знаєте про що хто думає.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)