Який у вас вік - почнемо з того. ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Спорт не є здоровя. Фізкультура - так. ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ---------- Спорт - трішечки часу? Тоді ви не вкурсі що таке спорт. То не воно. ---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Здоровя залежить від руханки - згоден. Але не треба все списувати на те, що здоровя тре берегти і т.д. Буває, людина апрйде дві війни, побуває в таборах і проживе 90 років. От наприклад, Левко Лукяненко. 30 років - тюрмах і таборах, а скільки йому років? Мав він там можливість добре харчуватися і займатися регулярно фізкультурою? А є людина, яка жила весь час у нормальних умовах і раз... цвинтар. Як би там не було, організм старіє. Тобто він набирає сили до років 30, а потім відновні процеси гальмуються і якщо вчора цей організм долав прояви хвороби, то з віком він не в стані того робити. З часом відновлення ще більше знижується, а хвороби, немаючи суттєвого опору, починають вилазити. Процес повільний, але невблаганний. Якщо людина пише: я займаюсь фізкультурою і добре себе почуваю - звучить гарно, але коли дізнаєшся, що людинв 25 років, то скажу вам так: у цьому віці можете й не займатися фізкультурою і почуватиметься суперово. І все-таки, всяка руханка - це добре, стимулює організм, продовжує тримати його в тонусі, але й це тимчасово.
Нічого кращого ніж секс неможе бути, це найкраща руханка для всього організму в цілому, і на все життя ефективна.
) а кубіти Вас не люблять, то видно) Ви часто доступних зустрічали?)) та вони напевно оминали Вас і плювали через ліве плече
Ну так то воно так, але ж як приємно, мих, коли жінка кінчає від тебе часто, бурхливо і чергою раз за разом, злітаючи на сьоме небо і сама в шоці що з нею робиться? Тому багатьом мужикам секс то не фізкультура, то набагато більше навіть за спорт.
А самі то ви бачте теж доступний мачо, пропонуєте тут себе ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ---------- Рекорди не треба, а задоволення так!
На сопілочці чи на скрипці? ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ---------- а... як в тому кіні про Робін Ґуда в колготах (вірніше то в тайтсах або лосінах як тепер то всі називають)
А ще позитивне ставлення до себе та оточуючих. Здоров’я – одна з найцінніших речей у нашому житті. Трапляються неприємні розлади здоров’я, починаємо шукати причини, ругати когось... А треба все робити завчастно, даже Страхування здоров’я на випадок хвороби, як гарно отримати виплату в розмірі від 75 до 250 грн, так треба ж подумати про _Здоров’я & Процвітання
Ой не хваліть ви вже так себе!!! мало зараз таких мужчин,які здатні довести жінку до такого стану...Переважна більшість не вміє і не розуміє,як задовільнити жінку...А жінки частенько імітують оргазм,бо чоловіки не можуть дійсно задовільнити,а думають тільки за себе..трах бах і все готово..на бочок і спатки...І тут думаєш і хто на якому сьомому небі був ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ---------- Ну я говорю не на професійному рівні займатися,а для себе в своє задоволення.А фізкультура,то коли ти дома деколи.....перед телевізором зробиш вигляд ніби займаєшся
Ви неправильно зрозумiли, мила квiточка. То я не про себе. Особисто я в лiжку нижче звичайного, вiд мене жiнка частенько i один раз кiнчити не може. Отака халепа. Пишете, що переважна бiльшiсть мужчин зовсiм грати не вмiють, бiднi жiнки не кiнчають. То з власного досвiду? Дайте тодi статистичну вибiрку плiазе, зi скiлькома ви переспали i скiльки вас насправдi вдовольнили, щоб ваше твердження не було голослiвним.
Ну так так тут ви вже себе недооцінили напевноНа рахунок статистики,то не буду писати конкретну к-сть,надто особисте,але у відсотковому порівнянні то 70% на 30%(70 то ті що не справились з завданням)Можливо то тільки мені попадались такі лузери...Не в обіду було написано чоловікам,просто так получалось....