Здоровый образ жизни для меня - это спорт и нормальный рацион. я очень слежу за продуктами , которые покупаю!
Незнаю, я ось вже 10 років живу без алкоголю, не палю, намагюся їсти корисну їжу, проте живу повноцінним сімейним життям (з жінкою тойво) і неможу назвати своє життя скучним. Навпаки радості, справжнього задоволення, адреналіну і т.д. кожного дня вистачає)))
Повністю підтримую)Ти себе набагато краще почуваєш,коли їж нормальну їжу і займаєшся спортом.Якась така легкість відчувається):dance2:
Звісно житити без шкідливих звичок добре для сімї і особливо для людини яка відмовляється від тих шідливих звичок!
Та у нас,якщо задуматись і вірити всьому що говорять,то все є шкідливе і їжа і повітря...Хоть бери лягай і вмирай..
Ну крайности тоже плохо. Но все же есть вещи, от которых ради собственного здоровья стоит отказаться.
Та тільки тепер тих речей шкідливи на кожному кроці, їда шкідлива, одяг теж, речі першого вжитку Китай заповнив практично всі галузі на ринку економіки країни, аж забагато того всього хламу.
Звичайно. що навкруги нас погана екологія, неякісна їжа і т.д. і т.п. Проте, якщо свідомо підходити до питань власного здоров’я, то як мінімум цей негативний вплив можна зменшувати.
Тільки де коли це свідоме ми робимо і думаєм що првильно робимо, а з сторони іншій людині здається яка то дурня!
А для чого звертати увагу,що думають оточуючі.Мені якщо чесно наплювати,хто і що думає про мене)Як хочу так і живу!
Ну звісно що дорослій людині диктувати як вона має жити хіба що батьки можуть, живіть як хочете, радійте!
Так тільки ми чомусь не дослухаємося до їхніх порад, ми дорослі і все краще знаємо за них, так стверджуємо!
От так а потім думаємо що дісно батьки були праві, ми де коли щось робемо по емоції, та як виходить якийсь вчинкок, і нам здається що ми праві, самообман часто, а батьки нам радять то що серце та душа підказує, а материнське серце не обманює!
все правильно, треба жити гармонійно, та виділяти час на відпочинок. Не завжди виходить, алеж треба відкладати та подорожувати. Непогано мати заощадження та поліс На відміну від банківського депозиту, гарантована ставка прибутковості діє протягом всього строку дії договору страхування і не може бути понижена;
ну і що з того, толку мало, ціни то до гори ростуть, не підкріплена ця ставка до росту інфляуії, гроші знецінюються!