Здоровий спосіб життя

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Irka, 13 бер 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене немає потреби вживати солодке, я його не дуже люблю.А антидеперсантом назвала скоріше жартома.

• Подобається Подобається x 1
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я думаю, що то взагалі не молоко.

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас взагалі вже нема молока з "холодильника" :sad: Все в картонних упаковках, кілька місяців придатності :sad: На смак - вода з барвником білим :bad:
    Навіть якщо це і роблять з молока, то так пастеризують, що там вже нічого живого і корисного від молока не лишається!
    Тобто? А що з водою не так?

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Мені б твої потреби:))):))):)))

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Я б тему перейменувала....
    Із "Здорового спосубу життя"... в "Здоровий стан душі",коли все смакує і коли ти щасливий,незважаючи на фігуру і зайві кг......

• Подобається Подобається x 7
  5. majolika

majolika Well-Known Member

оце правильна теза :good:

6. shalunka

shalunka миється в бані

я довгий час хотіла займатись спортом для задоволення, а все не вистачало часу. І нарешті минулого місяця почала! Люди, це просто клас!!! Голова зранку не крутиться, почуваюсь класно, і біль в спині пройшов... І ще, без хорошого сексу нема здоров'я.

• Подобається Подобається x 4
  7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Головне: усі у міру. Бо спорт може зруйнувати організм.

8. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Хм,здоровий спосіб життя...Спорт,побиті ребра,біг до посиніння.Далі стає легше,легше,легше...Через три місяці вже можеш відкрутити будь-яку кришку без "чоловічих рук" і дві години в холод бігати по майданчику,а потім звалити хулігана одним ударом.(Це я описую свій перехід на здоровий спосіб життя)Ну,звичайно,кава і сало.Без того нікуда,то є такі вітаміни для мене.:)

• Подобається Подобається x 7
  9. Lacy

Lacy Well-Known Member

Ой, хлопцi та дiвчата, забула до списку шкiдливих продуктiв харчування додати соєвий соус .
    По ТВ випадково побачила сюжет про соєвий соус( не пам'ятаю, по якому каналу): от вже бяка, так бяка( дуже небезпечна бяка, до речі) .Справжншй соєвий соус навряд чи можна у нас купити! Справжній готують ось так :очищенi соєві боби розварюють. Отриману масу, невеликими грудками кладуть на чисті, промиті циновки. Через деякий час ця каша покривається цвіллю. Тоді її дроблять на шматочки і знову залишають. Десь місяці два треба, щоб процес бродіння зупинився, і тоді грудки поміщають в чани з солоною водою. Приблизно рік потрібно чекати, поки отримана рідина не стане густою і в'язкою, потім її фільтрують.
    Як ви думаєте, жадібні до прибутку виробники будуть чекати рік?- Ні, не будуть, тому кладуть в сою всяку хімічну гидоту, щоб імітувати потрібний смак.

10. Summer

Summer Well-Known Member

та виробники всюди кладуть трутку.... практично кожен продукт з нею...
    я в шоці ... нині мама купила хлію наш львівський хлібна хата типу бородинський, запакований... відрізала кусочок о_О він весь біло-сірий всередині, не пропечений чи то плісінь таке..їсти не можливо , а 4 грн на вітер викинули...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

В сигаретах нема шкідливих добавок....
    І в каві...якщо самому прожарити...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага. Вважаю, що треба уважно вибирати що купуємо з продуктів, але обмежуватись категорично неварто, бо з теперішньою екологією, вірусами і можливими майбутніми хімічно-біологічними війнами ми не доживемо і так до глибокої смерті.
    Особисто я хочу прожити 50 років жуючи все, що подобається, ніж 70 (?) років обмежувати себе і наївно дурити, що їм тільки натуральне. Бо натурального в магазинах вже і так майже нічого нема.

• Подобається Подобається x 3
  13. YUST

YUST Well-Known Member

Це тому, що там якраз трутки і не було. З труткою не пліснявіє нігди.:crazy:

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Хто би мені підтримав здоровлє...:blush:

14. Summer

Summer Well-Known Member

я ж пишу, шо не знаю шо то таке.... білий та непропечений, просто того виробника не буду більше купувати і все...

