Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі бушує Пріус.

В який раз повторюю, за Зеленського ні разу не проголосував, але не махайте кулаками після бійки!

Хто звертав увагу на карту України за результатами виборів? Майже всюди вибір одинаковий, відрізняються крайній схід і крайній захід, недоречно тут говорити, що Львівщина мудріша за інших, особливіша чи покладена на неї якась місія.

• Баян Баян x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ту й німецька преса трохи тролить
    FB_IMG_1564250377806.jpg

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніразу не голосував, бо моя хату скраю. Недаремно кажуть не боятися ворогів, аибоятися байдужих. Ви гірше , ніж зебобік. Так що не хваліться тим, що були осторонь , коли тре було рятувати країну.

5. Lanktocha

Тільки не треба, що єдина альтернатива Порошенко, був вибір між "меншим злом" і далеко не всі таким побачили Порошенка.
    Що потрібно, я мав виходити на одиночний протест, битися головою в стіну, мій голос ніщо не значив, як я прогнозував, будь хоч 100% підтримки за Порошенка його це не врятує.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

сповідь людини "моя хата скраю - нічого не знаю."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Медведчук - паличка, якою торкаються до гівна" = це конгеніально. Мосійчук - журналістка неабиякої мужністі - отак назвати речі своїми йменами. У Скабєєвої почалась діарея....

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, за три останніх місяці головний слуга був тричі на морі, раз на Ніагарському водоспаді, а ви?

9. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

10. Lanktocha

Не так, я як і більшість не побачили у Порошенку єдину альтернативу і якогось месію.
    Більша загроза і більш дивно, як стільки підтримало медведчуківське "За жидя", прогонзовано, буде влада, прозахідна опозиція і проросійська опозиція. Було би краще, якби не більшість у "Слуги народу", можливо, було би краще, будь після майдану інший президент чи робив би у дечому інші дії Порошенко, але як є, так є.

• Баян Баян x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-7-28_13-51-56.png

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Для задовбаного, зеленого регіонала Васьки-паразіта вже той час прийшов...він вже ТУПО не розуміє! Ще й стріляти і підривати багато чого схоче!Ехе-хе...худоба нев'язана!Про НКВД мріє...Єжов,б'я!:tease:

upload_2019-7-28_17-44-39.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

Останнє редагування: 28 лип 2019
  13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Підбірка стружки, яку Зеленський почав знімати з високого начальства. Не схоже на те, що він довго розхитується на посаді Президента

View: https://www.youtube.com/watch?v=DZp0-nU8Vhw

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Lanktocha

Є якісь недостатки, але дістало вже трохи це ниття порохоботів, аналогічно, як дитина буде плакати при відході мами.

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, Трамп радів. Є з чого.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке ниття?
    Дивись, це результат твого невибору.