Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коболєв - супертоп -менеджер, але всі вони зажираються, скільки не плати. І Коболєв зажрався.
    Може, в президенти захотілося.

• Смішно Смішно x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зато Ви їх маєте! Цілу отару: Сивохо обісцяний, Юзік, Дубінський, "Аналтабу", Зеленський... Як Вам пощастило зі слугами!
    Нехай Вам слуги знайдуть автора. Це їх робота, втілювати бажання своїх панів.

3. Blaberus

І що?

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не такий старий, у сім'ї були такі, що служили.
    Є фраза "Какой привет - такой ответ".

5. Blaberus

Розумію що зебіли ненавидять тих, хто має іншу думку. Як Ви вважаєте, чому?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я і не сумнівався, що Ви відморозитесь... Це риса винятково вальцманоїдів-вишиватників.
    Їх рівень - написи вокзальних туалетів...

7. Blaberus

Так, я відморозився. І я маю на це право, бо я не слуга.
    Це ваші слуги не мають права відморожуватись. А якшо відморозяться - одразу каламарем по пиці. І не забувайте називати головного слугу жидівською мордою, коли воно буде збирати поломаними пальцями вибиті зуби з брудної підлоги.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а в українській армії Ви служили?

9. Blaberus

А циганів в армію беруть?
    Я би не брав, а одразу відправив всі циганські табори на клінічні випробування препаратів.

10. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

а то не расовий фашизм?

11. Blaberus

А как єто?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не дивуйтеся - це кацапський троль. А від того і "випробування препаратів".
    Просто у нас форум не модерується.

13. Blaberus

Буля харківська злилась в екстазі с прокацапським бидлом.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тут інформативним є тільки перше речення з трьох слів. Решта - полова.
    А відморозились Ви тому, що не зможете назвати автора цього виразу. Бо це новодєл. Шахрайська витівка вишиватників.
    Бо Я читав того автора і той твір, на якого посилаються брехун. Немає там такого. І не було. Крапка.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Колись, здається, два роки тому Ви в цю перебреховану цитату тикали мордою Хомчина.
    Бляберусь - нова людина тут.
    Тому я йому порадив би пошукати в дописах ЛФ дворічної давнини ту дискусію на цю ж тему.
    Я тоді не полінувався і знайшов оригінал. Бляберусь, звичайно, може знайти оригінал, це не так складно, але тоді він там не знайде тих слів, а він не хоче того, щоб його макнули мордою в брехню, як колись Хомчина.
    Даю Бляберусю підказку із зали
    Головним калібром – по своїх? Які інструменти інформвійни неприпустимі у використанні

• Подобається Подобається x 1
  16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Смішно і сумно спостерігати за людьми, які продають свої голоса, агітують за гроші, змінюють партії , харкаются на вчорашнії сопартійників або здають своїх бонзів, як бепуть їх за яйця, лізуть до корита, обіцяючи всім достаток... Не буду згадувати те бидляче панство, яке керує країною, або яке докерувалося до них, але нічого не змінеться, допоки люди не кинуть свої пожадні і егоїстичні почуття і не оберуть сторону того одного единого Бога, що вчить любові, справедливості і прощення, а не брехні і злобі.
    Не так вже й багато часу на роздуми, аби прийняти тільки божественну сторону і не шукати собі іншу з багатьох диявільських партій, що ведуть людей до зубожіння і аморальності.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бляберусю, булдум! (знайшов! турецькою).
    Даю готовеньке посилання (Василь служить Україні, я ж вирішив прислужитися йому і правді, адже правда сильніша від брехні, чи не так, Блбрсю?)

http://shron1.chtyvo.org.ua/Petliura_Symon/Moskovska_vosha.pdf

Викачуйте і шукайте вош, гнид, своїх колег-комах іншого спрямування.
    Бажаю успіху!
    Я Вам навіть заскріншотив першу сторінку тієї книги, видано Парижі.
    схрон, чтиво, Петлюра...
    Все чікі-пікі.
    Можете на себе дустом потрусити. Думаю, це буде для Вас корисно мосвоша.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Получилась тільки учебка та декілька виїздів на полігон, підвело здоров'я та здобував у цей час вищу освіту.
    Хто би говорив. Гівнометання та криики до тих, хто думає у дечому інакше, якраз від порохоботів.

19. Blaberus

Невже циганське рило, Буля харківська і мавпа японська порохоботи?

20. Blaberus

Знаю я прекрасно що це за цитата. Але навіщо Ви втрутилися в чужу бесіду? Було би прикольно, якшо Михалич примусив своїх слуг працювати. Вірно кажуть що найгірший дурень - це дурень з ініціативою. Бо коли нарід почне карати своїх слуг, Ви можете отримати разом з ними.
    Дякую за пораду. Але я не страждаю на педікульоз.
    А зараз стосовно того, що
    Що там з дружиною Лєщєнко? Невже політична шльондра є чоловіком московскої шльондри звичайної?

Останнє редагування: 9 тра 2021
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)