- воля Ваша, но меню из кофе с кефиром - утром, булки или бутерброда всухомятку - днём и "..." с кефиром вечером на "здоровое питание" не тянет. Два кефира одну булку весь день переваривают...
Найкращі продукти - це вирощені на своєму городі... А мешканцям міста залишається поки шо базар... Але і тут вже є прецедент... "...«Сельскохозяйственный билль Сената США S-510, принятый в июне 2010 года, под угрозой уголовной ответственности запрещает выращивать, делиться, обмениваться или продавать продукты, выращенные на садово-огородном участке. Он также предписывает американским фермерам, что сажать, в каком количестве и как выращивать. Этот билль издан под названием «Акт контроля над безопасностью выращиваемой еды». Владелец частного огорода может попасть в неприятности и стать нарушителем закона за выращивание обыкновенных помидор». ...Пока что на наших украинских рынках выбор ещё есть, хотя с каждым днём он уменьшается. Какой смысл покупать овощи и фрукты на рынках, если они точно такие же импортные и корпоративные, как в супермаркетах. Да и суть крестьянских рынков в том, что если корпорации откажутся поставлять продукты, потому что Украина стала, в их понимании, скажем, политически неблагонадёжной, то украинский народ будет кормиться с родной земли. Не страшно ли нам, жителям бывшей житницы пятнадцати союзных республик, травить себя порошковыми молоком и вином или птицей, вскормленной на корпоративных химических добавках, или колбасой, которая и колбасой-то больше не пахнет? Меняются президенты, меняется и политика, а кушать здоровую пищу хочется всегда..." Детальніше
та нема абсолютно еко-чистих продуктів. або вони коштують скажені гроші. в моєму розумінні здорове харчування - це не запихатися свякою фаст-фудною гидотою.
ну або харчуватися тим, що сам приготуєш а якщо говорити про їжу "не вдома", то з цим звісно складніше.
то вам із цим пощастило. в принципі,до львівський кав'ярень я особливих претензій не маю (хоча ті,які люблю,більше придатні для приємного провелення часу, аніж для банального "пообідати"). а от в Києві знайти полюдський заклад з нехахмарними цінами досить складно. Самі тобі "Пузаті хати" і їхні клони
Я недавно сделала в медицинском центре НоуХауМед тест на пищевую непереносимость. Этот тест проверяет Вашу восприимчивость к 272 продуктам питания и пищевым добавкам. Я Вам смело могу сказать, что после того, как я исключила из своего рациона продукты, которые по результатам теста мне были противопоказаны, я стала лучше себя чувствовать, похудела и даже кожа стала лучше)
Я і без тесту можу сказати що продукти зроблені в Україні їсти категорично заборонено. Звичайно якщо дороге власне здоров'я.
З села продукти, з закордону. Я лише так і роблю. Всі овочі і м'ясо, молочне з села. Решту або з закордону собі привожу. Коли нема можливості поїхати, купую в італійському магазині у Львові.
Не смію питати, а тотоє село в гамериці, чи де інде? А!! Ну тотам продукти тіко найвищого гатунку. Як поїсти, то здоров'я прям струмком прибуває. Я от думаю, треба то Вам?! Про нащадків подумайте. Людина як тарган, до всього адаптується. Мої внуки-правнуки будуть наше сальце і ковбаску наминати, а Ваші в пошуках харчів по закордонних дорогах будуть швендяти, бо наше не сприймається шлунком. Нє?
дуже шкода, що ця актуальна тема так мало знайшла відгуків. Бо починаємо думати про здорове харчування лише тоді, як півник дзьобне в одне місце! Здорове харчування - це ніяких фаст-фудів, правильне приготування (мінімум жиру та солі, бо м*ясо та риба мають свої мінеральні солі та власний жир, треба лише правильно приготувати), і старатися не їсти все нараз: якщо м*ясо, то вже без картоплі і т.д. І не треба тоді дієти. [MP3][/MP3]
- вот это самое трудное. Ведь если человек "на всякий случай" отказывает себе в простых радостях жизни, то когда уже у него настанет эта самая "жизнь", ради которой он здоровье бережёт? Мясо без картошки, сало без хлеба... и прожить сушеным мрачным типом на год-два дольше?
Ви мене не зрозуміли: м*ясо окремо, картоплю окремо. Їжте, на здоров*я. А що так мало радостів в житті, що залишилася одна радість: їжа? Я десь прочитала цікаву фразу: первинне для людини - чисті помисли, потім- чисте повітря (щоб жити), на третьому місці - чиста вода, і аж на 4-ому міцсці здорова і смачна їжа. Що ви про це думаєте?
... удовольствие "окремо". Очень хорошо понял Вас. Нет, я мясо люблю достаточно, чтобы получить удовольствие от в меру прожаренного стейка и без гарниров, и даже картошка печёная в костре, на воздухе (да на голодный желудок) идёт "на ура" сама по себе, но... жареная картошечка с котлетами, или жаркое из мяса с картошкой и овощами, это совсем отдельный вид удовольствия - думаю, что это пример философствования. У человека есть инстинкты, у здорового человека - сильные инстинкты, и за подавление их организм (включая психику) обязательно отплатит. Чистые помыслы на голодный желудок - редкость
Я з Вами згідна. Психіку травмувати не треба і голодати теж. Та формування смаків, та ще й не дуже правильних, як і звичок - це все у голові. Ми ж не керуємось тільки інстинктами. Хочемо їсти - не закидуємо в себе все підряд, а все ж вибираємо: за смаком, за вподобаннями і т.д. Не буду говорити про інші інстинкти, які несуть задоволення. Ми можемо вибирати, що ми хочемо, ........ Все у нас в голові. І багато надуманого.
Купувати, вибачте, що? ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- а я гадаю, що здорове харчування - це коли їж все, що завгодно, все, чого хочеться. Тоді і на душі тепліше, і здоров*я міцніше.