Здорове харчування

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем kukuruzkA, 23 сер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не поняв? Мешти і гантелі теж пожирати?:mocking:

2. Wiktor

Wiktor Active Member

Не треба їх пожирати :)))

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так! В першу чергу :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Коротше; їсти все натуральне( в міру можливості),літом більше салатиків різних і фруктів.Взимку менше закруток, а більше тих же салатків свіжих і крупи....весною побільше кальцію,бо корівки пасуться на молодій травичці......А восени кавуни,кавуни,динькі,одним словом не переймайтесь...головне-МІРА!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З тепличних нітратних помідорчиків? Чи в Єгипет виїжєти на 3 місяці?

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

А з капусти- слабо????А з бурячків і квасолі - слабо???????А з квашеної капусти з цибуле????А вінегрети самі різні????Варіантів тьма,звичайно крім заморських овочів....
    Ми ше поки не бідні на своє....

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну да. Квашена капуста - основний раціон взимку.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Надзвичайно корисна річ. За кількість вітаміну С - просто бомба...

• Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я сам квасив сеї зими, краще вийшло ніж в мами і тестя. Нашинкувов комбайном тонесенько, тово посолити, у відерце п'ятилітрове і під гніт. Стоїт тиждень, потому швидко з'їдаєсі за тиждень і знов тра квасити.

10. Bambook

Кмину додаєте від газів? ;)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, нічо не треба, навіть моркви не треба. Шоб газ вийшов протикати чимось щотридні. А в кінці перемішати шоб гіркота зовсім вийшла.

12. Bambook

Я про ті гази, які утворюються в кишківнику внаслідок споживання капусти у великих кількостях :)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось не думав про це.

14. Bambook

А от для того і додають в квашену капусту кмин - допомагає ;)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба спробувати. Правда кмин просто якшо їсти помагає.

16. Summer

Summer Well-Known Member

не погоджусь! до 3-х склянок можна, бо кава підвищує тиск + на судини укріплює.

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

я теж намагаюсь дотримуватись здорового харчування, але уявіть коли в гостях і на тебе дивляться як на прибульця, коли ти нічого не їж за столом? на мене ображаються, а пояснювати в 1000 раз мені не дуже вже хочеться...Як бути в такій ситуації?

17. deva

deva Well-Known Member

а я ще додаю селеру,поживно і смачно

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ----------

бути собою і незважати, в мене також таке буває. Я в таких ситуаціях,коли мене запитують чому не пю, щось не їм, я їм кажу "Придумайте відповідь собі самі":)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А коли горілку не хочеш пити?

19. Bambook

Перевертаєш чарку та й все. Я так і роблю і подальших питань переважно не виникає...

20. poetka

Я наприклад не їм салатків з майонезом....а так в принципі за столом їм все.Єдине була в гостях то там розігрівали голубці на маргарині, я як це побачила,мене знудило,бо я якщо розігріваю,то на пару,або на олійці....Маргарин в принципі не їм,тільки масло.
    Чесно кажучи я любитель смачно поїсти(але за умови,якщо це готується вірно ...)Не терплю жирної їжі...фе!!!!Особливо зуп і борщів на бульйонах,фу!!!!!
    Більше люблю рибку запречену,або смажену на мінеральці і салат з капусти і більше мені ніц не треба.....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)