У мене немає потреби вживати солодке, я його не дуже люблю.А антидеперсантом назвала скоріше жартома.
В нас взагалі вже нема молока з "холодильника" Все в картонних упаковках, кілька місяців придатності На смак - вода з барвником білим Навіть якщо це і роблять з молока, то так пастеризують, що там вже нічого живого і корисного від молока не лишається! Тобто? А що з водою не так?
Мені б твої потреби ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- Я б тему перейменувала.... Із "Здорового спосубу життя"... в "Здоровий стан душі",коли все смакує і коли ти щасливий,незважаючи на фігуру і зайві кг......
я довгий час хотіла займатись спортом для задоволення, а все не вистачало часу. І нарешті минулого місяця почала! Люди, це просто клас!!! Голова зранку не крутиться, почуваюсь класно, і біль в спині пройшов... І ще, без хорошого сексу нема здоров'я.
Хм,здоровий спосіб життя...Спорт,побиті ребра,біг до посиніння.Далі стає легше,легше,легше...Через три місяці вже можеш відкрутити будь-яку кришку без "чоловічих рук" і дві години в холод бігати по майданчику,а потім звалити хулігана одним ударом.(Це я описую свій перехід на здоровий спосіб життя)Ну,звичайно,кава і сало.Без того нікуда,то є такі вітаміни для мене. Шось сьогодні весь ЛФ на салі помішався.Думаю,неспроста
Ой, хлопцi та дiвчата, забула до списку шкiдливих продуктiв харчування додати соєвий соус . По ТВ випадково побачила сюжет про соєвий соус( не пам'ятаю, по якому каналу): от вже бяка, так бяка( дуже небезпечна бяка, до речі) .Справжншй соєвий соус навряд чи можна у нас купити! Справжній готують ось так :очищенi соєві боби розварюють. Отриману масу, невеликими грудками кладуть на чисті, промиті циновки. Через деякий час ця каша покривається цвіллю. Тоді її дроблять на шматочки і знову залишають. Десь місяці два треба, щоб процес бродіння зупинився, і тоді грудки поміщають в чани з солоною водою. Приблизно рік потрібно чекати, поки отримана рідина не стане густою і в'язкою, потім її фільтрують. Як ви думаєте, жадібні до прибутку виробники будуть чекати рік?- Ні, не будуть, тому кладуть в сою всяку хімічну гидоту, щоб імітувати потрібний смак.
та виробники всюди кладуть трутку.... практично кожен продукт з нею... я в шоці ... нині мама купила хлію наш львівський хлібна хата типу бородинський, запакований... відрізала кусочок він весь біло-сірий всередині, не пропечений чи то плісінь таке..їсти не можливо , а 4 грн на вітер викинули...
Ага. Вважаю, що треба уважно вибирати що купуємо з продуктів, але обмежуватись категорично неварто, бо з теперішньою екологією, вірусами і можливими майбутніми хімічно-біологічними війнами ми не доживемо і так до глибокої смерті. Особисто я хочу прожити 50 років жуючи все, що подобається, ніж 70 (?) років обмежувати себе і наївно дурити, що їм тільки натуральне. Бо натурального в магазинах вже і так майже нічого нема.
Це тому, що там якраз трутки і не було. З труткою не пліснявіє нігди. ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- Хто би мені підтримав здоровлє...
я ж пишу, шо не знаю шо то таке.... білий та непропечений, просто того виробника не буду більше купувати і все...
Скажу тупу банальну річ. Але вистраждану власним досвідом Коли хорий - боронь Боже себе пожаліти і лягти. Як ляжеш - є ризик не встати. І поменше по дохтурах ходити. І медичні книжки не читати. бо там кожна хороба - як савєцькі спортивні сподні - будь-яка підійде.
ой точно, вроді все добре, а я начитаєшся, а як себе накрутиш...вже все, ліпше нічого поганого до голови не брати...
прочитавши всі дописи зробив висновок, що простіше написати що корисно для здоров'я ніж перераховувати що шкідливе
Нууу.... вечір, холодно і в мене якийсь найсьморк вчора був. А в пятницю в нас карпаратіфф. Тому я нині не тикаюся на двір і лікуюся. Але чесно вам скажу шо я так деколи ходжу. Тільки я зазвичай не роздивляюся кругом. Дивлюся під ноги і думаю про всякі штуки, на які не хватає часу в круговерті подій. Можу просто мріяти. А коли тепло то можу піти до лісу винниківського. Тама роздивляюся. Птахи всякі, квіти літом гарні, метелики часто літають. Якшо їду з фотоапаратом то за гарними кадрами шукаю. Але, правду кажучи, я так гуляю не часто. ---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Коротше рішив я шось зробити зі своїми запасами сала. Жеби мати якусь конкретну мету (бо позбавитися сала то фест абстрактно) хотю мати тоті кубуки на животі (то наглядніше). Проходить новий русский в сауні біля качка і дивиться на його кубчастий прес. - Шо это у тебя такое? - питає. - Это пресс. - Нееееа. Вот ето пресс (витягуэ свого товстого кошелька). А у тебя это болезнь какаято. Просто прес качати якось не весело і непродуктивно. Мязи вже болят, а сала багато не стопилося. Рішив податися за порадою до літератури. Совєтська література виявилася дуже цікава і помічна. Кому цікаво - радю книжки С.Ю. Юрковського - Атлетизм дома То 3 такі брошюрки. В інтернеті найшов безплатно. Першої мені на років 2 точно хватить. Друга - то я поняв замінник першої (замість гантель користуються всякими ризинками). В порівнянні з ними то шо пропонували кілька сучасних книжок шо мені попали під руки - то просто легке подьоргування кінцівками. Так як робота в мене сидєча і спортом я займаюся лише 2 раза в рік на городі - то навіть перший курс (всі курси на 3 місяці) принесе мені неабияку користь. Там не так все складно. Всьо можна робити дома якшо є хоть троха вільного місця і коврик (жеби попу і спину не пацькати). Гантелі в мене дві є по 6 кг. Та і купити їх можна. Як не в магазині то на прийомі металолому (ті алькоголіки такі речі за копійки здають). Скакалькою я крутити не маю де в квартирі бо всі світильники позриваю. Ну то просто поськакаю чи побігаю на місці під музИку. Ше кажут всякі ізвращенія з доською і двома кріслами робити. Але якшо порозкинути мозгами то на все шо не виходить зробити через брак моцних крісел чи палки можна придумати замєнітєлі. Може ви подумаєте шо ви і без книжки можете гантелі підносити і присідати. Та певно шо можете. І я так робив і не переймався. А шойно от перший раз тоті вправи з першого курсу поробив і не всі навіть зміг. Присідати на півторьох ногах (на одну присідаєш, а друга збоку випрямлена) по 15 раз по 3 серії мені сі не вдало. Так шо зара сидю і чую шо мнєсо в мене фест горяче. Бо ті кілька вправ шо робив до того сам далеко не всі мязи проробляли.