Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хутчіш біжить до ДБС! Віслік зробить Вас слугою наріду і Ви будете взмозі красти більше ніж Юзік!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що? Що тут не так? "Апетити ого"? Марині 700 млн.? Як то не зле рахувати чуже а ще й на здогадках.

А чому ні? Де фонд Зеленського і благодійність?
    Чи не апетити у Зеленського не дають йому робити благодійність? Все під чебе - то добре, чи як?

То правда, він менеджер, економіст і розумний бізнесмен. Більшість гетьманів України були багатими, робили благодійність, бо це їх земля, бо вони - справжні українці, а не заробітчани.

Але вас мучить заздрість, добре мучить, на це й розрахунок.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мабуть, і так.
    И я не понимаю, вас, пропагандоны-бредоносцы. Видно набрали вас, бестолочей, по объявлению.
    Зато недорого.
    Уже на Порошенко клейма негде ставить - вражеским банкам позволял собирать деньги с украинцев и выводить в Россию. Может, скажете, что это не его, президентское, дело? :)))
    И он еще Зеленского учит красным линиям!

4. Blaberus

5. Silver bullet

Под барыгой начинает подгорать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Blaberus

Детальніше, будь ласка. Або брехлива Буля збрехала як про Малишева?

7. Blaberus

Сомневаюсь: Зеленский не может пойти против хозяина. Падлоклоун - бенино имущество.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

у вас біла горячка?:)))

9. Silver bullet

Та не придурюйтесь.:))) В темі "Порошенко" Ведмедо викладав відео-розслідування про те, коли російські банки залишили Україну. Порошенко на чув-не бачив їх кілька років.:facepalm: Поки українці самі не стали замуровувати входи до них. А Медведчук докладав в Кремль, що є готовність в Україні "підкорегувати" санкційні списки щодо російських підприємств. Якщо був хтось більш впливовий за президента в Україні, хто міг би корегувати санкційні списки та залишити раша-банки працювати, то назвіть його.:)))

Останнє редагування: 16 тра 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Blaberus

Ага. Відео Лєща, дружина якого займалась розпустою в Москві.
    І цей Ведмедо не відповів на запитання: звідки у Лєща гроші на купівлю квартири? Він їх вкрав або дружина заробила в Москві, торгуючі своїм тілом?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, боюся, що наші порохоботи на відео з Дмитром Гнапом ніяк не прореагують.
    Вони будуть вправлятися в обсиранні мене, Вас, Лещенка, якоїсь дружини, квартири і такого іншого, яке не має жодного стосунку до того, що державні банки Росії працювали ще два роки після того, як Росія здійснила агресію в Україну.
    Чому санкції проти Сбербанку не вводилися довгих два роки, аж до 2017 року? - Бо у Лещенка квартира. От і вся відповідь.
    Будьте здорові всі з неділею. Я вчора 270 кущів помідорів висадив.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Уявляю собі, що б було, якби хтось із СБУ прийшов до Порошенка і сказав:
    "Петре Олексійовичу, ми тут цікаву розмовку Медведчука зафіксували стосовно корегування українських санкційних списків проти Росії.
    Ви не догадуєтеся, бува, хто це у нас може ті списки корегувати на користь Росії?"

Думаю, що цих два роки правління Зеленського також притримували "ту флешку", бо не знали, що воно за фрукт той Зеленський.
    Може, з того самого койця, що і коректори списків?

Також цікаво мені, чи існує наступна розмова Медведчука із тим, як його...
    "Значить, дивіться, ми Сбербанк із санкційного списку викидаємо, а добавляємо Роги-енд-Копита. Вас це влаштує?"

13. Blaberus

Вірно боїтесь. Хіба можна довіряти людині, яка зняла кандидатуру на користь Гриценко та крала гроші у журналистів?
    Хіба можна обісрати гівно?
    То що Ви скажете про дружину Лєщенка та його квартиру?
    Я вам відповім на це запитання.
    Тому що можливість з"явилась лише в 2017 році.
    Дякую!
    І це добре. Ваша доля бовсатись в брудній землі а не триндіти про політику.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, вважаю, що є дві великі різниці між "Порошенко-Медведчук" і "Зеленський-Медведчук"
    "Порошенко-Медведчук" - це бізнес-партнери. Там на чільному місці стояла і стоїть взаємне особисте збагачення.

А "Зеленський-Медведчук" - це чисто державницькі відносини.

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

Краще не намагайтесь щось вважати. Ви дегенерат, Вам цього не дано.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ще скажіть, що посадять Медведчука?:))):))):))):)))

Клюєте на черговий відосік?:haha:

Мало вам Луцьку?:))):))):)))

Я думаю, рейтиг Медведчука зросте, як жертви переслідування владою.:)))

17. Blaberus

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, львівець @Мих -уїл, Ви ліпше не начинайте, бо знову шось дурне ляпнете, ну а Міську знов скаже, що то я Вас під"йо@ую)))

Останнє редагування: 16 тра 2021
  19. Blaberus

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й нафіга отой словесний, нікому непотрібний понос? скажіть мужньо і твердо: Зеленський посадить Медведчука, або, це просто відосік на дурну публіку.:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)