Ну не правда,віж жінки залежить багато,але не настільки...А ну поділіться своїми знаннями,може я чогось не знаю..Чоловікам мені кажеться в будь якому випадку завжди добре,а от жінку потрібно довести поступово до цього стану...і не всі чоловіки так роблятьМи ж жінки любимо увагу))
Ви ж самі написали,що хороший секс на 80 % залежить від жінки.Тому цікаво почути вашу думку,взнати ваші спостереження,ви ж досвідчений зрілий вуйко поділіться власним досвідом з молодшим поколінням
ого....Та нє Сачойловичу ви щось не правильно мене зрозуміли,я просила розказати ,а не показатиМені теорію потрібно,бо кажуть що ви теоретично начитана людина.А потім на практиці випробую.
О то ви в тому плані слабо, а головне запрошуєте попрактикувати! ---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- То ні практично ні теоретично бачу не можете!!
Та так, не можу майже зовсім. Вам то легко говорити - лише ноги розкидай подальше та рота відкривай поширше. А всю роботу мужчині робити, а не кожен й може.
То чо розкидаєтесь тут пустими балачками?? ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- А ви бачу вже б нічого не робили тільки пасували! ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ---------- А вам важко, пенсія прийшла!
Та важко, я вже 17 років як на пенсії... але як будеш странною та ніжною, то на разок може мене вистаче. Головне, акумулюй весь свій досвід злягання з мужчинами.
Та я вам нічого і не збиралася акумулювати, це ви вже собі прибільшуєте, фантазуєте! Бавте внуків, і злягайте вчасно спати то сил більше буде!!
---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Але ж ви Самойловичу швидко старієте...недавно,ще були в 11 класі,а тут вже 17 років як на пенсіїБрехунець ще той
Ви що свої жінці спиваєте гімни в 5-тій чи то 6-тій ранку? ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ---------- в наше время життя йде ну ДУЖЕ стрімко. Летит зі скорістю швєта. Шо сі робит, шо сі робит!!!
Привіт всім! Потрібна ваша допомога! Я вирішив придбати фільтр для дому, але їх різноманіття просто приголомшує... Хто може порадити що краще придбати? Фільтр зворотнього осмосу чи проточний фільтр? Я заплутався
Обратный осмос лишь ступень в системе. Разумеется, система с обратным осмосом эффективнее, но и существенно дороже сама и последующая замена элементов также дороже.
Привіт, наприклад ми з чоловіком десь 2 місяці тому придбрали в квартиру саме зворотній осмос фірми Leader Standart RO-6. Вода дійсно набагато смачніша, чиста і я вважаю, що більш корисна аніж бутильовані води. Купували тут: http://filter.ua/shop/filters/filtry_obratnogo_osmosa/. Нормальні ніби ціни і обслуговування.
Дякую за пораду Все-таки порадившись з дружиною та спеціалістом замовили собі систему зворотнього осмосу Leader Standart RO-6 з цього сайту: http://filter.ua/shop/rasprodazha/leader_standart_ro-6_rn-bio-korrektor_filtr_obratnogo_osmosas.html. Вже на наступний день прийшли хлопці-професіонали і провели монтаж. Різниця звичайно величезна! Вода джерельно чиста, та й смак неперевершений! Перші враження дуже хороші. Всім дякую хто долучився та допоміг