Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вітаю Вас! Нарешті Ви примусили слуг працювати.
    Давали копняків, або батогами били?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слова, наведені Вами "українські гниди" не є цитатою, а є брехнею.
    Саме тому Ви й не знали кому належить вираз "Московські воші". І викручувалися, як московська воша на гребінці.
    Стосовно того, що "шукати". Василь про ці воші тикав мордою Хомчина ще два роки тому.
    Він прекрасно знає, кому належить вираз "Московські воші"
    Ось старий пост Василя.
    Цьому посту - більше двох років.
    Де він чітко показав, що знає, що Петлюрі приписують те, чого він насправді не говорив.

Причому дурний Хомчин також викручувався, і замість того, щоб признатися, що є брехуном, писав.
    Саме тоді Василь і доказав протилежне.
    Тепер Ви, Бляберусь, таке саме хамло, наступаєте на ті ж граблі, що й Хомчин два роки тому.
    А я два роки тому особисто пересвідчився, що виразу "українські гниди" в творі Петлюри не існує.

Останнє редагування: 10 тра 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. medwedo berlogsoni

Бляберусь, Ваші образливі вислови відомі всім, в тому числі і мені.
    В цьому плані Ви - звичайнісіньке гімно.
    Але я Вам стосовно Лещенка відповім. Ось його вчорашня розповідь про свою статтю в Київ Пост, що вийшла до друку англійською мовою, а це значить, що Лещенка читають в усьому світі. Стаття на цілий розворот, де розкривається вся олігархічна суть Ахметова та тих політичних і журналістських повій, яких Ахметов найняв, щоб вони його відбілювали і прославляли.
    Серед тих повій, між іншим, і поважний член фракції Порошенка - Олексій Гончаренко.
    Послухайте, дуже цікаво.
    Люстрація та боротьба з корупцією

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Блядьберусь навіть і не підозрює, що якраз він сам бере участь в клінічних випробуваннях в статусі піддослідного ;)

зі
    а форум модерується, остання модерація 9 тра 2021 у 20:59

5. Blaberus

Ви погано сприймаєте друкований текст? Я писав наступне:
    Отже, не слід придурюватися розумним, бо Вам цього не дадено.
    Але що цікаво: українські гніди існують. Наприклад, саме українські гніди обрали падлокловуна.

6. medwedo berlogsoni

Ні, бляберусь, ви написали наступне, цитую
    і позначили це як цитату. Але Василь сказав, і вірно сказав, що це - не цитата. Симон Петлюра такого не писав.
    Те, що Василь знав точно, кому належать слова, які пропагандони перебріхують, я довів Вам, коли дав посилання на його пост дворічної давнини.

Отже в підсумку:
    - наведені Вами слова - не цитата з твору С.Петлюри.
    - Василь точно знав, чиї слова перебрехали, і йому не було жодної потреби доручати комусь знайти ті слова Петлюри, яких просто не існує .
    - Ви - брехун, що обісрався, а тепер намагається викрутитися.
    Бувайте здорові, я йду на город, "гній розкидати". А Ви і далі кидайте гімно на вентилятор, гімно, яким Ви так ріденько обісралися із тією "цитатою".

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Отже, в інших планах я не є гімном.;)
    Дуже цікаво. І який вислів Ви знаходите образливим? До речі, хіба Вас я називав гімном? Ні! Я лише конструктивно крмтикував богів Вашої секти.
    Слід зробити висновок що всі зебіли не лише тупі, вони є отарою сектантського бидла.
    Якшо у цього корупціонера, який не платить комуналку і купив крартиру за крадені гроші, є стаття на інгліше, це не значить що його читають в усьому світі.
    Але мова йде про промосковську позицію гидотної потвори Лєщєнко, про те, що його чи то дружина чи то шльондра є московською повією.
    Ось Вам корисна інформація на цю тему:
    І зацініть нахабство: ця курва викладує інфу про своє блядство в Інстаграмі.

8. Blaberus

Я десь писав що це слова Петлюри?

9. Blaberus

Що, циганьке бидло образилось?

10. Blaberus

Яка огидна харя!