15. Romko

Скажу тупу банальну річ.
    Але вистраждану власним досвідом
    Коли хорий - боронь Боже себе пожаліти і лягти.
    Як ляжеш - є ризик не встати.
    І поменше по дохтурах ходити.
    І медичні книжки не читати.
    бо там кожна хороба - як савєцькі спортивні сподні - будь-яка підійде.

• Подобається Подобається x 5
  16. Peri

Peri Well-Known Member

Майже за Джеромом:)

17. Summer

Summer Well-Known Member

ой точно, вроді все добре, а я начитаєшся, а як себе накрутиш...вже все, ліпше нічого поганого до голови не брати...

• Подобається Подобається x 4
  18. vseprav

vseprav Well-Known Member

прочитавши всі дописи зробив висновок, що простіше написати що корисно для здоров'я ніж перераховувати що шкідливе

19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Нууу.... вечір, холодно і в мене якийсь найсьморк вчора був. А в пятницю в нас карпаратіфф. Тому я нині не тикаюся на двір і лікуюся.

Але чесно вам скажу шо я так деколи ходжу. Тільки я зазвичай не роздивляюся кругом. Дивлюся під ноги і думаю про всякі штуки, на які не хватає часу в круговерті подій. Можу просто мріяти.
    А коли тепло то можу піти до лісу винниківського. Тама роздивляюся. Птахи всякі, квіти літом гарні, метелики часто літають. Якшо їду з фотоапаратом то за гарними кадрами шукаю. Але, правду кажучи, я так гуляю не часто.

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Коротше рішив я шось зробити зі своїми запасами сала.
    Жеби мати якусь конкретну мету (бо позбавитися сала то фест абстрактно) хотю мати тоті кубуки на животі (то наглядніше).

Просто прес качати якось не весело і непродуктивно. Мязи вже болят, а сала багато не стопилося. Рішив податися за порадою до літератури. Совєтська література виявилася дуже цікава і помічна.
    Кому цікаво - радю книжки С.Ю. Юрковського - Атлетизм дома
    То 3 такі брошюрки. В інтернеті найшов безплатно. Першої мені на років 2 точно хватить. Друга - то я поняв замінник першої (замість гантель користуються всякими ризинками).
    В порівнянні з ними то шо пропонували кілька сучасних книжок шо мені попали під руки - то просто легке подьоргування кінцівками.
    Так як робота в мене сидєча і спортом я займаюся лише 2 раза в рік на городі - то навіть перший курс (всі курси на 3 місяці) принесе мені неабияку користь.

Там не так все складно. Всьо можна робити дома якшо є хоть троха вільного місця і коврик (жеби попу і спину не пацькати). Гантелі в мене дві є по 6 кг. Та і купити їх можна. Як не в магазині то на прийомі металолому (ті алькоголіки такі речі за копійки здають). Скакалькою я крутити не маю де в квартирі бо всі світильники позриваю. Ну то просто поськакаю чи побігаю на місці під музИку. Ше кажут всякі ізвращенія з доською і двома кріслами робити. Але якшо порозкинути мозгами то на все шо не виходить зробити через брак моцних крісел чи палки можна придумати замєнітєлі.

Може ви подумаєте шо ви і без книжки можете гантелі підносити і присідати. Та певно шо можете. І я так робив і не переймався. А шойно от перший раз тоті вправи з першого курсу поробив і не всі навіть зміг. Присідати на півторьох ногах (на одну присідаєш, а друга збоку випрямлена) по 15 раз по 3 серії мені сі не вдало.
    Так шо зара сидю і чую шо мнєсо в мене фест горяче. Бо ті кілька вправ шо робив до того сам далеко не всі мязи проробляли.

20. Romko

Шо,во такво прочитати - і зразу станеш здоровим і без бжуха?:morning1:

а де твій аватар? :)