Здорове харчування

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем kukuruzkA, 23 сер 2011.

1. - воля Ваша, но меню из кофе с кефиром - утром, булки или бутерброда всухомятку - днём и "..." с кефиром вечером на "здоровое питание" не тянет. :nea: Два кефира одну булку весь день переваривают... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. vov66

vov66 Well-Known Member

Найкращі продукти - це вирощені на своєму городі... А мешканцям міста залишається поки шо базар...

Але і тут вже є прецедент...

"...«Сельскохозяйственный билль Сената США S-510, принятый в июне 2010 года, под угрозой уголовной ответственности запрещает выращивать, делиться, обмениваться или продавать продукты, выращенные на садово-огородном участке. Он также предписывает американским фермерам, что сажать, в каком количестве и как выращивать. Этот билль издан под названием «Акт контроля над безопасностью выращиваемой еды». Владелец частного огорода может попасть в неприятности и стать нарушителем закона за выращивание обыкновенных помидор».

...Пока что на наших украинских рынках выбор ещё есть, хотя с каждым днём он уменьшается. Какой смысл покупать овощи и фрукты на рынках, если они точно такие же импортные и корпоративные, как в супермаркетах. Да и суть крестьянских рынков в том, что если корпорации откажутся поставлять продукты, потому что Украина стала, в их понимании, скажем, политически неблагонадёжной, то украинский народ будет кормиться с родной земли.

Не страшно ли нам, жителям бывшей житницы пятнадцати союзных республик, травить себя порошковыми молоком и вином или птицей, вскормленной на корпоративных химических добавках, или колбасой, которая и колбасой-то больше не пахнет? Меняются президенты, меняется и политика, а кушать здоровую пищу хочется всегда..."
    Детальніше

3. V.P.

V.P. vegan power

и тут тоже не все так гладко.
    подземные воды, все таки, берут свое.

4. i BeLieve I Can FLY

i BeLieve I Can FLY миється в бані

та нема абсолютно еко-чистих продуктів. або вони коштують скажені гроші. в моєму розумінні здорове харчування - це не запихатися свякою фаст-фудною гидотою.

5. V.P.

V.P. vegan power

тоді треба ходити в ресторани лише преміум класу...

6. i BeLieve I Can FLY

ну або харчуватися тим, що сам приготуєш:)

а якщо говорити про їжу "не вдома", то з цим звісно складніше.

7. V.P.

V.P. vegan power

ну я ем в 3-х кафе, гдже у меня знакомые и друзья поварами работают. а так - исключетильно дома.

8. i BeLieve I Can FLY

то вам із цим пощастило. в принципі,до львівський кав'ярень я особливих претензій не маю (хоча ті,які люблю,більше придатні для приємного провелення часу, аніж для банального "пообідати"). а от в Києві знайти полюдський заклад з нехахмарними цінами досить складно. Самі тобі "Пузаті хати" і їхні клони

9. MUKA

MUKA New Member

Я недавно сделала в медицинском центре НоуХауМед тест на пищевую непереносимость. Этот тест проверяет Вашу восприимчивость к 272 продуктам питания и пищевым добавкам. Я Вам смело могу сказать, что после того, как я исключила из своего рациона продукты, которые по результатам теста мне были противопоказаны, я стала лучше себя чувствовать, похудела и даже кожа стала лучше)

10. night

night Well-Known Member

Я і без тесту можу сказати що продукти зроблені в Україні їсти категорично заборонено. Звичайно якщо дороге власне здоров'я.

11. i BeLieve I Can FLY

тоді питання: а які їсти?

12. night

night Well-Known Member

З села продукти, з закордону. Я лише так і роблю. Всі овочі і м'ясо, молочне з села. Решту або з закордону собі привожу. Коли нема можливості поїхати, купую в італійському магазині у Львові.

13. nurcan

nurcan Member

Я також вважаю.

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Не смію питати, а тотоє село в гамериці, чи де інде? :)
    А!! Ну тотам продукти тіко найвищого гатунку. :)Як поїсти, то здоров'я прям струмком прибуває.
    Я от думаю, треба то Вам?! Про нащадків подумайте. Людина як тарган, до всього адаптується. Мої внуки-правнуки будуть наше сальце і ковбаску наминати, а Ваші в пошуках харчів по закордонних дорогах будуть швендяти, бо наше не сприймається шлунком. Нє? ;)

15. ism

ism Member

дуже шкода, що ця актуальна тема так мало знайшла відгуків. Бо починаємо думати про здорове харчування лише тоді, як півник дзьобне в одне місце! Здорове харчування - це ніяких фаст-фудів, правильне приготування (мінімум жиру та солі, бо м*ясо та риба мають свої мінеральні солі та власний жир, треба лише правильно приготувати), і старатися не їсти все нараз: якщо м*ясо, то вже без картоплі і т.д. І не треба тоді дієти.

[MP3][/MP3]

16. - вот это самое трудное. Ведь если человек "на всякий случай" отказывает себе в простых радостях жизни, то когда уже у него настанет эта самая "жизнь", ради которой он здоровье бережёт? Мясо без картошки, сало без хлеба... и прожить сушеным мрачным типом на год-два дольше? :)

17. ism

ism Member

Ви мене не зрозуміли: м*ясо окремо, картоплю окремо. Їжте, на здоров*я. А що так мало радостів в житті, що залишилася одна радість: їжа? Я десь прочитала цікаву фразу: первинне для людини - чисті помисли, потім- чисте повітря (щоб жити), на третьому місці - чиста вода, і аж на 4-ому міцсці здорова і смачна їжа. Що ви про це думаєте?;)

18. ... удовольствие "окремо".
    Очень хорошо понял Вас. Нет, я мясо люблю достаточно, чтобы получить удовольствие от в меру прожаренного стейка и без гарниров, и даже картошка печёная в костре, на воздухе (да на голодный желудок) идёт "на ура" сама по себе, но... жареная картошечка с котлетами, или жаркое из мяса с картошкой и овощами, это совсем отдельный вид удовольствия :)

- думаю, что это пример философствования. У человека есть инстинкты, у здорового человека - сильные инстинкты, и за подавление их организм (включая психику) обязательно отплатит. Чистые помыслы на голодный желудок - редкость :)

19. ism

ism Member

Я з Вами згідна. Психіку травмувати не треба і голодати теж. Та формування смаків, та ще й не дуже правильних, як і звичок - це все у голові. Ми ж не керуємось тільки інстинктами. Хочемо їсти - не закидуємо в себе все підряд, а все ж вибираємо: за смаком, за вподобаннями і т.д. Не буду говорити про інші інстинкти, які несуть задоволення. Ми можемо вибирати, що ми хочемо, ........ Все у нас в голові. І багато надуманого.

20. Zalizna

Zalizna Member

Купувати, вибачте, що?

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

а я гадаю, що здорове харчування - це коли їж все, що завгодно, все, чого хочеться. Тоді і на душі тепліше, і здоров*я міцніше.

а де твій аватар? :)