Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Лунали й інші абсурдні заяви, чому не кричать про ущемлення Порошенка, якщо його кум переслідується?
    З приводу цього були би радикальніші та скоріші дії, будь на насі вибори.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто такий Найєл? Паря три рази якогось Найєла згадав, втирає тут про його посади. :)))
    Звісно, Паря в Україні людина чужа - пензюк, чув звін, та не знає де він. Але ж лізе, сцуко, на український форум нагло як той бридкий таракан.
    Ще і Василя, що воює з орками, підзаборним п'яницею називає.
    Ти з ним пив, придурок?

Скільки цього ох*вшого кацапа тут терпітиме адміністрація?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, що - паря з"явився знову? Та хай гавкає, не звертайте уваги.
    Адже чи гавкатиме паря тут, чи не гавкатиме, від цього нічого не зміниться. Згодом прищучать всю ту проросійську кодлу, що сидить у владних верхах. Зеленський свою справу робить поступово, але впевнено.
    Причому, як показала сьогоднішня ситуація з Медведчуком, прокуратура діє чітко.
    Два рази підозру не вручали. Бо цим могли скористатися під час захисту Медведчука. Навколо Медведчука крючкотвори ще ті.
    Оскільки підозра була відіслана (за підписом Генпрокурора) за місцем роботи (канцелярія ВР) і за місцем проживання, то вважається, що підозра вручена. Медведчук даром надуває щоки. День туди - день сюди ролі не грає. Головне, що за нього взялися.
    Хіба що Венедиктова "спасує". Але є Баканов. Події розвиваються цікаво.
    Порохоботи всю свою боротьбу повернули на Лещенка, який викрив корупційну суть Ахметова, Порошенка. Але нічого. Все буде добре.

А те, що бляберуські парьо-михи мене обсирають, так я від цього лише радію. Тому що правда на моєму боці, а правду захищати завжи приємно.

4. Silver bullet

Ситуація в верхах перестає бути томною (чи млявою). Зараз тільки чекати.

Крот истории роет медленно, но верно.
    А бредоносцы, что транслировали здесь агрессивную порошенковскую пропаганду, потихоньку сливаются. Что и ожидалось.

5. Good man

Good man Обычный человек

О, сосна моего мнения, я понимаю, мыслительный процесс для тебя это недостижимая высота. То ли дело - свёкла, говядина, картофель, капуста и т.д. Ну, ты меня поняла.
    Кто ближайший соратник Лещенко с фамилией, похожей на Найел? Твоего ума не хватает, понимаю. Это Найем. Только во времена Порошенко у него была зарплата несколько тысяч гривен и он лишь угрожал - я Найем, я Найем. А при Зеленском он уже получал несколько сотен тысяч гривен и про него смело можно говорить - вот, Найел так Найел. Это первое.
    Второе. С такими, как пьяница Васька, я за одним столом не сижу. Это ниже моего достоинства.
    Третье. То, что я вас, сторонников Зеленского, регулярно выставляю дураками, не заметить сложно. За это вы мне мстите, обзывая кацапом. Мозгами не дотягиваете, пытаетесь словами задеть. Схема известная, ещё в древнем Риме применялась.
    Четвёртое. Ты, быдланка, что-то вякаешь по поводу администрации и правил? Я тебе и другим предлагал честное и справедливое решение - отсекаем, например, 100 последних сообщений у тебя и меня и считаем количество нарушений. У кого больше, тот с позором удаляется с форума. Сколько раз предлагал, в ответ тишина. Поэтому сиди молча и не вякай по этому поводу. Твоё мнение в этом вопросе это мнение трепла, которое за свои слова не отвечает.

6. medwedo berlogsoni

Судячи з раптової ("внезапной" - внезапойной) появи парі, ситуація дісно перестає бути молосною
    Хоча Песков сказав, що Росія в події з Медведчуком не втручатиметься, але слова із Кремля жодним чином нічого не означають.
    Має рацію Лещенко, який вчора сказав, що Путін боїться, щоб не зірвати таку важливу для нього зустріч з Байденом. А тому до тих пір, поки така зустріч не відбудеться, особисто не втручатиметься.
    Тому Зеленський дуже слушно вибрав той момент, коли думки кума Медведчука крутяться навколо важливої для кремлівського пересідєнта майбутньої події.
    Але це не означає, що не дана відмашка всяким тролям зі всіх сил атакувати Зеленського.
    Що ми і спостерігаємо зараз.
    А ті, що злилися, то - не "московські воші", то - "наші гниди". Масква нє сдайоться

7. Good man

Good man Обычный человек

Что мне нравится в Лещенко, Гордоне и прочих Найелах - они откровенно выставляют своих слушателей идиотами.
    Зарплата 12000 - везде коррупция.
    Зарплата 300000 - никакой коррупции не вижу.
    Когда девушка Лещенко поехала в Москву зарабатывать бабло, то оказывается бабло там так, случайно оказалось, а она ехала бороться с Путиным и Кадыровым. Чёрт, я бы даже в самом циничном отношении такого откровенного вранья не придумал. Это же просто плевок в лицо... даже не плевок, а кастрюля словесного дерьма в адрес людей.
    Я суперпатриот, я борюсь с коррупцией, но имею квартиру за миллионы, пристроили на выдуманную должность с зарплатой в сотни тысяч гривен, жена ездит в Москву зарабатывать деньги. Но я всё равно патриот, это борьба с Путиным.

