Здоровий спосіб життя

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Irka, 13 бер 2010.

1. Maryin

Maryin миється в бані

Здоровый образ жизни для меня - это спорт и нормальный рацион. я очень слежу за продуктами , которые покупаю!

• Подобається Подобається x 1
  2. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Незнаю, я ось вже 10 років живу без алкоголю, не палю, намагюся їсти корисну їжу, проте живу повноцінним сімейним життям (з жінкою тойво) і неможу назвати своє життя скучним. Навпаки радості, справжнього задоволення, адреналіну і т.д. кожного дня вистачає)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Повністю підтримую)Ти себе набагато краще почуваєш,коли їж нормальну їжу і займаєшся спортом.Якась така легкість відчувається):dance2:

4. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Звісно житити без шкідливих звичок добре для сімї і особливо для людини яка відмовляється від тих шідливих звичок!

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мушу вас розчарувати трішки, в Україні практично нема якісної їжі...:dntknw:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Халепа в чому? Все, що приносить людині задоволення або шкідливе, або незаконне, або аморальне...:mocking:

7. Lvivska Kvitka

Та у нас,якщо задуматись і вірити всьому що говорять,то все є шкідливе і їжа і повітря...Хоть бери лягай і вмирай..:dntknw:

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

ТО від людини залежить ;) А те що на думку моралістів аморально, на щастя є законним і навіть корисним :)))

9. Arietta

Arietta Member

Ну крайности тоже плохо. Но все же есть вещи, от которых ради собственного здоровья стоит отказаться.

10. Veselka alj

Та тільки тепер тих речей шкідливи на кожному кроці, їда шкідлива, одяг теж, речі першого вжитку Китай заповнив практично всі галузі на ринку економіки країни, аж забагато того всього хламу.

11. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Звичайно. що навкруги нас погана екологія, неякісна їжа і т.д. і т.п. Проте, якщо свідомо підходити до питань власного здоров’я, то як мінімум цей негативний вплив можна зменшувати.

12. Veselka alj

Тільки де коли це свідоме ми робимо і думаєм що првильно робимо, а з сторони іншій людині здається яка то дурня!

13. Lvivska Kvitka

А для чого звертати увагу,що думають оточуючі.Мені якщо чесно наплювати,хто і що думає про мене)Як хочу так і живу!

• Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Veselka alj

Ну звісно що дорослій людині диктувати як вона має жити хіба що батьки можуть, живіть як хочете, радійте!

15. Lvivska Kvitka

Знаєте в дорослому віці і батьки вже не можуть диктувати,хіба що давати поради)

16. Veselka alj

Так тільки ми чомусь не дослухаємося до їхніх порад, ми дорослі і все краще знаємо за них, так стверджуємо!

17. Lvivska Kvitka

Та так буває,що інколи не дослухавшись до поради батьків потім дуже жаліємо..

18. Veselka alj

От так а потім думаємо що дісно батьки були праві,:scratch_one-s_head: ми де коли щось робемо по емоції, та як виходить якийсь вчинкок, і нам здається що ми праві, самообман часто, а батьки нам радять то що серце та душа підказує, а материнське серце не обманює!

19. Olenall

Olenall миється в бані

все правильно, треба жити гармонійно, та виділяти час на відпочинок. Не завжди виходить, алеж треба відкладати та подорожувати. Непогано мати заощадження та поліс На відміну від банківського депозиту, гарантована ставка прибутковості діє протягом всього строку дії договору страхування і не може бути понижена;

20. Veselka alj

ну і що з того, толку мало, ціни то до гори ростуть, не підкріплена ця ставка до росту інфляуії, гроші знецінюються!

а де твій аватар? :)