Коротше; їсти все натуральне( в міру можливості),літом більше салатиків різних і фруктів.Взимку менше закруток, а більше тих же салатків свіжих і крупи....весною побільше кальцію,бо корівки пасуться на молодій травичці......А восени кавуни,кавуни,динькі,одним словом не переймайтесь...головне-МІРА!!!!!
А з капусти- слабо????А з бурячків і квасолі - слабо???????А з квашеної капусти з цибуле????А вінегрети самі різні????Варіантів тьма,звичайно крім заморських овочів.... Ми ше поки не бідні на своє....
Я сам квасив сеї зими, краще вийшло ніж в мами і тестя. Нашинкувов комбайном тонесенько, тово посолити, у відерце п'ятилітрове і під гніт. Стоїт тиждень, потому швидко з'їдаєсі за тиждень і знов тра квасити.
Ні, нічо не треба, навіть моркви не треба. Шоб газ вийшов протикати чимось щотридні. А в кінці перемішати шоб гіркота зовсім вийшла.
не погоджусь! до 3-х склянок можна, бо кава підвищує тиск + на судини укріплює. ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- я теж намагаюсь дотримуватись здорового харчування, але уявіть коли в гостях і на тебе дивляться як на прибульця, коли ти нічого не їж за столом? на мене ображаються, а пояснювати в 1000 раз мені не дуже вже хочеться...Як бути в такій ситуації?
а я ще додаю селеру,поживно і смачно ---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ---------- бути собою і незважати, в мене також таке буває. Я в таких ситуаціях,коли мене запитують чому не пю, щось не їм, я їм кажу "Придумайте відповідь собі самі"
Я наприклад не їм салатків з майонезом....а так в принципі за столом їм все.Єдине була в гостях то там розігрівали голубці на маргарині, я як це побачила,мене знудило,бо я якщо розігріваю,то на пару,або на олійці....Маргарин в принципі не їм,тільки масло. Чесно кажучи я любитель смачно поїсти(але за умови,якщо це готується вірно ...)Не терплю жирної їжі...фе!!!!Особливо зуп і борщів на бульйонах,фу!!!!! Більше люблю рибку запречену,або смажену на мінеральці і салат з капусти і більше мені ніц не треба.....