Як Ви вважаєте, це фотошоп, або таке дійсно приліпили до стіни будинку, в якому огидна харя купила квартиру за крадені гроші?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні Серуня відпрацьовує....

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову одні чорні, другі білі?
    Боротьбу з конкурентами ведуть всі, просто застосовують різні методи.

13. Blaberus

Він що, теж поїхав на Москву блядувати? По ньому видно що воно ще той голубець.

14. Blaberus

Ні, ще є голубі.
    Лактоша, уявіть собі таку картину.
    Гончаренко має блядовиту дружину. Вона поперлася до Москви займатися проституцією, також організовувати оргії в нічних клубах. Вона за ці оргії отримувала гроші, цілком офіційно, з яких платила податки Росії. Ці податки йшли на фінансування терористів та на закупівлю зброї, якою вбивають наших людей. До того ж вона настільки тупа, що виклала звіт про своє блядство в Інстаграм. Як Ви вважаєте, чи повинен Гончаренко покаятись та послати шльондру під три чорти, або покаятись та піти на хєр з політики? Але він, падло таке, не кається та банить в ФБ всіх хто задає питання стосовно його шльондри. Що можна сказати про його відношення до країни, його культури та його політичної сили?
    Уявили? Яка паскуда, чи не так? Які виродки голосовали за його паскудну політичну силу!
    А реальність така, що це не Гончаренко а Сергій Лєщєнко, видатний борець з корупцією, який накрав собі на квартиру 7500000 гривень.
    І не дивно, що зебіл medwedo berlogsoni молиться на цю гниду. Це тому, що всі зебіли або вороги, або дурні, або те і інше одночасно.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хто так обожнює чи ідеалізує Лещенка?
    Раз згадали Гончаренка, то про нього колорадські стрічки, ватні лозунги... за словами порохоботів - далеке минуле.

16. Blaberus

Мавпа японська. Писав що він його "улюблений".
    Старий содоміт.
    Так. Це далеке минуле. Я особисто знаю багатьох людей, яким російське вторгнення вправило мозок.

17. Blaberus

Вельмишановні зебуїни! Що там, Мєдвєдчук вже заарештований?;)

18. Good man

Good man Обычный человек

И ты и кацалапый и борщеварочка и подзаборный пьяница Васька. Зеленский пришёл на волне борьбы с коррупцией. Лещенко и Найел-самые распиаренные борцы с коррупцией. Их поставили на высокие должности от государства. Мне было бы до смеха, работай они в частной лавочке. Их должности почти полностью выдуманные. Если должность Найела еще существует, то должность Лещенко отсутствует в менеджменте от слова совсем. Причем на должность Найела назначают всегда бывших высокопоставленных госслужащих. Например, бывший замминистра может пойти работать в крупную нефтяную компанию заместителем директора по взаимодействию с органами госвласти. Такое назначение понятно, человек изнутри знает всю кухню, более того, должность могут создать специально под него. Других людей на таких должностях не бывает принципиально. В общем, и Найел и Лещенко на выдуманных высоких должностях от государства. И всё, коррупция пропала. Вы, скоты двуличные, Порошенко обвиняли в коррупции, а когда Зеленский ничего не сделал в этом направлении, то сразу такие - тишина же по коррупции, значит её нет. Ага, два распиаренных борца сидят на сотнях тысячах гривнах ничегонеделания, а третий, горячий грузин, как и положено горячему кавказцу, на очень высокой-высокой, в горах ... ой, это не тост, на очень звучной должности с абсолютно нулевыми полномочиями честно живет месяцами отдельно от жены, но очень честно, не изменяет. Ты хоть раз видел, чтобы кавказец свою жену на тысячи км регулярно отпускал на несколько месяцев? Там на несколько метров иной раз не отпускают, на минуту нельзя, а тут тысячи км и месяцы. Но он же честный, не изменяет. Такой борец с коррупцией просто не может изменять, пусть подохнет тот, кто о нём думает иначе.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявляю, якщо якийсь фанатік, що не в темі спіймає Медведчука...:))) Чи є у них план Б як його звільнити?:)))

20. Blaberus

Від чого? Швидше падлокловун порозумнішає ніж Мєдвєдчука заарештують.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)