Здоровий спосіб життя

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Irka, 13 бер 2010.

1. LUD

LUD New Member

Що маємо, те маємо

Останнє редагування: 15 тра 2014
    • Подобається Подобається x 1
  2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

3. Wili

Wili Well-Known Member

дауншифт вам в поміч.

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

можна почати для початку з відмови від куріння та вживання алкоголю

• Подобається Подобається x 3
  5. Veselka alj

То так, але якщо людина наприклад не курить, та випиває 50-100гр. вина і то посвятах, то вже ви думаєте що в неї здоровий спосіб життя!!

6. я за здоровий спосіб життя!займаюсь спортом,не вживаю алкоголю та жирноїїжі. відчуваю себе прекрасно)

• Подобається Подобається x 3
  7. Olenall

Olenall миється в бані

українці це здорова нація, яка їсть сало та пригощає друзів

• Подобається Подобається x 2
  8. Veselka alj

Та я теж нічого проти не маю, тільки за здоровий спосіб життя, та за здорову українську націю!!!

9. UAstyle

UAstyle Member

Все реально якщо є бажання, особисто перевірив;)

10. Olenall

Olenall миється в бані

здоров' я - це все натуральне. їжа, вода, повітря... активність

11. duncan

не зовсім, вважаю, що здоров’я це баланс!

• Подобається Подобається x 2
  12. Olenall

Olenall миється в бані

це все в комплексі, в гармоніі

13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Це реально,але дуже важко.Бо щоб дійсно здорово,повноцінно харчуватися,щоб в раціоні були овочі,фрукти,риба,мясо,то потрібно купа грошей.В наш час на їжу йде просто неймовірна к-сть грошей,а якщо купувати,щось хороше,то дуже б'є по кишені.А от спортом займатися можна будь де,і не обов'язково тратити гроші на тренажерні зали,можна просто зранку побігати на стадіоні,поробити різні вправи і вже маєш заряд енергії на цілий день.

14. Olenall

Olenall миється в бані

здоров'я - це не легкий шлях

15. duncan

та йой, було би бажання.
    інша річ -- коли здоров’я зіпсоване, то відновити подекуди важко

16. Veselka alj

Напишіть рецепт!

17. Olenall

Olenall миється в бані

так, але це боротьба

18. theknife

theknife New Member

І обмеження вживання простих вугливодів - хлібні вироби, цукор, цукрові напої, тощо, які крім калорій в собі нічого корисного не несуть, і підвищують рівень цукру в крові що з часом може привести до діабету. Натомість замінити їх складними вуглеводами, як коренеплодами - картопля, морква, буряк, і т.д. В останніх є досить поживних речовин (включаючи вітаміни) і засвоюються організмом повільніше.

Також бажано або повністю перейти на вживання оливкової олії або хоча б частково замінити нею рослинні олії (підсоняшникова олія, курурузяна олія і другі) в яких співвідношення поліненасичених жирних кислот Омеги-3 і Омеги-6 є в користь Омеги-6, які в великій мірі є подразником кров'яних судинн і ведуть до в'язки судинно серцевих хвороб.

Це перші кроки, а взагалі згідний, що здоров'я це баланс між харчування, фізичним станом, психологічного станом, і чим раніше це зрозумієш і почнеш над собою працювати, тим скоріше побачиш дивиденти на протязі життя. Простий приклад - 30 хвилин фізичних вправ 3 рази на тиждень, зменьшують ризик діабетy еффективніше ніж найефективніший медичний препарат який зараз є.

19. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

100% спорт є запорукою здорового життя))Так мало потрібно.щоб бути здоровим і гарно себе почувати,просто приділити собі хоч трошечки часу:good:

20. Veselka alj

Так але є люди яким спортом займатися заборонено по стану здоровя, тоді що є другим пріоритетом?

а де твій аватар? :)