Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже непереконливий бздьож, але звичний. Нюхай шкарпетки. Нічого не вийде в інших підозрах.:)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наперед відомо, що Зеленський і Медведчук розігрують серію відосиків для зебобіків?:)))

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Ви ж трохи маєте досвід по судах, і повинні знати, що для бажаного результату підозра повинна бути залізно обгрунтована і проведена бездоганно по процедурі.
    У випадку з Медведчуком мене дивує робота прокуратури. Але може це робиться навмисне, і органи пробадують можливі варіанти для наступного фігуранта, га?:scratch_one-s_head:

4. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, може й Зеленський і Медведчук розігрують серію відосиків для зебобіків, але ведуться на них якраз сектанти )))

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це відосікі саме для зелебобіків. Тому їм не видно. Розуму не вистачає.

6. Blaberus

Безумовно не переймаються. Нагадили, можливо знищіли країну. І не переймаються цим. Чому? Тому що не мають стратегічного мислення.
    І безумовно не дорікають. Чому? Тому що їм було би слід дорікати собі та своїй дурості. Але вони занадто дурні щоб зрозуміти що пошились в дурні зі своїм "мєньшим злом".

7. Blaberus

Сектанти секти слуг наріду.

8. Blaberus

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган -хуїл,
    Є така думка. Поживемо- побачимо. Моя думка така, що Зе влада обкакається з Медведчуком, а потім, що вже звикло, з другим фігурантом. А потім підрахуємо рейтинги.:)))

Хоча я щиро хочу, щоб Медведчука посадили, розумію, що у клоуна тонка кишка. Ніяк не вийде.

Останнє редагування: 17 тра 2021
    • Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цього року двічі взув недолугі державні органи. Тепер вони мені вони винні 50 тисяч.:))) Тупий 95 квартал рулить.
    А ще одні дуже вумні порушили моє авторське право. Пацанчики влетіли на кругленьку суму і то ще просять, щоб я більше не вимагав. :))) А стільки гОнуру було на початку... Навіть трубки не піднімали, а зараз - без питань, хоч вночі телефонуй.
    Я не злопамятний, ніколи першим не починаю. А от добрі адвокати - то сила. Суд допоміг їм прозріти. Добро повинно перемагати.:)

Останнє редагування: 17 тра 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тобто Миху можна жити і нічого корисного для суспільства не робити, тільки гребсти з держави :)))
    Ідейно близько до бариги, крім чоколяду)) Тільки не треба казати про якусь українську ідейність - ні про свою, ні про його.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви про що, пані?
    Вони прийшли, намалювали штраф і пішли. Як ви такі мудрі - платіть, а я подав суд і тепер вони мені винні.
    Все по-чесному.
    Треба було вчитися, а не ржати на 95 кварталі, а після цього йти у держструктури.

Доречі, документи з рішенням суду можна відправити у прокуратуру. Може їм там ще прополощуть мозок, як гадаєте?
    Невідповідність займаній посаді - є така кваліфікація. Їх там тепер багато. Адже конкурси майже всюди відмінені. Все йде по телефону зверху. Де люстрація?
    Держава влетіла не через мене, а через тупеньких зебобіків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, та хто б розповідав про невідповідність займаній посаді та про телефони зверху))
    Порошенко навіть генпрокурора втюрив Україні невідповідного, а вже про дзвінкі зверху і не кажіть :))). І конкурси тільки хоч зараз стали конкурсами, бо Зеленський - геть не совкова і не барижна особа.
    Все у вас з ніг на голову, порохоботи. Мабуть, багато втратили з приходом Зеленського :))).
    Ну що ж, співчуваємо.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вибори не сьогодні і не завтра, не ідеальним був Порошенко, не варто тепер тріпатись і комусь дорікати.

15. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, так і я про це саме кажу)

Не можна робити шоу зі слідства і суду. Треба все робити спокійно і дотримуватися букви закону.
    Для початку тре фігурантів притягувати за простенькі порушення, котрі легко доказати ;)

Порошенко он також хотів закрити за підготовку тероризму героїню Надьку Савченко, взував в кайданки того генерала з МНС, люстрував всіх януковицьких чиновників /крім себе, любимого)))/, ганяв обласних прокурорів... - і що з того? Всі вони при ділах і дальше, бо у Петра тонка кишка. Ніяк не вийшло :)))

А рейтинги - то фігня.
    У нас є ЦВК :)))

16. Blaberus

Тоді чого Ви блюєтесь жовчу стосовно Порошенко?

17. Lanktocha

Питання спірне, хто на кого більше харкає жовчю.
    Агітація зараз недоречна, та і доречніше мирно піти і залишитись з вагомими вчинками в історії, а не лізти у вікно, як не впускають у двері.

18. Blaberus

Бесспірне:
    Хто і куди лізе? Хіба з Вашого боку це не харкання жовчу?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Blaberus

"Розсмішити коміка"?

20. Lanktocha

Створює якісь партії, наймає політОЛУХів, створює ботоферми будь-який інший екс-президент?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)