Сторонники Зеленского, вам самим не стыдно? Вас обдирают как липку, открыто зарабатывают в России и при этом говорят в лицо - всё хорошо, это борьба с Путиным.

Такого дна я давно не видел.:facepalm::facepalm::facepalm:

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Смішно Смішно x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В епізоді з Меведчуком Зеленський не проявив себе, як боягуз і не проявив нерішучість.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо-шо? :scratch_one-s_head:

11. medwedo berlogsoni

Зеленський і Ко (див назву теми), вибрали вірну стратегію. Зажимати Медведчука поступово.
    Я вже писав в іншій темі, що у випадку, коли б Медведчука взяли під микитки прямо в залі суду, обов"язково були б зіткнення зажопних тітушок з поліцією, гарна картинка для обговорення скабеюшками та разбойніками на росТВ.
    А так Медведчук поїхав додому, зіткнень, крові, а можливо і переломаних кісток не трапилося, зате до Медведчука сьогодні приїхали санітари-сантехніки, які наділи на ногу хомут з електронікою.
    І ходить той Медведчук по хаті, а на нозі хомут нагадує, що ще невідомо, що воно далі буде.
    Вбийте мене, не повірю, що він розраховував на цю прикрасу за державний кошт.
    Він розраховував на два місяці сізо з заставою, яку внесли б за нього через годину після вироку. І вже сьогодні б давав інтерв"ю, смайл-чіз і все таке інше.
    За той час, поки його вивозили б, проломали б голову комусь із поліцейських, побили б вікна в тому автобусі, в якому його мали б везти в сізо, виступи в прямому ефірі Ківі, Рабіновича та інших.
    А так - тихо-мирно.
    Я вчора також дуже розстроївся, коли взнав, що його не затримали.
    Але сьогодні вже розумію, що так - значно розумніше і значно дієвіше. І спєшка не потрібна не лише при ловлі блох, але і московських вошей.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

Зеленський зателефонував судді і сказав: ти його там сильно не жури... легенько його ... поступово....:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люблю читати статті, в яких зебобіки цьомають клоуна пряму в сраку, незважаючи ні на що.:))):))):)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж так думаю.
    Це гра в одній п'єсі Зеленський - Медведчук.

А бачиться мені воно просто:

Приїхала делегація з США і почали клоуна копати в дупу: що ж ти, сучара, з Путіним шукаєш дружби? Ми тобі зброю, ми тобі гроші, а ти навіть явного ворога і зрадника Медведчука не рухаєш?

І вирішив клоун зіграти п'єсу перед важливими гостями: відкрили справу проти Медведчука, суд, зрада.... все придумано, як інших відосіках.
    Американці, ви задоволені?
    Ну от, а Медведчука - додому за зраду.

І Путіну добре і США проковтне! - подумав клоун.

Але не подумав клоун, що у адміністрації США сидять не клоуни з 95 кварталу, а биті політики зі стажем.

Коротше, ще трохи і ми будемо боротися зі Росією самі, старою, радянською зброєю.

Ну і шо? Зате у нашого клоуна пінджак добре попрасований, нема складок.

15. Silver bullet

16. Silver bullet

Понятно, Мих) значит, методичка такая: все, что хорошо удалось - это госдеп заставил, все, что не очень удалось (с т.з) порохоботов - то недолугисть Зеленского. Какая удачная находка! Теперь все - думать не о чем. Под такую схему, думаете, все подходит :))).
    Казалось бы, но КТО ВАС СЛУШАЕТ? :)))
    Правду-то и американцы, и европейцы знают. Вы поддерживаете только свои 8% дундуков, чтоб не разбежались.

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви перебільшуєте. Хіба можна обісрати гівно?

18. Blaberus

Мудро!

19. Blaberus

Не смішить. Він проявив себе, як завжди, плрожнім місцем.

20. Blaberus

Цілком логічно.
    Ось розумна людина теж має таку думку.
    Арешт Медведчука: Луценко про Медведчука (14.05.21 08:06) « Політика України | Цензор.НЕТ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)