Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Шановний Мих, чи не здається Вам що Ви занадто толерантні до цієї циганської тварини? Пишіть йому правду, як я. І тепер це дрисливе лайно бздить мене, аж всцикається.

• Смішно Смішно x 1
  2. Blaberus

medwedo berlogsoni, Silver bullet !
    Підписуємо петіцию! https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/3880 Не лінуймося!

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а чо ж тодийка не посадили Надю?
    Чи в Петра була кишка тонка? ;)

4. Blaberus

Посадили. Але завдяки гнидам, у тому числі всіякому циганському бидлу, що обрали Зеленського, її випустили. Як і Єфрємова.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А я десь згадував Арестовича? Про нього немало думок, що не стільки він військовий експерт, як авантюрист, ну майже як Слюсарчук був геніальним лікарем.
    Не сприймати одне, а які підстави так ненавидіти? Тільки тому, що усунув від влади Порошенка, а стільки ж було вкладено у поолітОЛУХів, ботоферми, реламу, що ще порохоботи заспокоїтись не можуть?

6. Blaberus

Ось і згадали:
    Але в даному випадку він є ідеальним взірцем продажного політолуха. І звертаю Вашу увагу на те, хто його купив.
    Наприклад такі підстави, що воно огидне та тупе.

7. Lanktocha

Такий принцип, може накинутися, безпідставно побити і відібрати цінне у каліки, відпору від такого не буде, є щодо цього термін "безпрєдєл".

8. Blaberus

Ви маєте право бути огидним і тупим. Бо Ви не президент. Але президент, особливо під час війни, не має право таким бути.

9. Lanktocha

І вже критикуючий головнокомандувача під час війни не провокатор і агент Кремля?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не можу відмовити собі у задоволенні тикнути Бляберуся його мородою в його ж брехню.
    Це - не моя дискусія із нездоровою людиною, якою очевидно є хвора комаха, що вважає себе чомусь гомо сапієнсом, а необхідна урінотерапія.
    Отже, Надію Савченко випустили навіть не те, що раніше тієї дати, коли Зеленський офіційно став Президентом, а навіть тоді, коли ще не було відомо, хто стане Президентом: Зеленський чи Порошенко.

• Подобається Подобається x 2
  11. Blaberus

Якшо не помиляюсь, падлокловун займався саме цим, коли ще не вліз туди, де йому зовсім не місце.

12. Blaberus

Нарешті японська мавпа набралася сміливості і процитувала мене. Якшо циган, брехливе порожнє місце, дійсно помістив мене в ігнор, то завдяки Вам він має можливість прочитати правду про те, ким він є.
    Стосовно Вашого хамського допису можу сказати наступне: коли зебілізація країни стала беззаперечним фактом, мала місце ціла низка скандальних рішень судів, в тому числі стосовно Гаді.
    І лише дегенерат не має розуму пов"язати рішення судів з зебілізацією країни.
    А зараз я чекаю відповіді на наступні запитання:
    Що падлокловун робив в Омені?
    Чому Бєня багатіє в Україні, а не страждає в катівлях ФБР?
    Але мені щось здається що я не дочекаюсь відповідей. Чому? Тому що мавпа японська є зебуїном. Тобто правдиво відповісти на ці питання означае визнати свою дурість.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Надя - психічно хвора, нікому непотрібна особа, а Медведчук - реальний ворог України. Теж мені порівняння.

14. Lanktocha

Знову "перевод стрілок", не йшла мова хто що сказав і робив, міг щось сказати і Папа Римський чи Делай-Лама, яке це відношення має до теми розмови?
    Інакше поступає опозиція, вчорашня влада, критик Порошенка - "провокатор" і ""Агент Москви", тепер бунтар і критик Зеленського - "файний хлопець"?

15. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, шось Ви знову заливаєте)))
    Чому це Надя психічно хвора, нікому непотрібна особа?
    Невже Порошенко брехав, коли казав, що Надька Герой і великий молодець?

View: https://youtu.be/ZgE_uCrKM1A?t=16

І як Ви поясните слова Петрового генпрокурора у ВР?

View: https://youtu.be/CzlkMNEuO14

Хтось з вас трьох бреше, чи шо? :)))
    Чи ви всі троє брешете ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циганхуїл, хто винен. що ви не розрізняєте небезпеку між Надькою-пулємотчицею і кумом хуйла?
    Ви тупо виглядаєте.:)))

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

З точки зору циганхуїла - то не страшно і навіть смішно.:)))

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Такого не може бути.
    Брешуть лише Порошенко і Луценко, а Мих говорить лише правду. В чому ми могли багаторазово пересвідчитися.
    Бо віруючий Мих боїться пекла, тому не бреше. Лише інколи прибріхує. Михуїл-прибрехуїл, як я б сказав.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Gyppsy

Шо, львівець @Мих -уїл, то Ви вважаєте, що Петрів генпрокурор на трибуні ВР вкотре пукнув в калабаню і даремно навів такий кіпіш? Чи для Вас безцінні життя наших урядовців, посадовців і депутатів нічого не варті?

Ну а кум хуйла і по сумісництву дружбан Порошенка також небезпечний, ніхто і не заперечує;

Справді, то не страшно і навіть смішно)
    І навіть було би дивно, якби Ви і Петро з Юрою взяли і не набрехали :)))

Шо справді віруючий львівець @Мих -уїл боїться пекла? о_О:scratch_one-s_head:
    Нє вєрю!
    Бо он тільки на ЛФ він бреше як сивий мерин. Ну а ще ж у нього є і реальне життя, шо нє?

Я колисьтойкалі питав у львівеця @Мих -уїла, яким він бачить пекло. Відповіді не дочекався. Значить львівець @Мих -уїл в пекло не вірить ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)