Здорове харчування

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем kukuruzkA, 23 сер 2011.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ось з цього місця поподробнєй :)

• Подобається Подобається x 1
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Просто в кляр до яєць,муки додаю ше мінералки,ну і сіль перець...і все (люблю такий хрумкенький кляр):)

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А та ну я мінералку в тісто на налисники додаю.Я думала, що смажеш НА МІНЕРАЛЦІ.

4. poetka

:))):))):))):)))
    Смажу класично-на олії.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Це вже зло, якщо не на грилі...

6. poetka

Бамбуку не перебільшуйте.....Зло це,дещо інше....А якщо скуштувати смаженого раз на пів року,то повірте нічого з вами не трапиться...треба лише знати міру.

7. когда совсем ничего не едите - остаётся только на здоровье сослаться (вроде и не совсем ложь получится, Вы ж ради здоровья воздерживаетесь). Если есть хоть что-то на столе, что Вы едите - раассыпьтесь в восторгах по поводу этого блюда или скажите, что соскучились по нему и "будете есть только его", ну а если всё это происходит не в разных местах, а у одних и тех же хозяев, которые обижаются в 1000-й раз не поняв, что им объясняли в предыдущие 999, то... чередуйте предыдущие два способа. Это ж только родственники могут быть, а их не поменяешь :)))

- если плотненько поесть чипсов с колой, и даже делать это раз в месяц, здоровому человеку тоже ничего не станет. А некоторые любители гвозди переваривают... ;) Всё же, "здоровой едой" это никак не назовёшь.

Вот с бульонами вопрос мне неясен. Это здоровая еда или наоборот? Раньше был уверен, что здоровая (раз больных отпаивали бульонами), теперь как с кофе, шоколадом и вином - что ни день, то противоположные "исследования"...

8. Bambook

Проблема в тому, що чіпси з колою - раз на місяць - нічого не стане.
    Котлета всмажена раз на місяць - нічого не стане.
    Шкварки раз на місяць - нічого не стане.
    Фрі до пива раз на місяць - нічого не стане.
    Крабові палички замішані з сирком плавленим - нічого не стане.
    Відбивна зі смаженою картоплею раз на місяць - нічого не стане.
    Піца з ред-булом раз на місяць - нічого не стане.
    Макарони сірі українські, заправлені цибулею, смаженою на салі раз на місяць - нічого не стане.
    Торт магазинний хімічний раз на місяць - нічого не стане.

Продовжити до тридцяти "раз на місяць нічого не стане" чи й так зрозуміло, що маю на увазі? ;)

• Подобається Подобається x 5
  9. с солью эксперимент безопасен - столько, сколько нужно организму, в него и так попадёт из готовых продуктов/полуфабрикатов, можно без колебаний отказываться от досаливания, а отказываться сразу и от всего мучного, и от сахара - опасно, по-моему. Сильный разбаланс в углеводном обмене (даже в "правильную" вроде сторону) может привести к неприятностям. Лучше бы постепенно и остановиться на каком-то этапе... Оставив в рационе цельнозерновое что-нибудь и чуток шоколада. Вариант - качественный батончик мюсли.

10. Corleone

Corleone розівчився програвати

Вам підказати де ще можна знайди прекрасні вуглеводи, окрім мучного та цукру чи може розумних дієтологічних книжок порадити?) Хоча дійсно будь-які різкі зміни сильно шкодять.

11. Подскажите, если знаете, и мне и другим - никто не обидится, не бойтесь, для того и форум. :)

12. Wiktor

Wiktor Active Member

вуглеводи це не тільки солодощі і мучне

це фрукти, овочі, зелень, інші продукти

• Подобається Подобається x 2
  13. Dell

Dell Active Member

я прочитав що дуже корисний з точки зору здорового харчування япоснький чай Матча (Маття). Це те що на їхній чайній церемонії готують. Порошок подібний на кокаїн, тільки зелений :good: Знайшов тільки в києві 100 грн за 100 гр і в харкові 400 грн за 30 гр ))) може хтось пив цей Матча (Маття) чи бачи вхоть його в нас ????

14. Bambook

Може, варто сказати, чим же він корисний і в яких випадках? Бо то так виглядає: перестаньте їсти, тільки пийте чай Матча - то і буде здорове харчування :)))

15. Fermyna

Fermyna Member

А що робити, коли нема апетиту? )) Ось захворіла застудою, апетиту нема зовсім, а треба ж...

16. Полковник

Полковник миється в бані

Попробуйте выпить 100 грамм водки.
    Через полчаса аппетит должен появиться.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Срочно в постєль! :)

18. Полковник

Полковник миється в бані

К Вам, надеюсь?

19. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Як нам ене, вже н евратуєшся.. Скрізь одне ГМО. Купуйте вже хоч вітчизняне ГМО) Хоть десь можна зарадити.

Апетит до речі з*являється також після стакаку соку чи фрешу.

20. levushka

levushka New Member

здорове харчування

Я погоджуюсь, здоровий спосіб життя – це сила!!! Але ж не завжди є час для відвідування спортзалів, прогулянок на свіжому повітрі та ПРАВИЛЬНОГО харчування. Особисто в мене не вистачає. Сніданок – кава; обід - булка чи бутерброд; вечеря - … Єдине що ВРЯТОВУЄ мій шлунок –кефір. Я зранку і ввечері вживаю біфілайф (кефір з біфідобактеріями, виробник «Гармонія»). Допомагає роботі шлунку для перетравлення з’їденого за день. Це єдиний продукт, який я називаю ЗДОРОВИМ в час ГМО!:good:

а де твій аватар? :)