Согласен. Но тут сразу вопрос на счет качественной еды. Возможно ли это сейчас вообще. Знаю что заграницей все же можно питаться едой которая маркируется как "Orgaic food" У нас такого здесь нет и ты не знаешь что это за еда.
Вот еще один момент. Я например, работаю за компьютером и никак не могу даже в свободное время от него оторватся.. Поэтому для меня еще кроме выше сказано еще и отдых от компьютера
Потрібно в любому випадку,якщо до цього організм привик їсти смаколики,а потім раз і все забрали.Це стрес для організму буде.Головне не зірватись і не з'їсти забагато))
О це точно!Я по собі замітила,коли не виспана,то я така роздратована,мене все нервує і шкіра якась не така після не доспаних годин,синці під очима.А от коли гарно поспала,то такий заряд енергії на цілий день.
я свой здоровый образ жизни отношу к : мясо раза в месяц (вот не покупаю и все тут) рыба раз в неделю орехи и крупы замачиваю. ну от вина не отказалась ))))
Мені дуже пощастило, що моє оточення -це люди які не курять, займаються спортом... Тільки харчування підводить.Їм усе!
О в мене на роботі таке)Запланувала собі не їсти солодкого,а тут приходиш на роботу,як не день народження і всякі тістечка,цукерки,то в когось іменини і тут понеслось..))Блін і як то навчитись себе обмежувати і не їсти того?
Як кинула палити,стала відчувати себе на багато краще!! Ні задишок,ні нольоту на зубах та інших неприємностів!! Мені допомогла єлектронна цигарка Paulsaar.. Так як власної сили волі не вистачало( Хто вагається ще,кидати чи ні,то я Вам кажу,що стала відчувати себе на всі 100. і тепер навіть не тягне,слід побороти цю звичку,хоча б на місяць і ви на волі)) Не хворійте,з повагою Іванна!